Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 450
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Зеленко Hug, аз се притеснявам да не би да сме я вкарали вече, имах проблем с блогосайта, не можех да вляза няколко дни. Сега вече съм на линия. Живот и здраве да повкарам малко рецепти  Laughing

# 631
nush, Елена82, deata, krikri, .svetlanka., amerie, Mama Vessi, gimly, rivela, haleeva, Sun, gabonchi, glezoran, avelinova, Zdraveto, VeLin4eto, elka124, pilito, lenny_pld - лека ви нощ мили момичета! Отивам да нанкам - а утре рано ще ходя на автогарата да си посрещам триците от Аби!!! Урааааа  Peace
Прекрасни и отслабващи сънища ви желая!   newsm46

# 632
Здравейте всички и от мен,

Чак сега успях да вляза в любимият форум.Естествено съм изтървала много, и съобщението за овесените трици в Пикадили,предполагам,че вече няма........... Tiredтака,че.....
Аби Много благодаря за предложението както и на Амери но тъй като Аби ще изпраща кашон за Варна...........  bouquetПисах ти на лични.Аз от финните не съм виждала никога ,ако се вредя за тях ще се радвам ама и на другите не отказвам.Искам 3 пакета.

И аз се сепнах като видях тия изтребители........... ooooh! докъто не сгрях........... Joy
Ами не можах чмного да чета затова  Hug за всички!

# 633
  • София/Осло
аааааааа мамица- тоя път би всички рекорди по отказване, я марш в кенефа...постой си там тая нощ и утре поолекотена от серезус, но с позачервен задник ще се замислиш отново върху думите си  Mr. Green
зеленкото- я разпусни малко ...  Hug

# 634
Ох обиколих всички видове магазини в целия Пловдив изобщо не намерих това крем сиренето Екскуиза. Някой ако може да ме посъветва от къде да си го купя?

# 635
  • Universe
Ох обиколих всички видове магазини в целия Пловдив изобщо не намерих това крем сиренето Екскуиза. Някой ако може да ме посъветва от къде да си го купя?

Maci Peace - от "Билла" и "Кауфланд"

# 636
Мерси мерси така си и мислех за била но ми е малко далечко и не отидох но утре ще отида  Simple Smile

# 637
amerie, турнах снимката на баницата на блогосайта, нямаш против, нали? За протокола, Рецептата за баница е адаптация за Зеления нережимен плод, а е вкарана в блогосайта от Бачи.
Имам още две снимки, да ти пусна и тях  Mr. Green Скоро няма да си я правя, че днес бая Апнах, и утре ще се стресна от кантара Shocked
Мамица, направи си една супичка за П, и си капни после в купичката малко от парафинчето  Peace  Не се усеща  Mr. Green

# 638
Maci-има го и в Метро. Heart Eyes

# 639
  • София
Зеленко Hug, аз се притеснявам да не би да сме я вкарали вече, имах проблем с блогосайта, не можех да вляза няколко дни. Сега вече съм на линия. Живот и здраве да повкарам малко рецепти  Laughing

Аз проверявам (доколкото мога, де) преди да вкарвам - сякаш не беше дублирана. Новите рецепти ги вкарвам почти онлайн, ама за това вече казах, та да не се повтарям  Embarassed . Иначе досега съм засякла само 2-3 дублажа и са оправени. Така че за вкарване - ако имаш останало от първоначалното ви разпределение  Peace Продължавам с редакцията, ама тя бавно става, още съм в началото на януари  Embarassed Позволявам си бележки към коментарите напоследък, този образ Апостолов малко се изхвърля и може да заблуди някого  #Cussing out

Mamica, то има и салати за П дни   chef  И Амери хубаво е казала за супата Simple Smile Иначе на блогосайта има събрани средствата на едно място (в полезна информация). Това лененото семе помага доста  Peace

deata, аз затуй си казвам винаги, че съм дръпната, от мене си е, да не се засегне някой  Embarassed Иначе днес наистина ми беше напрегнат ден, прибирам се малко киселка в къщи и знайш ли какво каза мъжчето: Я, вика, седни там, на форума, почети си и ще ти мине  Whistling ooooh!  Whistling

amerie и други със снимки, давайте снимки на манджи, ако имате някакви съображения да не причините прекалена слюнчена секреция у четящите от работното си място, може и на ЛС  Joy

Ади леката нощ, че заспах на стола  Embarassed

# 640

За точен адрес ще погледна. На гърба на търговсия център в Люлин има малко пазарче  казва се " Сан Марино" има  двайсетина бутки и диетичния магазин е там ,но име на илица не съм виждала

# 641
Мадамки, и аз мисля, че подсладителят забавя нещата! Сигурно откривам топлата вода, но сега се замислих, че за тези 2месеца и 1/2 няма ден, в който да съм пропуснала да хапна нещо подсладено. Вероятно и затова така бавно свалям, но пък мисля, че е по-добър вариант, отколкото да нападна...вие знаете какво!
Мамица, да ти кажа парафинът на мен не ми помага. Пробвай с топлата вода на гладно! /ама ти нали пък се отказа! Laughing/
След това дълбоко умозаключение ще се оттегля, че се напрегнах...нали съм си на възраст вече! Wink
Лека нощ, а утре с какви ли титли ще сме удостоени? Нещо от флота сигурно... newsm78 Heart Eyes

# 642
  • В средата на времето
Искам да се похваля, че след 5 дни ПЗ съм 1,6 кг. по-малко..За 15 дни отслабнах с почти 5 кила  Grinning
В диетичното магазинче на Плиска има от по-едрите овесени трици. За фините такива са казали на мъжа ми, че щяло да има след месец чак.. Thinking

# 643
  • София
За точен адрес ще погледна. На гърба на търговсия център в Люлин има малко пазарче  казва се " Сан Марино" има  двайсетина бутки и диетичния магазин е там ,но име на илица не съм виждала

Снимчица може би ще свърши работа  newsm78

# 644
  • София/Осло
ми то тя мамица е в час със супите, преди време в казани забъркваше   Laughing
зеленко- а така.. дишай, дишаййй и не се вживявай толкова, живота е прекрасен  Wink
Като писахте за подсладителите ме накарахте да се замисля, дали наистина  е така  newsm78
амери- стимул за какво е новата ти визия... Joy Joy Joy Joy.............за драйфус, за серезус или за дюкезус  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт