LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 56 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 51 742
  • 1 130
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Може ли някой да ми каже по принцип на панталони от юношеската серия 162 каква е дължината. Гледам по размери всичко друго ще ми стане но се притеснявам да не са мн къси.
Аз бях поръчала, къси са, 75-76 см, иначе ми заспаха.Нося 36.Мерих 168 , които не са мои, но на дължина ми бяха точни- по принцип панталоните ми са o/o 80 сm от чатала , но пък иначе големи.И 2-та бяха на Active.

# 676
  • София
Здравейте пиша Ви отново. Никой не ми отговори първия път. Възможно ли е някой да ми даде линк нъм детско палтенце за момиче в две разновидности - кафяво или виолетово на цвят. В понеделник беше в сайта,а сега не го намирам. Тогава всички размери бяха в наличност?  Не ми излиза от главата. Благодаря Ви!
http://www.laredoute.fr/achat-bebe-enfant-0-12-ans-fille-2-12-pa … tegoryid=22916924
ето палта
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-fille-blouso … tegoryid=23112482
Намери ли каквото търсеше?
Да не говориш за една пухенка-дудунка?

# 677
В пощата на Дружба 1, клон 1592 има 2 пакета. Средно големи са, но не са моите. Естествено гадната пощаджийка не поиска да ми каже на кой са. Аконякой чака, да бега натам Hug
И аз ги видях и се израдвах ама не са за мен. И на мен обаче не поискаха да ми кажат за кого са Crossing Arms ПОне каталог да ме огрее ама и това няма
Аз не знам дали да се надявам, пуснах първата си поръчка на 29.03. Дали е възможно да са пристигнали за 4 дни? newsm78
А оставят ли известия в пощенската кутия, като дойде пратка в пощата и в митницата съответно?

# 678
  • София
Да ви споделя нещо за този панталон:

Поръчах си първо номер 42 (по принцип поръчвам 44, но са ми малко големи и реших да се пробвам) и се оказа, че ми е малък. После си поръчах 44, защото много ми хареса плата, а и кройката ми стои добре. И двата пъти поръчах цвят бронзе. И знаете ли, двата панталона са със съвсем различни цветове - единият е кафяв, може би марон, а другият - каки. Сигурно на френски bronze значи "какъвто ти се падне"  Joy
И двата нямат нищо общо като цвят със снимката.
Може лои някакви размери и за двата номера-силно ме вълнува талията. Нямат еластичност, нали?
Мерси Grinning

# 679
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=315a562b3a9c11175a
Тава оферта ли е и за какво се отнася?Няма код Embarassed

# 680
  • София
sparkk ,
 Какво представлява цвят пъпеш?
Линкът към двете мъжки блузи май е един и същ.

Момичета, все се каня да ви питамя като купувате за половинките от '' момчешката '' номерация, предполагам вземате размер 180, не им ли късеят ръкавите newsm78. А половинките ви колко са високи- около 180 или повече

Коригирах си линка  Peace

Цвят пъпеш /melon/ го има в таблицата с цветовете, но май по-скоро отговаря на mandarine http://fr.wikipedia.org/wiki/Liste_de_couleurs#M , а относно момчешката номерация взимам р-р 180 за мъжа ми, който си е и толкова висок и са му добре  Peace

# 681
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=315a562b3a9c11175a
Тава оферта ли е и за какво се отнася?Няма код Embarassed
Има код, но ще ти зададе няколко въпроса и ще те прехвърли нанякъде и ще ти го даде...това ако кликнеш на 10-те евро
ако се сетя ще ти кажа кой е....че малкия ми затри листа на който си ги пиша
намерих го ...на мен ми е дал 57460 това е за цени без цвят...или поне на мен сано тях ми намалява

# 682
  • София , Монтана
Имам въпрос някой поръчвал ли е това: http://www.laredoute.fr/vente-tapis-de-bain-le-contour-lavabo-ou … e&pagesize=16 цената ми се струва доста изгодна.Ако някой може да ми каже нещо по въпроса ще съм му благодарна.

# 683
Тези от "Ла Редут" за една моя поръчка при която използвах ваучер са си взели един път сумата с приспаднатия ваучер и втори път са ми блокирали цялата обща сума на поръчката.Писах им сега,ама дали ще се разберем Tired
Мисля,че на Алекс й се беше случило нещо подобно,но съвсем скоро спомена,че блокираната втори път сума ще бъде освободена,когато мине срокът (около месец до 45 дни ако не се лъжа).Ако искаш попитай я нея дали за същото иде реч...

Точно за същото става дума. Един път блокирана сума, втори път изтеглена. И 1-вата блокирана стои така един месец до 45 дни, в зависимост от политиката на банката-издател на картата.

# 684
ninochka, bon d'achat е точно ваучера, който искаш. Трябва да са му 9 цифрите.
Ето това е от първият пост на предходната тема:

ЗА ВАУЧЕРИТЕ:
Когато стигнете на стъпката за плащане, не се избира плащане с карта, а 1-вата графа "бон датч". Отварят се 6 полета. В първото се изписват цифрите на ваучера.  Ако имате повече от един ваучер, в следващите полета се написват техните номера. Моментално от сумата на поръчката се приспада стойността на ваучера/ваучерите. Ако сумата от ваучерите не достига, може да се доплати с карта. След въвеждането на номерата на ваучерите, се избира плащане с карта, с която се доплаща единствено остатъка от сумата от картата.

