БУРГАЗлийки стягайте се за базара, че Великден наближава - 51

• 13 236
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Мен пък още никой не ме е излъгал,ама и аз не съм,освен малкото,ама него не го броя  Simple Smile Сега само в Катка почнах да се съмнявам  Mr. Green

# 106
Искам да по4черпя виртуално днес се роди моята племенница Мира newsm64 newsm24   beer cheers beer2 Drunk beer Wine Glass Popcorn  : cook cook

# 107
Мен пък още никой не ме е излъгал,ама и аз не съм,освен малкото,ама него не го броя  Simple Smile Сега само в Катка почнах да се съмнявам  Mr. Green
Гал, да не позеленя от маската? Mr. Green
 Сега се сетих, има една почистваща маска,  и на осми март две момичета си взеха, да обаче след нея на луминисцент лицето свети, много, та едната се прибрала от диското преждевременно, ама другата така си откарала щото барманка в Студио 54. Mr. GreenАтракция просто.

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 14:22 от Ji

# 108
  • у дома
Съ 'звинявам, ама това с крема за бръснене първоаприлска ли е?  newsm78

# 109
оф ще ме уморите  Joy  Joy  Joy

Съ 'звинявам, ама това с крема за бръснене първоаприлска ли е?  newsm78

туй не, майка ми от ученичка ми обясняваше ефекта на сапуна и крема за бръснене  Peace и съм се мила и аз с на баща ми крема  Laughing

ама за Луминисцентните момичета  Mr. Green

# 110
Tц, споко! Аз така зорлен не мога да лъжа. Трябва да се вдъхновя!

Има светещи маски и не само маски, ами  и кремове. Аз като постоянен посетител на дискотеките преди години, мога да кажа, че постоянно се повяваха светещи девойки. Доколкото помня крем Здраве и доста от избелващите продути предаваха ползвателките си. Това беше преди масово да навлезе капиталистическата козметика у нас Grinning

# 111
            Ехоо има ли някой, мен спряха да ме лъжат и ми стана скучно  Laughing
           Казах на моя, че почвам да му ползвам пяната за бръснене и той ми обеща самобръсначка за РД  Close
            Днес видях Райна пред кухнята  Wink

# 112
  • На морето!
                       Днес видях Райна пред кухнята  Wink
Защо не се обади?Аз бях с Валентина дб и чакахме Магдалена.Ние всеки ден ходим заедно на кухнята и после цял ден обикаляме по кафета.Обаждай се следващия път и идвай с нас  Wink

# 113
         Ами аз минавах с колата и те мярнах  Wink Къде ходите на кафета, може да ви досадя някой ден  Mr. Green /леле как ми липсва времето като обикалях и аз с количката  Rolling Eyes

# 114
  • Бургас
честита племенничка на тадела, да расте весела, щастлива и засмяна като деня в който е избрала да се роди

# 115
Еееееееее днес тук е било супер забавно, а мен още никой не ме е излъгал, а и аз не съм излъгала. И то кой да ме лъжи, като с мъжа ми се разминахме на пъта Бургас София всеки в противоположната посока.

# 116
  • Бургас
здравейте мами,
аз също съм от бургас и термина ми е 30 юни....
габи 07 мога ли да попитам какъв гоблен шиеш? Simple Smile

# 117
  • Бургас
Добре дошла Пипи!
Честита племеничка на Тадела!

# 118
честита племенничка на тадела, да расте весела, щастлива и засмяна като деня в който е избрала да се роди

Не се сърди ама много ми стана смешно като ти прочетох поста. Сигурна съм,че е било с най-добри чувства,ама ... си представих как бебето е било засмяно и ухилено като се е родило.  Blush   bouquet

# 119
  • На морето!
Да е жива и здрава племенницата ти, Тадела!Да бъде спящо и лакомо дете, без колики, да вади зъбките с лекота и като проходи да е супер стабилна и предпазлива!
Дай малко повече инфо- как се казва?

Общи условия

Активация на акаунт