LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 56 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 51 742
  • 1 130
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Само да се вкарам между шамарите. Понеже аз от оня ден съм в сайта, прочетох и тук първия пост от - до, отворих всякакви таблици и давай да превеждам поред уж да не питам. Да, ама след не знам си коя дума поред ми изписа, че съм си изчерпала лимита за превода hahaha  - трябва да цакам по-нататък...ми не ми се цака на онлайн преводачите. Вкъщи имам всякакви речници, но не и френски - ще се купува, то се видяло...

# 526
Ми, на 100000000000000000 места пише, че поръчки под 10Е някои получват, други не и, че не е препоръчително да се правят.
Всеки сам си решава. Ако беше стар потребител щяха да и я пратят най-вероятно, но на новак е рисковано.
На тъпи въпроси- тъпи отговори.
Тя решила да рискува все пак... Еми да с еоправя все пак. Наистина боб ли да хвърлям?
Ама сте залюхани тия дето забележки правят!

# 527
  • на пистата
само пише,че има лимит,излизаш и влизаш пак и е ок

# 528
  • София
само пише,че има лимит,излизаш и влизаш пак и е ок
за преводача ли е това? ooooh!
М'че то имало смисъл да се вкарам и между шамарите Joy не бих се досетила Rolling Eyes

# 529
Колко време след като се направи поръчката си теглят парите

# 530
Ммм дааа...и аз на емнайстата си поръчка какво гледах, та взех че се обърках и съм пуснала поръчка за 9,97Е. Днес си получих писмото с отказа, но не бях изобщо изненадана.

# 531
Колко време след като се направи поръчката си теглят парите
3 месеца.

# 532
Mamica,май тая вечер те хванаха в настроение, Joyвече никой няма да посмее да попита. Да похваля тези детски бермуди-добри са и си отговарят на номера http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-enfant-garcon-okaou.aspx?p … e&pagesize=16

# 533
Да ви споделя нещо за този панталон:

Поръчах си първо номер 42 (по принцип поръчвам 44, но са ми малко големи и реших да се пробвам) и се оказа, че ми е малък. После си поръчах 44, защото много ми хареса плата, а и кройката ми стои добре. И двата пъти поръчах цвят бронзе. И знаете ли, двата панталона са със съвсем различни цветове - единият е кафяв, може би марон, а другият - каки. Сигурно на френски bronze значи "какъвто ти се падне"  Joy
И двата нямат нищо общо като цвят със снимката.

# 534
  • Sofia
Aз досега си мислех, че bas 19 например е дълбочина-меря от мястото, където се събират 4 ръба на чатала към талията- напред.Ето този го поръчах
http://www.laredoute.fr/vente-jean-satin-entrej-80-cm.aspx?produ … e&pagesize=16
пристигна и е 24 см.Няма да го нося, пуснах го в продавалника.Вчера се обсъждаше друг панталон за 10 и нещо, момичето мери 23-24 см, в описанието пише 19.
Вие как се ориентирате или аз нещо на съм разбрала?

# 535
  • Sofia
И аз така мислех,че ги мерят newsm78
А поне сатенен ли е или така пише само?

# 536
  • Варна
Aз досега си мислех, че bas 19 например е дълбочина-меря от мястото, където се събират 4 ръба на чатала към талията- напред.Ето този го поръчах
http://www.laredoute.fr/vente-jean-satin-entrej-80-cm.aspx?produ … e&pagesize=16
пристигна и е 24 см.Няма да го нося, пуснах го в продавалника.Вчера се обсъждаше друг панталон за 10 и нещо, момичето мери 23-24 см, в описанието пише 19.
Bas 19 примерно, е ширина на крачола 19 см.  Peace

# 537
  • Sofia
 ooooh! и аз си викам тез франсета само ниски талии носят Blush

# 538

Пише, че е satin - демек сатенен - как изглежда в действителност? Кое не му хареса - високата талия ли само?

И едно питане за този панталон:

Знам че е от старата колекция и доста го хвалиха, но намерих размери само за 34-ти номер. Някой дали няма 36 или 38 да даде мерки? Мерси предварително!!!!

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 00:12 от Stefoni

# 539
  • Sofia
За панталона:наистина крачола долу е 19 см!Тогава кое е дълбочината?
Не е сатенен, като дънки е модела, с двойни тегели и капси, има лека еласричност.За сатен и лъскавина нямам достатъчно развинтена фантазия , за да ги видя.Много е хубав, стои ми като на снимката, ама не мога да се възприема с него.Предпочитам някой по-развлечен.

Общи условия

Активация на акаунт