ВРАЦА - 13

• 11 444
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Валя беше почти на 8 мес. и вече си мислех че няма да и растат зъбки на нея  hahaha но то ни изненада. А иначе Валя от една две седмици също бие по масата. Още не може да си държи шишето, но нали не е лакомийка. Когато и соча нещо с пръст, гледа в пръста ми и го хваща. Малко по-бавно се развиваме. Имам чувството, че от веднъж ще започне да прави много работи. За сега си правим разходки в хола и като излизаме. Само дето е свикнала на проходилката да си влачи краката. Буйките и вече са ожулени. Нямам търпение да стане по топличко и да и накупувам роклички. Даже наколенки съм приготвила  Joy

# 196
Живот и здраве другата седмица ще ги запознаем Simple Smile , да обменят малко опит в белите  Mr. Green

# 197
Валя много обича други млчовци. Има си една приятелка и като я види става лудница. Такъв кеф не е даже когато влизам при нея  hahaha

# 198
Добро утро и от мен... лакомиики, нищо не ми оставихте на мен hahaha Сега отивам да измайсторя нещо за хапване и дано бебчо се поуспокои, че такива ритници ми нанася сега в ребрата, че може и да ги счупи  Joy
Честито второ зъбче на Валенцето. Дано не я мъчи много  Hug
И аз ви желая хубав ден! Не съм махнала още щорите, но като гледам се опитва слънчице да грее през тях, та ще се разхождам днес повечко Party

# 199
Аз след малко ще кача снимчици на Валя от София. Но първо отивам да си изпия кафенцето и да попуша  Blush

# 200
Качих снимчиците  Peace

# 201
Здравейте и от мен,аз днес ходих на зъболекар и успях след това малко да се разходя из центъра,много се радвам че имаше време.Беше пълно с бременни и майки с колички.Сега обаче като гледам временцето се поразвали,завале дъждец.

# 202
Аз имам едно излизане и ще го отлагам  Sad Нали свърши март, какво се мръщи това време  Crossing Arms

# 203
Добро утро newsm03

# 204
Добро и от мен  Wink Пак е заваляло  Rolling Eyes Дано да спре.

# 205
Само как познават прогнозата hahaha Joy 26 градуса и слън4ево
Добро утро и от мен

# 206
Добро утро, току що проверих прогнозите на няколко места- никъде не споменават дъжд  smile3516 Дано следобяд да се оправи. Пожелавам ви много слънчево настроение   bouquet

# 207
и от мен добро утро.тъкмо бях взела чадъра и като излязох,то спряло да вали Simple Smile дано се разкарат тези облаци и да се появи слънчо защото днес съм на работа,но само за няколко часа,следобед ще излизам с мъжа че днес си идва от София Heart Eyes и трябва да купуваме подарък на кумовете на сина им,но не знаем какво.за именния ден му купихме един комплект панталон и блузка,ама сега newsm78 да имате идея за подарък на 7 год.дете?

# 208
Малко е трудно да се каже какъв подарък, като не го познаваме, но ми идва на ум влакче с релси или писта с колички. Колело също може. Най-добре е нещо, което ще му е забавно и ще развива мисловната му дейност. Нещо от рода на игра от тези със зарчетата, с Карибски пирати или Спайдърмен. Може от тези големите кутии с героите от карибски пирати и разни лодки. Ако знаете кой анимационен герой обича ще е по лесно. Друго не се сещам.

# 209
_baby даде ми страхотна идея,мерси много Hug

Общи условия

Активация на акаунт