Не знам защо, но го няма в първия пост на тази. newsm78

благодаря ти!
аз съм го 4ела от първа стр, ина4е от сайта се ориентирах,4е бон дашат е типът вау4ер,но няма ги тези цифри беее Close направо мн ме е яд Close има въпросителни след bon d'achat?????? и това е  Close там след буквите ли следва да е номерът,на мястото на цифрите?
към 1ва стр би могло да се добави,4е май не пишеше,4е вау4ерът важи до година след издаването - тва го казвам,да не си губи и друг времето да ги пита и да му отговарят по мейл  ooooh!

Е, спокоийно де  Wink На мен трябваше да ми възстановяват някаква смешна сума - 1,60, която естествено отписах, защото не разбирам френски и няма да се заровя в преводачи за 3 кинта. Пратиха ми 1 писмо на мейла, че има проблем. После второ - явно очакваха някакъв отговор от мен. Но в крайна сметка след седмица или две получих на пощата (не електронната) писмо и вътре бяха въпросните 9 цифри. Впечатлена съм от коректността им Grinning

# 685
Мерси за линка към панталона и много те моля да направиш снимки и на дамските сандалки  Hug  Hug

Тъкмо си пуснах поръчка за този панталон с подарък комплект за пикник и за първи път ми излезе съобщение с червена удивителна, че поръчката ми е приета, но ще бъде регистрирана по-късно. После кошницата се изпразни, а в сиувито вместо "в процес на регистрация" и списък на поръчаните продукти имаше съобщения: "Nous avons bien reçu votre commande du 03/04/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous." Преведох си го от англ. ("We accepted your order of the 4/3/2008. Your ordered articles will soon appear below."), че поръчката е приета, но ще се появи по-късно....

Преди няколко дни едно момиче писа за нещо подобно, но не помня какво се случи после. Не че ме притеснява, но се чудех - да няма някаква различна форма на приемане на поръчките, или защото е късно вечер....

Както и да е, ето реални снимки на сандалките:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219630&photo=67

# 686
ninochka, bon d'achat е точно ваучера, който искаш. Трябва да са му 9 цифрите.
Ето това е от първият пост на предходната тема:

ЗА ВАУЧЕРИТЕ:
Когато стигнете на стъпката за плащане, не се избира плащане с карта, а 1-вата графа "бон датч". Отварят се 6 полета. В първото се изписват цифрите на ваучера.  Ако имате повече от един ваучер, в следващите полета се написват техните номера. Моментално от сумата на поръчката се приспада стойността на ваучера/ваучерите. Ако сумата от ваучерите не достига, може да се доплати с карта. След въвеждането на номерата на ваучерите, се избира плащане с карта, с която се доплаща единствено остатъка от сумата от картата.

Не знам защо, но го няма в първия пост на тази. newsm78

благодаря ти!
аз съм го 4ела от първа стр, ина4е от сайта се ориентирах,4е бон дашат е типът вау4ер,но няма ги тези цифри беее Close направо мн ме е яд Close има въпросителни след bon d'achat?????? и това е  Close там след буквите ли следва да е номерът,на мястото на цифрите?
към 1ва стр би могло да се добави,4е май не пишеше,4е вау4ерът важи до година след издаването - тва го казвам,да не си губи и друг времето да ги пита и да му отговарят по мейл  ooooh!

Е, спокоийно де  Wink На мен трябваше да ми възстановяват някаква смешна сума - 1,60, която естествено отписах, защото не разбирам френски и няма да се заровя в преводачи за 3 кинта. Пратиха ми 1 писмо на мейла, че има проблем. После второ - явно очакваха някакъв отговор от мен. Но в крайна сметка след седмица или две получих на пощата (не електронната) писмо и вътре бяха въпросните 9 цифри. Впечатлена съм от коректността им Grinning

благодаря ви на всички,които се отзоваха  Hug
искам да поясня,че беснея не щото се притеснявам да не изчезнат парите (тва не ми се вярва), а защото докато ми дадат въпросния ваучер може да се изчерпи и второто якенце,което намерих за мира вместо първото,в което бях влюбена и кеото се изгуби с оригиналната поръчка  Close та ако не сваря да поръчам това,което сега набелязах,ето това ще ме ядоса наистина  Close и за сведение - днес хич и не благоволиха да ми отговорят на мейлите от вчера: молещия за разянение и изказващия разочарование  Crossing Arms Naughty #2gunfire
пък ако ми кажат,че щеми го пращат по поща  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! егати хамалогията за 30 евро ooooh!

# 687
Защо не поръчаш якето сега, щом се притесняваш да не свърши? После с ваучера ще си платиш нещо друго. Предложение просто .... Flutter

# 688
  • Sofia
Бързо ги пращат ваучерите!
Докато водехме кореспонденция (2 дни) със Жули да ми прати номера онлайн,
аз го получих в писмо!   Shocked
Не зная кога са го пратили, но дойде преди мейла с номера.

# 689
Аз пък така и не получих ваучер за една дребна сумичка, въпреки, че им писах и получих само автоматичния отговор!

Общи условия

Активация на акаунт