Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 406
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 735
  • София/Осло
newsm78 Лео не знам, бях по същия начин и чак сега запонха да свалям. тук ме съветваха да изчакам, да бъда търпелива и така стана.  Но забелязах , че свалих тези 1,600гр след неделното ми прегрешение.
Горгона ,сега си свалила, но това прегрешение си остава и ще даде отражение макар и на по-късен етап, така че умната от сега нататък  Peace
пиглет- и Витарала и соленото са оказвали влияние....   Thinking
волна- размърдай тоя метаболизъм малко  Hug
роро- привет в нашите редици   bouquet
съниHug
gabonchi - бавно ,но славно  Hug

# 736
Добър ден!  bye
Няма изтребителите,няма и "Бойна слава"
Боби,права си за трета фаза  PeaceЧовек трябва да се нагоди според метаболизма си NaughtyНа мен вече не ми тежи ,но карам по 2 протеинови дни ,за да съм сигурна CrazyКоето ще рече,че ще я удължа и ще вляза по-късно в четвърта Hug
Кри,ти ме подсети за рецептата и снощи си я направих ммммммммм много вкусно.Сега беше с пилешко и без гъбки и пак беше екстра Peace Hug
Славке,ти де одИ вчера,па сега са смеЙш,а?
Бачи,синузит не се лекува,ама поне вземи нещо за облекчение Peace Hug
Сънче, Hug Hug
Мишле,ти защо не се пазиш,ами настина? Naughty
Волна,  remybussiне рИви!Всичко шЪ са опраИ Hug
Оф, ooooh!забравих какво още щях да пиша Embarassed
Фенси,Деата,Ривела,Лео/а сетих се шЪ свалиш Ти само бъди режимна/,Геци,Пиглет/немА а ти честитяРД Embarassed/,Цвети Hug Hug Hug  bouquet
Абе,къде е Тина newsm78? Rolling Eyes
П.П.Момичета,вчера си направих кексчето на Джинив МВ и го залях с желирано кисело мляко и степ.Стана много бързо и вкусно. Whistling

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 11:06 от perlata

# 737
krikri,
то хубаво е казал човека, ама кой да чете...умирам  от стомах! И ми се гади..направо си спомних какво е да си бременна Sick. Ще оцелея обаче - едно Теле не се предава пред някакви си колики.
Отвличам си вниманието с ровене из нета, така че ако мога да помогна на някого с линкове - да свирка.

# 738
здравейте,момичета! искама  да се похваля че за два дена съм -1кг.
и сам много доволна надявам се да продалжа да смаквам.
Мерси за всички съвети които ми дадохте newsm10 newsm44 newsm44

# 739
Leo-И на мен ми се вижда ,че малко ядеш NaughtyЗащо не опиташ 2 дни само на риба -скумрия на скара или риба тон консерва.Да видиш при теб как е-някои свалят повече с риба.
Мишле- fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverСега пък и температура-внимавай с лекарствата.
Деата-Абе и аз така мисля-за соленото е ясно ,но за Витарала.Момичетата го пият-не са ли видели,че съдържат разни -ози.Аз тоя път като кон с капаци /друг път чета от до опаковките/а сега давай-балабар Петко с мъжете-ще ми е за урок. Embarassed
Цвети-Ама и при теб промяната е пълна newsm53
Sun-Благодаря за отговора Hug
ооооооооо,Перле- newsm59

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 11:56 от Piglet__

# 740
Здравейте ,момичета!Според мен трябва да се пие много вода.Аз лично изпивам на ден по 4-5 литра и ми е много добре, с  изключение на ходенето до тоалетна.Браво момичета изглеждате страхотно на снимките.Това ми действа много стимулиращо.Искам да ви попитам откога е разрешено по чашка винце? cheers

# 741
  • София
Хмъ,А, Добър ви ден да кажа все пак  Hug
Волничка, не унивай, при мен е същата работа, въпреки, че имаме различни цели и кг.Бавно ставаха минусите....Но при мен настройката бе важна, пък и смятам, че това бавно сваляне е и по-здравословно, и трайно.Можеш да раздвижиш метаболизма в рамките на режима - намаляваш млечните, или монодиета/на един продукт цял ден/, риба повечко, вода, напоследък има и мнение, че подсладителите забавят нещата...Бавно, но пък сигурно - нали това е целта Hug spoko Горе главата!
Форума също е важен - в моменти, когато ми е дошло до гуша, независимо от какво - надниквам тук, че и пиша Embarassed
Дано не съм досадила с поста си, днес само ще чета  bowuu
Много прегръдки Heart Eyes А, Муцка, страхотна промяна, грееш!!!   bouquet

