ВРАЦА - 13

• 11 440
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Аз още си мисля като дете и сигурно за това  hahaha А и мойто мъж попитах, че нали е бил момченце. На едни приятели момченцето е фен на спайдър мен и предполагам, че днешните хлапета много го харесват. Нямам търпение Валката да порасне и да започна да и купувам такива неща и ще си играя повече от нея  Joy

# 211
Здравейте и от мен,аз сега идвам от консултация.Всичко е наред,и при днешния преглед докторката каза че ще е момиче и няма никакви мъжки атрибути  Joy Бебето беше застанало на долу с главата и докато го гледаше на ехографа то не спря да рита и тя казва "Спри да те видим де" Joy отговорих и много е подвижно и тя "определено".Дадоха ми снимка на която се виждало че бебето е момиче,но аз помолих сестрата да ми обясни снимката  Joy hahaha
Относно времето на мен ми изглежда приятно въпреки че попреваля малко,все пак е топло,но за вас с дечицата може би не е толкова приятно.Моя свекър сутринта се смее на тези от телевизията казват че било изгряло слънце и вика къде е това слънце.
Пожелавам ви хубав ден с много усмивки.

# 212
Браво за момичетооо....ей ние ще си правим голям женски отбор май  Joy Всички бременни сега май ще си имаме момичета Hug

# 213
ЕЕЕ ми трябва да има за момчетата моми  Joy

# 214
 с изключение на afroditka,тя май чака момченце newsm78

# 215
тя момченце ли беше.... Thinking ами то и за момите момчета ще трябват  hahaha

# 216
mi6ence ти как си сега в последния месец?

# 217
като изключим болките в таза от време на време (привечер са по-силни явно от натоварването) всичко е на 6 иначе Grinning Малко се вглеждам в повече във всяко ритниче и мърдане на бебчо, че скоро няма да го усещам вече освен ако не се замислим за второ  Whistling  Joy

# 218
Направете една снимка когато му се вижда крачето или ръчичката да го видим и ние Simple Smile

# 219
Здравейте и от мен!Честито за новите момичешки попълнения.Аз от момента в който разбрах,че съм бременна си мислех за бебето като за момиче.Прекалено е,ако кажа,че бях сигурна,защото винаги има мъничко съмнение,но усещането ми беше за момиченце. Wink

Качих две снимки на Цвети в албума със забавните снимчици. Party

# 220
аз почти непрекъснато правя клипчета ама то на телефона не се вижда много добре как мърда, но ще пробвам да го хвана как се е "подуло" на снимка и ще покажа  Grinning

# 221
Аз излизам  Crazy Лек ден от мен. И браво за момиченцата  Hug

# 222
видях ,че има фенки на металика , а ще ходите ли на това http://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,25962.0.html
А по въпроса за бебоците Марти не се показа до края на осмия месец ,но бях сигурна че е момче.
Ха,сетих се за брат ми и те бяха сигурни ,че второто ще е момиче но сгрешиха .Аз казвам да са живи и здрави пък каквито се родят такива ще си ги обича ме

# 223
  • Бургас
Момичета, най- после имам нет и мога да съм с вас и тук! Радвам се, че се запознах с тези прекрасни мами- Бубето и Ред Соня! Много е хубаво да има такива срещи! Благодаря ви, момичета! Научих от вас много неща! Hug Не се обаждах вчера и днес заради времето. Дано не вали тези дни, та да се видим!
buba_85, беше писала, че си била на преглед..на триизмерния ли ехограф или? Моля те, сподели при кой лекар, защото аз търся добър личен лекар и гинеколог и ми предстоят изследвания, прегледи. Благодаря предварително. Могат и другите мами да се включат с предложения за добри лекари, цени..моят случай е, че вероятно ще раждам секцио, трябва да направя и очни изследвания заради късогледство, а не зная при кой лекар.. Simple Smile
 Пожелавам ви приятен уикенд! Ако има вече уговорена среща, обадете се, ще дойда! Heart Eyes

# 224
Браво! Поздрави за нета ... без него сме изгубени Mr. Green А защо най-вероятно ще раждаш секцио? Ти ли така искаш или по друга причина? Ако искаш разбира се, сподели Grinning 

Общи условия

Активация на акаунт