Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 442
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 645
Де да знам и аз, нещо изперках  Mr. Green Много ми хареса тая, като я видя все се хиля  Embarassed Пък и ако се отпусна, току виж съм я стигнала  Shocked
Като се загледам, все едно е седнала във wc-то, след прием на парафин  Mr. Green Вестника и цигарката са в допълнение  Grinning

# 646
+ 9 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази тема.яяяяяяяяя,колко шпиони ooooh!Бързо да се покажете! Naughty

# 647
Аз си купувам трици от аптеки РЕМЕДИУМ. Там винаги има наличност струват 1,47лв. за 200гр. Peace
Изида има такава аптека до Фантастико в Изток Peace

# 648
+ 9 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази тема.яяяяяяяяя,колко шпиони ooooh!Бързо да се покажете! Naughty
те скритите  всИ са си наши, ама се спотайват Joy Joy Joy hahaha hahaha
baci така си е целия ден кръжиме с разни изтребители из темата rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 23:20 от rivela

# 649
Привет, момичета   wavey!
Доста приятно станало тук  newsm03

# 650
Привет, момичета   wavey!
Доста приятно станало тук  newsm03
Ти,гълъбче морско ,къде се изгуби?Аз днес Cry Cryза теб. Hug Hug
Ривела,наши,наши,ама и чужди май има. newsm78 hahaha Joy Joy Joy Joy

# 651
Аз съм в обичайно дюканско настроение и състояние - чета си и се хиля сама в стаята hahaha
Мамица,слагай парафин в изварата или кис. мляко - идеята е да излиза отдолу, а не отгоре/извинете bowuu/Сутрин не пиеш ли кафе - моят ритуал е сутрин на скайпа с горчиво кафе и топъл кекс на лаф и до 10 мин. съм по предназначение  Wink
Деата, Hug Hug Hug беше ми домъчняло
Бачи,как си Wink

# 652
  • Пловдив
Боби, да не говориш с конкретен човек и той да ти действа така Wink

# 653
Добре съм Боби. Като изключим синузита.
Деата  newsm53
perlata Joy Joy
rivela видях още сутринта новите титли Simple Smile)) много са забавни Към някои никове, се връзват чудесно  Joy Joy 
marini Голяяям Щурмовак, Елена82 Мама на малко патенце! Фронтови изтребител Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 23:34 от baci

# 654
Боби, да не говориш с конкретен човек и той да ти действа така Wink
мани майтапа, ама верно с една и съща мацка си говорим Joy
Бачи,гадна работа, оправяй се Hug

лека, момичета, до утре Hug

# 655
  • Испания
Да разбирам ли, че няма опасност от пристрастяване към този Лаксит, Smileys ?  

Не, няма. Поне аз не съм забелязала такова.

# 656
Привет и от мен! Наваксах ...  Grinning
Честито на Пиги и Пилето!!! Много хармония и страст ви пожелавам! Пилето, много хубав ти е аватара с бойното пиле!
Много хубавици видях днес, супер сте! Мамица, дано бързо върнеш кантара назад!
Лени-плд, това за годините... първоаприлска ли е? Ти приличаш на студентка! Пак ще ходя да проверявам, да не съм объркала нещо!  Blush Hug
Кри, мерси за милите думи!  bouquet Между другото вас не ви ли сърбят д...тата? Имам предвид всички момичета от нашата маса? На моето семейство им обяснявам денонощно с какви красавици седях на масата и колко зашеметяващо изглеждаше всяка една, която беше около мен! Направо съм запленена и прехласната!!! Не само красиви, а и изключително силни и волеви жени! Още съм като тресната  Crazy

Верно ли е това за едрите трици или спрях да зацепвам?
Споделете впечатления за новата книга с рецепти!(който я е купил)

тан4ето83, ти да не си от Изток?
Да ви се похваля - купих си блузка в цвят лила, ох, и искам да ми седи добре по-бързо, сланините ме изкарват извън нерви  #2gunfire Та по този повод си купих крем за корем - да го малтретирам това чудо по всевъзможни начини  box

а! И Лени, къде ли не търсих, но малинов оцет не намерих! Преди съм виждала в Елемаг, сега нямаше  Sad

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 23:50 от То_ни

# 657
  • Universe
Лени-плд, това за годините... първоаприлска ли е? Ти приличаш на студентка! Пак ще ходя да проверявам, да не съм объркала нещо!  Blush Hug
То_ни  Peace -те годините си са ноторен факт, ама твоят комплимент си го биваше Hug Благодаря bowuu!

Привет, момичета   wavey!Доста приятно станало тук  newsm03
И уютно, baci   Hug Hug Hug

amerie , La bomba, застреляхте ме с тия аватари #2gunfire

Боби1973Praynig дай го насам тоя човек, дано и на нас подейства ...разхлабващо newsm78 hahaha

# 658
Тц- не съм я вкарвала.
lenny_pld smile3521 и аз като Мамица, двругаде не пиш(почти). Rolling Eyes

# 659
Добър вечер и от мен! Гладна съм много, цял ден ям и все ми се яде. И така от два дни насам. Кантарът не мърда, чакам МЦ, нервна съм, ще изям един шоколад...

Общи условия

Активация на акаунт