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 11:25 от pilito

# 742
Добро утро  Flutter Да ми имате и утрото а  Crazy
Ей, най-накрая мръдна пустия му кантар  newsm44 Можело значи!
Искам да ви питам - как си мерите ханша  newsm78 Щото аз колкото пъти го меря, все ми излизат едни такива странни цифри всеки път много различни .. И хич не знам как да го засичам  Thinking
Единствено май бедрото мога да измеря като хората.. Че и талията ми и тя е разтегливо понятие  hahaha .. А за бюста няма да говоря - там си варира в зависимост дребния колко е ял  Crazy Може и 5 санта на ден да ми прави разлика.. Откачена работа  Confused

Уф и да ви се оплача.. Мъжо вчера заяви, че свалял бързо не заради диетата, ами заради бъркочите дето му ги мисля напоследък - хич не му харесвали такива сухи, варени и блудкави  Sick Аз пък си мислех, че дори се престаравам с готвенето напоследък - аз много си ги харесвам пък манджите  Embarassed Ма той човека като е свикнал на мазно и солено кво да го направя  Crossing Arms Пак ми връзва де  Mr. Green Яде кат е гладен, няма де да ходи.
Вчера вика - искам макарони на фурна - викам хубу, ама ще са трици на фурна  Joy
Та при нас е весело  Crazy

# 743
....изпивам на ден по 4-5 литра и ми е много добре.......

и аз пия доста вода ама при 5 литра за по-лесно шъ си бодна катетър.  newsm57

# 744
Здравейте момичета!Днес правя 2 месеца с Вас и Дюкан!  newsm51Явно отчета ми за този месец, ще мине под мотото на цифрата 2 - 2 кг по-малко ,по 2-3 см смъкнати от обиколките!Това е!Не е много, но от сърце! Two Hearts  Затова се почерпете всичко е режимно  cook cook Coffee
Сега се връщам да чета, че съм изпуснала няколко страници!
Поздрави на всички ви!   love001

# 745
Здравейте на всички   bouquet
От 10 дни съм във вашите редици. Даже почнахме Дюкан семейно, заедно с мъжа ми. Знам, че ми е много рано да се отчайвам, знам и че килограмите ми за сваляне са нищожни... ама от 5 дни не мърдам. Каквото свалих първите дни това беше... после се въртя около това 52кг и само +- 200-300 гр и това е... Sad При мъжа ми е същотото... Ама продължаваме де Simple Smile Няма отказване за сега.
Единствено ме мъчи, че не ям сладко. Ама вчера си направих кис.мляко с желатин и ммммммммм Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Много ми е криво и без зеленчуците, ама пък само тогава свалях...  Утре пак се връщаме на 5П и днес ще ям салата на корем  Mr. Green
Много ви се радвам на всички и като гледам какви постижения имате направо  newsm09  но сте и страхотен стимул  newsm10 Браво! Браво! Браво!   smile3501 smile3501 smile3501
И благодаря, че ме изслушахте! newsm51

п.п. И аз ям колкото Лео, наистина ли е малко това?

# 746
Форума също е важен - в моменти, когато ми е дошло до гуша, независимо от какво - надниквам тук, че и пиша Embarassed

Така е, тук винаги мога да намеря приятелска подкрепа или приятелско пошляпване за прегрешенията ми  Laughing Сериозно, добре, че ви има   bouquet Такава огромна и искренна подрепа рядко може да се намери newsm51 newsm03

# 747
harmony_broken #Crazyха това не е ли прекалено,ти изследвала ли си
се
Перлеее шЪта стигам некогаш по килцааа Mr. Green
ама не знам коя година Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Лео аз ям по три пъти на ден в рядък случей 4,5пъти
просто не съм способна да поемам много количество храна става ми тежко Peace

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 11:40 от rivela

# 748
  • София/Осло
За тия 5 литра вода- внимавайте да не си повредите бъбреците ,че то и от много и от малко глава боли  Sunglasses

# 749
Лео, явно при теб ще трябва да е съвсем по устав режима - предлагам ти да си направиш телешки кюфтета за целия ден, да имаш и пилешки пържоли в хладилника - приготвени от теб, яж извара и кисело мляко, прави си  риба в плик или фолио - това са храните, с които се отслабва.Водата я докарваш, но ако можеш още 500мл. ще е добре.Когато се сетиш хапвай по някое кюфте или си ръфай пържола - идеята е да създаваш работа на организма с храни, които изискват много енергия за смилане - и то постоянно.
 welcome на новите момичета - подгответе се добре и успех!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

Общи условия

Активация на акаунт