Като стана въпрос за мъжете, моят ми помага страшно много, и пампи сменя, и я къпе Дая и спят заедно, и на разходки ходят и вкъщи играят. А и тя много го обича - "На кой си момичето"-Тати, "Кой да легне при теб"-Тати... Мен много не ме отразява

И той си има кусури и понякога много ме ядосва, но само като си помисля колко е всеотдаен и забравям яда си. И аз напоследък съм станала една по-спокойна, по-умерена, правя се, че не чувам и не забелязвам някои неща, отстъпвам повече ... и той сигурно така
Важното е да има компромиси!, ако всеки върви с рога напред, не се получава.Спирам, че ще ме изместят в Дом и семейство
Ние пък сега мислим да теглим един по-голям кредит, да си купим кола и да си ремонтираме къщата, за да си заживеем отделно. Но без кредит няма да стане
Много хубавко ви става!
Иначе тези легълца тип сандвич са много идейни. А имаме нужда от гардероб, че Дането ни е превзел почти целия скрин, а уж все няма дрехи...
, успех във всички начинания. 
и всеки момент очаквам включване от съседа по легло. 

Валери е с температура
Да нагушкаш малчо от нас и бързо оздравяване

Направо паднах какво отношение при условие,че е от застаряващите майки и ще й е първо дете.То бива бива липса на чувство и желание за дете,ама чак пък толкова.