Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 571
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 375
Бачи,   love001

..........................
Снощи я свърших една ...... не е за разправяне  newsm77  #Puppy dog .Вещи ще трябва да приготви нещо повече от тиган  #Sniper .Щерката реши да си прави течен шоколад и аз като последния тъпунгер взех уж само да го помириша.Да,ама не  Banghead ,не се спрях докато не видях дъното на чашата и тази сутрин няма да казвам какво се случи на кантара  badscale .И сега стоя и гледам другата чаша и си мисля като тъй и тъй съм прецакала всичко дали да не си хапна и нея  Thinking
.........................
#Crazy Кажи, че се шегуваш!  Praynig

Геци75, честито намаление!  Hug

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 10:57 от Sun

# 376
здравейте!айде да се включа и аз набързо че напоследък много работа и не мога да пиша.честито на всички които имат поводи!  bouquetаз нямам.даже тая сутрин съм + 1.5.и всичко това след стриктен П ден и наливане с вода.обаче съм пред МЦ и не се впечатлявам особено...ама все пак ми е гадно.аман от задържане и качване. #Cussing out

# 377
добро утро и от мен, в застой съм. но в4ера имам една нережимна лъжица лютеница. до утре съм на П , после ще попаса малко. продължавам напред. ба4кам си и се разсейвам от време на време с вас.

# 378
  • Пловдив
Днес ще ме направите разногледа  #Crazy  #Crazy  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Дали това, което казвате е за   или е

# 379
Здравейте момичета,
малко рядко пиша, но си ви чета  Hug
Аз съм вече на 85кг  Laughing и започвам да се чувствам все по добре!

Ох момичета, досега гледах темата с рецептите и така и не открих за телешно, но да е печено! Как да го приготвя, така че да стане сочно, дайта рецепта  Praynig
Хубав и отслабващ ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 380
Здравейте,
Имам си вече и овесени трици и кой като мен.Само ,че от 4 дни кантара не мърда стои заковано на 53 и това си е.Ама знам колкото с по- малко килограмите толкова по- трудно се смъкват.А вие какво ще кажете? За сега толова после пак ,че шефа ми е възложил много работа.

# 381
Abrakadabra, виждам силно пристрастяване към варненци  newsm53

Варна, морето, сините вълни,
вятърът в косите на свежи дюканки.
Във Варна животът кипи чак до зори
и рупат се пържоли, и пият се води.

Бачи, и ти ги любиш, знам аз. Ай да ходим да ги видим. Hug

Играчка-плачка, мога да изпратя колкото искате, стига да има в магазините толкова.  Grinning

2в1, марш далеч от шоколада. Ще задържиш цял месец, ако го изядеш. А, ако се шегуваш, пак марш да направиш кремче за шаранчетата като мен.

Геци, проблемът ти е никакъв. Не е кой знае какво да се изпратят. А като знам колко по-хубаво е с тях...

# 382
не открих за телешно, но да е печено! Как да го приготвя, така че да стане сочно, дайта рецепта  Praynig[/b]
Първо телешкото трябва да е от теле, а не от баща му. Второ-можеш да си купиш бонфиле. Режеш го напречно на мускула, разчукваш го и мяташ на скарата. Докато печеш може да се напръска с бяло винце. Крехко става, ако е леко алангле.  Grinning
...  newsm78 Много път... Rolling Eyes

# 383
Добро утро! Embarassed
Преди малко станах Rolling Eyes Embarassed EmbarassedХубаво е да си във ваканция Rolling Eyes
Сънче, благодаря по-добре се чувствам!
Пиги,и ти оффсЪ,като мен,ама аз още не съм се родила и утре да мине и шЪ дода. Laughing LaughingЖелая ти много здраве и лично щастие!http://www.cardinspirations.co.uk/demo/fabric4.jpg
Елена,взел го е или са му го дали Laughing Laughing
Момичета,благодаря на всички за комплиментите!  bouquet  bouquet  bouquet
Малииииии,да ви кажа и аз гледам едни изтребители и нали съм си сънена викам си "Кой ли ми сложи тия изтребители в профила"-пък видях ,че всички имат Rolling Eyes Embarassed Embarassed

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 12:30 от perlata

# 384
Слизам от балончето само да ви поздравя.  bouquet

# 385
Девойки-варенки! Излагаме се-само 9 души са ми подтвърдили  Naughty Нека да ми пишат желаещите нва ЛС. Благодаря ви.

Играчка-плачка, мога да изпратя колкото искате, стига да има в магазините толкова.  Grinning

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing права си, не сме малко и зора ни е голям.
2в1-да не се наложи да си смениш ника на 3в1.  Laughing шегувка  Heart Eyes

Пеги ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН миличка! Желая ти да си Жената на вековете, Душата на дома, Сърцето на мъжа ти и Щастието на децата ти! Бъди щастлива и усмихната  Hug http://911.bg/podaracibg/pi/bi2086809.jpg

# 386
Добре де, ето ме....Бубулинка ме нави да надникна и при вас. Пък аз съм просто поредната мама, дето й се реве на глас, като се погледне в огледалото. Ще ме приемете ли в отбора?
И веднага питанка - до колко часа едно ядене се приема за закуска? Щото не мога да си представя да стана и първото нещо, което ще направя да е да дъвча....

# 387
не открих за телешно, но да е печено! Как да го приготвя, така че да стане сочно, дайта рецепта  Praynig[/b]
Първо телешкото трябва да е от теле, а не от баща му. Второ-можеш да си купиш бонфиле. Режеш го напречно на мускула, разчукваш го и мяташ на скарата. Докато печеш може да се напръска с бяло винце. Крехко става, ако е леко алангле.  Grinning
...  newsm78 Много път... Rolling Eyes

Благодаря за идеята   bouquet

Но аз си мисля за печено на фурна. Дали ако направя "ветрлино с лук и домати ще стане сочно? Някой правил ли е нещо подобно?

# 388
Днес ще ме направите разногледа  #Crazy  #Crazy  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Дали това, което казвате е за   или е

ни мъ бий, щъ вземи да ми ъреса, знайш ли

# 389
Невджин, точно така е - колкото по-малко са килограмите, толкова по-бавно става.  Peace
rali_smiles, радвам се да те видя тук!  Hug Добре дошла и успех!   bouquet Разкажи ни от колко кг тръгваш, каква е целта ти... такива неща.  Wink А за закуската, ще трябва да промениш навиците - много е важна!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт