Новата боя Casting на Loreal вече и у нас !

• 55 834
  • 369
  •   1
Отговори
# 225
Забравих да спомена,че тук стария Лореал Casting вече е в такъв вариант

а не този     Mr. Green

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 16:39 от stop

# 226
Мен новата боя не можа да ме впечатли с нещо различно   newsm78 и за сега предпочитам старата в която и без това си имам абсолютно подходящ цвят. Не помня номера, разпознавам ги по картинките  Laughing петата от снимката по-горе Wink
 bouquet

# 227
боята е страхотна.Използвам я от 4м. и съм очарована от нея.За разлика от всички други видове ,тази най добре ми пасна и се нанася много лесно.Аз ползвам 810 за корен и правя кичури на 4 месеца,досега не съм забелязала да се отмива боята,явно на различните коси действа различно.а иначе вчера докато стоях намазана дойде една приятелка с алергия към амоняк и не можа да разбере ,че съм боядисана.

Боята просто е безамонячна.  Simple Smile

# 228
Има ли синьо-черна.Много съм навита на тази боя.Видях е в била но май този цвят който искам го няма. newsm78

210 номер аз съм с нея.

# 229
момичета взех си от стария Кастинг 24 номер,а кой е сходния цвят от новия ,така и не можах да го видя на каталога newsm78

някой боядисвал ли се е с 24 да ми кажи как е Thinking

# 230
Има ли синьо-черна.Много съм навита на тази боя.Видях е в била но май този цвят който искам го няма. newsm78

210 номер аз съм с нея.

Аз съм с нея,но от старата серия,номер 11 е.  Simple Smile

# 231
Реших да се боядисам с нея но другата седмица като замина за Шотландия.Там ще живея и там ще си е направя.Мерси много за отговорите

# 232
Здравейте! Преди няколко месеца, просто за да направя промяна, се боядисах с безамонячната боя на Loreal в тъмен шоколад... хареса ми .. косата се подхрани и за около 1месец цвета падна. Винаги съм искала да имам червено коса, но се притеснявам от разликата след това ( на 16 съм ии не искам постоянно да се боядисвам ). Сега искам да се направя отново с безамонячна, но този път да има червеникав оттенък. Чудя се дали има такива, защото на опаковката не мога да преценя коя боя ще е подходяща и дали ще ми хване, защото моята коса е светло кестенява.  newsm78 Идеи? Whistling

# 233
Ами в смисъл, че старата ми изсушаваше краищата. От новата не усетих такъв ефект, даже напротив.

Ето точно тази тема търсех.
И аз съм разочарована от новата боя, тъмнокестенявото.
Падна за седмица.
Отврат!  Sick
Старата беше много по-дълготрайна поне върху моята коса.
Новата се изложи, а за съжаление старата вече не се продава  Cry

# 234
Забравих да спомена,че тук стария Лореал Casting вече е в такъв вариант

а не този     Mr. Green

Тези розовките са точно тези, които аз ползвах и от които бях много доволна.
Новите са на линка в първия пост в темата и хич не съм доволна  Sad

# 235
Тези розовките са точно тези, които аз ползвах и от които бях много доволна.
Новите са на линка в първия пост в темата и хич не съм доволна  Sad
Да,тези розовите са стария вариант а това жълтото отгоре също е този стария вариант,но са му променили само опаковката
 Peace

# 236
стоп, при нас изобщо го няма това жълтото, а опаковката от първия пост  Sad

# 237
И аз пробвах боята,с черна коса съм,но много бързо се отми и предпочитам лонда-та.Безамонячните бои много бързо ми се отмиват.Верно щадят косата,но път така трябва по-често да се боядисвам и то май пак става същата работа.

# 238
Анджела, аз хем искам да си щадя косата, хем да покрива белите коси.
Старата розова Кастинг имаше идеално покритие, новата обаче бързо пада.
Явно е прекалено щадяща, че чак на нетрайност избива.

# 239
Мисля,че новия вариант на стария кастинг просто е много от скоро и още не е пуснат на българския пазар Thinkingтака че момичета стискайте палци и имайте малко търпение,не прибягвайте веднага към амонячната боя тъй като после ще бъде доста трудно да си възстановите косичките Laughing

Общи условия

Активация на акаунт