Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 511
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 525
Амери, не се излагай, с тоя Хербалайф, това е такава глупост. Stop
Диаметър, Деата, Кларис, Далиа, prysila, mi6a97  bouquet
Честит рожден ден на Пиги  Party Time
Честит рожден ден и на половинката на Пилито Tada И моят има другата седмица и съм в чуденка какво да подарявам... newsm78
djani Joy Joy

Чета ви за триците, че предпочитате фини - някой ще ми обясни ли защо? Thinking

# 526
  • София
Благодаря, Амери, Ори,Джани-пък ти ме умори от смях Joy Joy Joy
И за да не спамя съвсем Embarassed да ви кажа, някои може и да го знаят, но аз разбрах чак сега, за триците - та едрите трици увличат повече калории - тялото хаби повече енергия да ги разгражда.Аз фини не съм яла, незнам защо, Аби казва че били по-вкусни.

# 527
  • Пловдив
Джани, мъжа ти явно е голям фен, щом носи разпечатки и на разходката  Crazy
Смайл, чудесно се движиш като сваляне на килцата. Преди въртяла ли си велото или сега започна? Защото Дюк не препоръчва физическо натоварване през 1 и 2 фаза.
Бети, браво за намалението!   bouquet

Момичета, аз отдавна бях решила да пробвам да направя един десерт и преди малко му дойде времето най-после. Мисълтат ми беше да направя реване от кексче и степче. Само че се оказа, че имам само малко степче ябълка, добавих и канела и стана не само реване, но и щрудел. На вкус също беше много добър   chef (умря врачката дето ме хвалеше) Пуснах рецептата с приблизителни мерки, защото аз готвя на принципа едно към гьотьоре  Mr. Green

# 528
Здравейте и от мен! Пиги, да си жива и здрава, мила! Tada newsm59. На всички останали - благодаря за подкрепата! Не ви изброявам, за да не пропусна някой. Всички сте толкова позитивни и лъчезарни, а бе, супер сте!!!! Simple Smile Аз от седмица задържам, но не се притеснявам - разбирам, че е нормално...Само да не беше изскочил проблемът с wc-то - и течния парафин не помага Shocked Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

# 529
  • София
Направо ме убивате - сутринта влизам 13 страници, сега 26  #Crazy тамън ги изчета и те нови 13 се появили... Joy
 Вещи тез 52 кила крайна цел в таблицата, не знам как са се озовали срещу моето име, но ако някога стана толкова ще черпя целия форум в продължение на седмица  Laughing  Joy Аз лично се целя в 57, демек 3 са ми останали, ама зор...
Иначе продавачката в едно от магазинчетата за трици ме "зарадва", че внос чак в края на месеца щяло да има.
smileys моите поздравления за резултата  Hug

# 530
Здравейте и от мен! Пиги, да си жива и здрава, мила! Tada newsm59. На всички останали - благодаря за подкрепата! Не ви изброявам, за да не пропусна някой. Всички сте толкова позитивни и лъчезарни, а бе, супер сте!!!! Simple Smile Аз от седмица задържам, но не се притеснявам - разбирам, че е нормално...Само да не беше изскочил проблемът с wc-то - и течния парафин не помага Shocked Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

# 531

Аз също съм като теб и се замислям за дуфалак

# 532
Ееее, че аз бая пържолки ще Апна, за 200 лв.  Mr. Green Какъв шейк ме баламосват, да пия  #2gunfire То и като видяха, че не поддавам, ми казаха "Довиждане"  Shocked Ама аз съм си виновна, що се навих да им слушам глупостите  Outta Joint
Пък и ме срам, да кажа на моя, на ква сбирка ходих, че преди години ей така ми купи Rainbow"
За утеха, ще си хапна от варената пуйка   chef Чисти протеини  Grinning
Аз wc-то, го оправих с допълнително фибри, но се консултирах с личната. Тя е запозната с режима, та и се доверих, пък и преди съм ползвала.

# 533
  • Испания

Смайл, чудесно се движиш като сваляне на килцата. Преди въртяла ли си велото или сега започна? Защото Дюк не препоръчва физическо натоварване през 1 и 2 фаза.

Сърдечно благодаря! Преди - от дъжд на вятър. Преди три години и нещо, усилено. Но сега всеки ден, без неделя.

didka_74 Пробвай с Лаксит на д-р Тошков. Пия го от много време и ми помага. Започнах с три пъти по 2 хапчета, после мина на два пъти и последните три години и половина само по 2 сутрин, като стана. Регулира ми стомахът. От 9 дни пия само по едно и мисля да опитам да ги спра, защото режимът на Дюкан, май, ми действа разхлабващо. На петия ден се чудех как да ида и да се върна от работата. Налагаше се да "отбивам" по пътя в някое кафе.

# 534
  • София
За запека мога ли да предложа нещо /може би е разисквано по-назад, ако е - сори/ - Херболакс, взимам си от време на време, харесвам го, защото съдържа индийски билки и няма сена. А и доктор ми го препоръча.

# 535
  • Испания
smileys моите поздравления за резултата  Hug

Много благодаря. Поздравления за твоите сериозни успехи! smile3501

# 536
  • Sofia
Здравейте момичета и аз съм на диета от няколко дни.
Диетата я започвам за втори път сериозно. Миналата година август месец с нея бях отслабнала до 78 кг, но лакомията ми надделя и сега пак започнах от 88 кг. Sad Като сега резултатите ги постигам доста по-бавно  Sad
Искам да попитам момичетата, които са свалили много килограми:
Сирене позволено ли е да се яде?
Ако е позволено, на коя фирма и какво количество на ден?
И другото за което се сещам..
В рачешките ролца няма ли нишесте? Какво количество от тях е позволено за един ден?

# 537
Млечните може, ама ограничено и нискомаслено. Май Маджаров имаше такова сирене, но аз си правя МОЯТА извара и е с вкус на свежо сирене.

# 538
Малеееееееее тотално изтрщяхте  Hug
По-бързо, лесно и вкусно от кексчето в МВ няма!
newsm10 аз си го правя или сладко или солено но винаги е супер и става за 4 мин.
Марини, успешна 3-та фаза!   Hug

Пиги,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! , много здраве  късмет и положителни емоции ти пожелавам! newsm59
Пиле, да ти е жив и здрав рожденика!
Аби, благодаря за предложението, аз обаче имам за около месец трици и до тогава все ще намеря да се презапася отново  Hug

# 539
За Варненската среща

Днес след работа ще направя резервация за 15 души. Подтвърдили са ми 11.
Това са никовете на хората, които ще идват:
FEN, k_savova, Дорето,    baby_dol, katyadjin, Volna peperudka, МАМS, bermudez, dorchester, rali_smiles, diameter
Ако съм пропуснала някой, моля да ме извини и да ми пише на ЛС  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт