LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 56 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 51 742
  • 1 130
  •   1
Отговори
# 555
  • Шумен
Преди малко получих това  Peace  http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=bb987d084610313537

# 556
Да похваля това панталонче - перфектно е за лятото, много хубава лека материя, много приятен бежов цвят!

# 557
# 558
Някой да е поръчал и получил това яке? В описанието не пише дали има подплата. Пише, че е лятно, което ме навежда на мисълта, че е без подплата, но да питам все пак.

Не се вижда офертата.

# 559
# 560
Момичета моля за помощ! Извинявайте но поръчвам за 1 път. Снощи въведох всичко но сайта им се бъгна и не разбрах дали съм поръчала нещо. КОшницата си остана пълна. После получих меил същия като в по-горния пост. А в суивито пише EN COURS DE PREPARATION  и че нещата пътуват. И не ми е ясно направила ли съм си поръчка или не.

И при мен беше така,но като изпринтирах поръчката и кошницата се изпразни.
И сега всяка поръчка я принтирам.

# 561
Ето една оферта, която са пратили  на моя имейл  http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=97628787759c1bbbbe

# 562
  • София
Малко инфо за полата с воланите http://www.laredoute.fr/vente-le-jupon-3-volants.aspx?productid= … e&pagesize=16  , не съм срешала коментар за тоя и недостатък.
Облякох я ,доста е топло в офиса и ми беше идеална, но за няколко часа чорапогащника ми беше зверски надран от твърдия конец на бродерията, представям си как ще драска лятото без чорапогащник или чорапи Sick Никой ли не я е носил още? Евтина е ,но все пак нека се вземе предвид и това ако някой си я поръчва Peace

И още нещо, някой ми искаше размера на пуловера  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7673361& … ue&ksource=-1
ръкав 68см
дължина от рамото до края на пуловера 75см
ширина на самия пуловер под ръкавите 55см
 Peace

# 563
Мерси много за помощта проверих парите са дръпнати дано всичко е наред. Извинявам се ако е досадно за другите но ми е за първи път и се шашнах какво да правя.

# 564
Колко време след като се направи поръчката си теглят парите
3 месеца.
Много жалко,че Вие си направила труда да ми отговорите,не знам защо си мислите,че като знаете отговора на моя въпрос,а като гледам и не само на мен(по-назад в темата),сте  отговаряла.Веднага след вашия отговор,следва и коментар на някой друг,в което проличава че вашия отговор,няма нищо общо с истината.И ако не искате да питаме тук,явно във ВАШТА темичка предлагам на Алекс1 отпред на първия пост да сложи,VIP ТЕМА САМО ЗА ЗНАЕЩИ.Нали темата е някой,който не е наясно,да пита тези които знаят или нещо съм сгрешила newsm78.
Извинявам се на другите но не се стърпях  bouquet
За информация,да не си помислите че питам напразно,следя темата от №54 и ако съм видяла отговор на сегашния ми въпрос,просто нямаше да питам Flutter или не съм обърнала тогава внимание  bouquet.
Извинете пак   bouquet
Да благодаря на 450 и Tristia   bouquet

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 10:16 от Нина§

# 565
получих пратка от 22.03 с два чифта сандалки
тези в черно
тези в кафяво
номер 40 са и двата чифта, дължина 26 см, без 2-3 мм

# 566
  • Пловдив
Колко време след като се направи поръчката си теглят парите
3 месеца.
Много жалко,че Вие си направила труда да ми отговорите,не знам защо си мислите,че като знаете отговора на моя въпрос,а като гледам и не само на мен(по-назад в темата),сте  отговаряла.Веднага след вашия отговор,следва и коментар на някой друг,в което проличава че вашия отговор,няма нищо общо с истината.И ако не искате да питаме тук,явно във ВАШТА темичка предлагам на Алекс1 отпред на първия пост да сложи,VIP ТЕМА САМО ЗА ЗНАЕЩИ.Нали темата е някой,който не е наясно,да пита тези които знаят или нещо съм сгрешила newsm78.
Извинявам се на другите но не се стърпях  bouquet
За информация,да не си помислите че питам напразно,следя темата от №54 и ако съм видяла отговор на сегашния ми въпрос,просто нямаше да питам Flutter или не съм обърнала тогава внимание  bouquet.
Извинете пак   bouquet
Да благодаря на 450 и Tristia   bouquet

Прочети първия постинг.  Peace Там е записано това:

За поръчката:
Едно от най-важните неща, което трябва да знаете е, че Ла Редут не теглят парите за направената поръчка на секундата. Те могат да ги изтеглят до 45 дни от заявяването им. Това, че не са ги изтеглили 2-3 или 5 дни след като сте поръчали, НЕ значи, че няма да си получите нещата. Освен това, напоследък не изпращат и потвърждение по електронната поща, както правеха доскоро.

# 567
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Някой да е получил поръчки от 24 или 25 март?

# 568
Благодаря това съм го прочела,но понеже 2 дни имах проблеми с картата и после успях да пусна поръчка,та затова питам"Колко време след като се направи поръчката си теглят парите"понеже се притесних.Но не ми е приятно такова саркастично отношение като на Mamica.Благодаря ти Mira_V   bouquet

# 569
За моята поръчка от 21.03,която вече получих не са си изтеглили още паричките,дори блокирана сума нямам........но ще видим. newsm78 А както предположих на мъжо блузката от детската номерация180см. му е тясна и къса.....това за информация.Мъжа ми е 180см.. CryЖалко а е толкова хубава..........ще отиде в продавалника явно..... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт