Януарчето ръката си открива, в устата да я сложи то опитва!

• 12 154
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Малиииий , как ме нападнахте с тази торта  #Shocked. Аз уж да ви е сладко , а вие искате  fight да ме биете . Ето ви тогава нещо друго . Хрупайте и ме споменавайте с добро . Добър апетит !

П.С. Аз си хрупам зеленища и нищо ни няма . Нито на бебчо , нито на мен .  Peace

# 271
  • Пловдив
Малии Djulichka, мен с тортата неможа да ме събразниш, ама с тази пролетна салатаа.. мм..   chef
Ще опитам пък да видим. То вярно какво остава да се яде? Пък нали витамини са ни нужни особено през пролетта, особено за пълноценна кърма.

# 272
Честита месечинка на всички,родени на 03.01
Ние засега само се заглеждаме по играчките над леглото и им се радваме.Още не се опитва да ги хване.Давам му дрънкалка да държи,но я държи няколко секунди.Повече му харесва да му я люлея пред очите му.Сега се нахранихме и излизаме на разходка,докато времето е хубаво.

# 273
Благодаря за отзивчивостта !

Днеска му давам на Милупа милумил и като , че ли хапва повече по 100 мл Simple Smile , ще видим как ще е по нататък , а и поръчах на таткото след работа да вземе биберни L размер. Забелязях ,че като пие и биберона се сплесква , а не завивам докрай пръстена на шишето, много странно , може да му идва трудно и да се отказва като се позасити  .

Поздрави и лек следобед

# 274
... Забелязах ,че като пие и биберона се сплесква , а не завивам докрай пръстена на шишето...
Смени бибероната , миличка , защото така мъчиш и бебето . Не стига , че не му е удобно , докато папка , ами  не искам да си представям как му се подува коремчето след това . Нормално да не иска да яде . И твоя корем ако е пълен с въздух и ти няма да искаш да ядеш . Аз не напразно дадох 30 лв. и кусур за биберони . Но знам , че малчо няма такива проблеми . Късмет и на вас .  Peace

# 275
Привет,ние преди малко се прибрахме от разходка.
Джули,как си миличка???
Миа,уби ме с тез 2 кг и аз искам,ама без повръщане  Rolling Eyes
Аз да попитам вие ли учите мъниците да хващат или те сами започват.Вики още не хваща играчките и се чудя аз ли да и ги слагам в ръцете и да ги държим двете или тя сама ще започне.Малко тъп въпрос,но с това стоене вкъщи дотук я докарахме  Mr. Green

# 276
Ваня , аз съм по-добре , но на моменти доста ми се повдига  Sick. Моя щурчо ми вика :"Да не си бременна ?"  Joy  Ама аз съм му свикнала . Той си е така от край време  smile3527. И зъб да му кажа , че ме боли - все този въпрос ми задава  hahaha. Шашава работа . А по въпроса за играчките - не , не го уча  Naughty. Той сам започна да проявява интерес и аз за това дадох зор tantrum и миналата неделя набързо се сдобихме с активна гимнастика . Не се чуди - всяко човече е различно .  Wink

# 277
Честито на месечковците днес. Ние смятаме да празнуваме четвърт рожден ден  Laughing
Дано да имаме и друг повод за празнуване, защото днес съм на лекар и дано ми кажат, че съм здрава и всичко е наред, много съм притеснена за съжаление. Стискайте ми палци.
х х х

# 278
Хубав и успешен ден от мен. Може ли някой да ми прати линка на филмчето за ваксините, че нещо не можах да го открия.
Мен една лелка на достолепна възраст така ме стресира на днес. Бях взела детето на ръце в един магазин уж за 2 мин, обаче той се разплака и излязохме навън и въпросната лелка изкочи от някъде и взе да му оправя дрехата да не замръзнел. Аз явно съм я погледнала много свирепо защото тя се отдръпна и взе да се извинява че се меси. Така ме досмеша,защото мен по скоро ме стресна,отколкото да ме подразни, някак беше мила лелката.

# 279
  • София
Абе Джуличка, как ще те бия, аз на шега...нали ако се напъна да те бия ще ми се цепнат дънките  hahaha
Ханна позна, точно така ми стоят - тлъстинките ми преливат от всякъде. До сега седях пред прозореца на мазето и си гълтах корема, за да преценя как трябва да изглеждам.
Ваня, а 2-та кг. предполагам са от обезводняване и до довечера най-вероятно да са си на мен. Ама ми беше толкова гадно, че на никой не го пожелавам, дори и срещу 5кг. Ако бебоците ги болят така черавцата както мен ме боляха вчера...горкичките  ooooh!
Дано минат тези периоди на гладуване при бебоците! И моят малко гладно го раздава, но засега ги редува гладен ден с такъв в който по-сериозно хапва.
Аз съм на шишета авент с 2 дупки. 3-ката е от 3+ - дали трябва да минавам на нея  newsm78
Коконка, какво ти е? Стискам палци всичко да е наред!
Sylviaa на нас преди 2 дена едно бабе ни се скара, че оставяме каката да засилва количката. И аз и мъжа ми бяхме от двете страни на количката, път равен, а и едно 14-килограмово колко сила има за, да я засили. Ама бабата не спря, докато не ни изпроводи до колата. Първо и се усмихвах, после и обяснявах, че няма опасност, после не и обръщах внимание, но тя ни разказа всички рискове на които сме изложили бебето.

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 16:10 от M_I_A

# 280
Ето предложения за нови темички
Януарче'08 с глас се смее,кокори очички и пее.
Шареният свят януарчета откриват все по-рядко те заспиват.
Януарското човече с играчките приятелче е вече.
M_I_A съчувствам ти за преживяното,и се радвам,че днес си добре,дори и да се върнат кг. Hug

# 281
Коконка, честита ви месечинка, стискам палци и очаквам включване по-късно

Замислих се и аз за старите дънки и стигнах до извода, че колкото по-стари дънките, към които се целим, толкова по-добре за фигурите ни  Laughing Laughing Laughing Аз за съжаление съм от тези, на които им излизат сланинките от дънките, но какво да правя, не мога да се угащя до циците

Днес сме се наканили с Невенска да поспортуваме, ама ще се похвалим ако го осъществим, не предварително, малко да раздвижим застоялите от кърмене дупета  Embarassed

И едно предложение за заглавие от мен - Пухкав Януарчо и Сладка Януарка най-обичат да поспиват в парка

# 282
  • до една звездичка
Мами, чета ви и откривам, че с някои от вас имаме сходни симптоми. Аз от три дни съм много зле: повръщах преди два дни цял ден и оттогава не съм, но не престава да ми се гади. А като се изправя на крака, ми се вие ужасно свят. Като се наведа над малката да я преобличам, или да и сменям памперса, имам чувството, че ще падна върху нея. И нямам никакъв апетит, което е нетипично за мен Embarassed
МИА, Джуличка, вие как се справихте с това чудо?
А как ме е страх да не заразя малката... Praynig

# 283
Dega , аз още не съм се справила . Просто не е постоянно , като онзи ден . Иначе на моменти много ми се повръща Sick и си лягам . Какво да правя иначе ?! И мен ме е страх да не заразя малчо , но няма начин . Дано му се размине . Praynig

# 284
  • София
При мен за щастие беше на хранителна основа, бях сигурна, защото в 3 часа посред нощ усетих, че рибата, която ядох в 6 вечерта не се е смляла. Странното е, че и мъжа ми яде същата, а нищо му нямаше, но явно аз съм си изнежила стомаха с предпазливо ядене заради кърменето. С

Общи условия

Активация на акаунт