ВРАЦА - 13

• 11 450
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от мен. Аз още в 4 станах, но ми изчезна нета. Така гадно духаше, но беше топличко, а сега и вали. Аз вчера се бях настроила за излизане днес, но цъ. 
Гледате ли охлювите? Аз едвам събирам пари за продуктите  ooooh!
Другата седмица, дано да е по-хубаво времето и да излезнем Wink

# 181
Здравейте и от мен.Относно срещите аз съм свободна единствено в неделя и събота следобяд,през останалото време съм по цял ден на работа,а в събота съм до 13часа.Иначе съм добре и всичко е ок Simple Smile Приятна почивка понеже в това време за сега друго трудно се прави.

# 182
Ха добро да е и от мене .. въпреки че за мене лично не е добро. Моя юнак май май си е обърнал режима цяла нощ не е спал та и аз със него , чак сутринта към 6 заспа преди малко със зор го събудих да се наяде.. не че беше много гладен, ама то и как да бъде като цяла нощ му давам да яде.
_baby, аз събирам да си купя по скъп развъдник ама имам още какво да се желае.. иначе копувам продукти 2-ро качество.. че иначе не мога да изляза на печалба

# 183
Аз по принцип не съм заета с кой знае какво през деня, но понякога ми излизат разни непредвидени неща. Та ако се разберете за срещичка 1-2 дни по-рано може и аз да се включа с пупата да се запознаем и на живо  Grinning
А за охлювите- правя същото като Red_Sonya. Готвя с 2ро качество продукти, защото видях, че само така излизам на + в края на деня... веднъж дневно си купувам понякога от първо качество- за рейтинг bowuu  Grinning

# 184
леле  mi6ence, като ти гледам лентичката ти си влязла в 9-я месец Simple Smile значи всеки момент ще чакаме бебече  newsm10

# 185
 Ще има и едно малко Мишенценце  Wink

# 186
Не знам вие как сте били в 9тия месец, момичета, ама мен като ме сръчка нещо ниско долу и сядам и почвам да мисля... ами ако това е началото newsm78 И малко ме лови шубето вече Embarassed Whistling

# 187
Охо то сега ще има да шава вътре  Laughing Ей, не мисли че ще стане по-рано.

# 188
качих столчето в snimka.bg ( в албумчето за покупки)

# 189
Охо то сега ще има да шава вътре  Laughing Ей, не мисли че ще стане по-рано.
дано дойде по разписание  hahaha  че сме още малки на килца- последния път ни измериха че сме около 2,400 та има да трупаме близо килограм. А иначе как шавурка... от време на време си показва крачето точно под ребрата ми и как ме болии.... ooooh! ама търпи МАМО за хубаво Joy
Столчето е много сладко Бубе.  Wink Със здраве да си го ползвате Hug

# 190
здравейте и от мен,вече си имам нет на работа и от време на време да драсвам по нещо.не знам за останалите бременни мами,но на мен краката още отсега започнаха да се подуват Sad все едно са тупани....и киселинки ме мъчат,но няма само да се оплаквам.след малко ще си тръгвам и добре че спря да вали.както ви писах спя горе при наште вече 2 дни,а свеки нещо май недоволства и снощи звъни да пита ако ще си спя долу в нас,да дойде и тя при мен да не ме е страх сама,но й отказах.по-гласа й усетих,че не беше очарована но не мога да  й помогна.засега стига толкова писане,утре пак.вечер като се прибирам и с племенницата едни прегръдки и целувки правиме,много си я обичкам.от време на време се сеща за бебето и идва и ми пипа корема,голяма е сладуранка Grinning като вашите съкровища Hug

# 191
качих столчето в snimka.bg ( в албумчето за покупки)
Много е хубаво. Ще дойда да го открадна  Wink hahaha
Като минат няколко дни да споделиш, какви са предимствата и недостатъците му. Аз слагах Валя в едно столче, а тя милата си удряше лицето в таблата. Това за сега е опасно за моята кукла. Аз Валката я храня в количката и в шезлонга. Мислех си да и взема бънджи гащи, но се размислих. Ако на тези килограми е през зимата, да става, но ако е топло, ще му се излиза ли на детето, като знае че интересното е в нас.
Аз и купих наколенки, колан за прохождане и магическа чашка и освен дрешки, за сега няма нищо друго. Аааа има дрешки  Hug

# 192
Добро утро къде сте днес ?Аз ли съм първа Laughing

Тогава да ви нахраня за по-добър ден

# 193
Мерси Зузу  Wink ммммм преядох. Е остана мухлясалото сиренце, но него не го искам  hahaha
Аз пак рано ставам, но бях на метлата (яхнах я) и още работа имам.
Предлагам в понеделник или вторник, но ако може да не е сутринта, да излезнем  Sunglasses В сайта на БТВ го дават 20 градуса. То и днес е хубавко, но аз си чакам любимата сестричка да дойде, а през уикенда може да ходим на Козлодуй и няма да мога.
Валя вече ще си има второ зъбче  Hug Избива славно и мрънкането не е чак такова като при първото зъбче.

# 194
здравейте и от мен, Зузи благодаря за закусчицата- беше останало малко от туй миризливото и мухлясало сирене след _baby ама аз го ометох защото съм му фен Simple Smile
_baby, аз съм за  Peace и на мен ми е удобно следобяд ( като се нахраним и без това излизаме). Много се радвам за зъбчето, скоро време и пържоли ще вземе да яде Валето Simple Smile, ние още сме беззъби, но ще се покажат и наште зъбчета все някога. Колкото до столчето Малинка много му се кефи, тя е още малка и не ми е удобно да я храня с таблата, но пък на нея й харесва да блъска по нея Simple Smile Ще видим понататък като порасне дали ще върши работа... Айде лек ден, пълен с детски усмивки, а на бременните мами леко бременеене  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт