LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 56 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 51 742
  • 1 130
  •   1
Отговори
# 615
Може ли някой да ми каже по принцип на панталони от юношеската серия 162 каква е дължината. Гледам по размери всичко друго ще ми стане но се притеснявам да не са мн къси.

# 616
  • Пловдив
Редактирам се, защото постът ми се появи два пъти, а не става да се изтрие. Извинявам се.

# 617
  • До хладилника, който обичам
Може ли някой да ми каже по принцип на панталони от юношеската серия 162 каква е дължината. Гледам по размери всичко друго ще ми стане но се притеснявам да не са мн къси.
Не са къси. Купих 3 ръст 162 - само един ми беше къс. Другите два ми бяха дълги - аз съм достолепните 160 сантиметра. Явно френските девойки са по някакви други мерки Laughing
Но са тесни, поне за мен Crossing Arms

# 618
Някой има ли 36-ти или 37-ми номер от тези?

Моля за дължина.

# 619
Не са къси. Купих 3 ръст 162 - само един ми беше къс. Другите два ми бяха дълги - аз съм достолепните 160 сантиметра. Явно френските девойки са по някакви други мерки Laughing
Но са тесни, поне за мен Crossing Arms

Колко ти бяха дълги? Проблема е че аз съм 1.70, а ако взема размер 174 или 168 ще ми бъдат широки по размерите които са дали

# 620
  • Бургас
Някой има ли 36-ти или 37-ми номер от тези?

Моля за дължина.

А подходящи ли са за тесен крак?

# 621
  • До хладилника, който обичам
А, чак за 170 не знам дали ще стигнат. По-добре 168.

# 622
  • Варна
ninochka, bon d'achat е точно ваучера, който искаш. Трябва да са му 9 цифрите.
Ето това е от първият пост на предходната тема:

ЗА ВАУЧЕРИТЕ:
Когато стигнете на стъпката за плащане, не се избира плащане с карта, а 1-вата графа "бон датч". Отварят се 6 полета. В първото се изписват цифрите на ваучера.  Ако имате повече от един ваучер, в следващите полета се написват техните номера. Моментално от сумата на поръчката се приспада стойността на ваучера/ваучерите. Ако сумата от ваучерите не достига, може да се доплати с карта. След въвеждането на номерата на ваучерите, се избира плащане с карта, с която се доплаща единствено остатъка от сумата от картата.

Не знам защо, но го няма в първия пост на тази. newsm78

# 623
  • София
Aз досега си мислех, че bas 19 например е дълбочина-меря от мястото, където се събират 4 ръба на чатала към талията- напред.Ето този го поръчах
http://www.laredoute.fr/vente-jean-satin-entrej-80-cm.aspx?produ … e&pagesize=16
пристигна и е 24 см.Няма да го нося, пуснах го в продавалника.Вчера се обсъждаше друг панталон за 10 и нещо, момичето мери 23-24 см, в описанието пише 19.
Вие как се ориентирате или аз нещо на съм разбрала?

Пише, че е satin - демек сатенен - как изглежда в действителност? Кое не му хареса - високата талия ли само?

И едно питане за този панталон:

Знам че е от старата колекция и доста го хвалиха, но намерих размери само за 34-ти номер. Някой дали няма 36 или 38 да даде мерки? Мерси предварително!!!!

Аз имам 40 номер - ако искаш мерки, пиши на лични.

# 624
  • София
Aз досега си мислех, че bas 19 например е дълбочина-меря от мястото, където се събират 4 ръба на чатала към талията- напред.Ето този го поръчах
http://www.laredoute.fr/vente-jean-satin-entrej-80-cm.aspx?produ … e&pagesize=16
пристигна и е 24 см.Няма да го нося, пуснах го в продавалника.Вчера се обсъждаше друг панталон за 10 и нещо, момичето мери 23-24 см, в описанието пише 19.
Вие как се ориентирате или аз нещо на съм разбрала?

Пише, че е satin - демек сатенен - как изглежда в действителност? Кое не му хареса - високата талия ли само?

И едно питане за този панталон:

Знам че е от старата колекция и доста го хвалиха, но намерих размери само за 34-ти номер. Някой дали няма 36 или 38 да даде мерки? Мерси предварително!!!!

Аз имам 40 номер - ако искаш мерки, пиши на лични.

# 625

ЗА ВАУЧЕРИТЕ:
Когато стигнете на стъпката за плащане, не се избира плащане с карта, а 1-вата графа "бон датч". Отварят се 6 полета. В първото се изписват цифрите на ваучера.  Ако имате повече от един ваучер, в следващите полета се написват техните номера. Моментално от сумата на поръчката се приспада стойността на ваучера/ваучерите. Ако сумата от ваучерите не достига, може да се доплати с карта. След въвеждането на номерата на ваучерите, се избира плащане с карта, с която се доплаща единствено остатъка от сумата от картата.

благодаря ти!
аз съм го 4ела от първа стр, ина4е от сайта се ориентирах,4е бон дашат е типът вау4ер,но няма ги тези цифри беее Close направо мн ме е яд Close има въпросителни след bon d'achat?????? и това е  Close там след буквите ли следва да е номерът,на мястото на цифрите?
към 1ва стр би могло да се добави,4е май не пишеше,4е вау4ерът важи до година след издаването - тва го казвам,да не си губи и друг времето да ги пита и да му отговарят по мейл  ooooh!

# 626
Имам молба за помощ  Praynig опитвам се да си поръчам едни перденца, обаче не се справям с цветовете  Blush/предварително казвам, че съм ги търсила/. Кажете ми какъв е този vert anis, а също и frambois Praynig.
предварително благодаря  bouquet

# 627
  • на пистата
ама по пощата ли дойде или на имейла,не съм чела назад,ако го гледаш в мес....ребунс....еди кво си не помня значи скоро ще ти дойде този ваучер по пощата

# 628
  • София

-за бермудите бях сигурна,че няма да станат Thinking Мъж ми с талия около 100 по таблица е за 50,взех 48,но са му големи,определено трябва да поръчвам 46 за него Thinking Иначе бермудите са си като на снимката-плътни са,но много меки.

реални снимки
Извинявай, какъв цвят си поръчала ти-нещо не се обърках и не мога да се ориентирам. newsm78 Този на снимката в ларедута какъв е, като твоя ли? newsm78

# 629

ЗА ВАУЧЕРИТЕ:

благодаря ти!
аз съм го 4ела от първа стр, ина4е от сайта се ориентирах,4е бон дашат е типът вау4ер,но няма ги тези цифри беее Close направо мн ме е яд Close има въпросителни след bon d'achat?????? и това е  Close там след буквите ли следва да е номерът,на мястото на цифрите?
към 1ва стр би могло да се добави,4е май не пишеше,4е вау4ерът важи до година след издаването - тва го казвам,да не си губи и друг времето да ги пита и да му отговарят по мейл  ooooh!

Абе не се шашкай толкова.Ще ти го изпратят,няма страшно.И при мен се забавиха малко.първо ми писаха мейл,после се появи при анулираните поръчки,а накрая и по пощата ми пратиха писъмце.До сега мисля,че няма някой излъган.

Общи условия

Активация на акаунт