Новата боя Casting на Loreal вече и у нас !

• 55 593
  • 369
  •   1
Отговори
# 210
Maria_I , дано да разбирам добре въпроса ти, но ти искаш да се боядисаш веднъж с тази боя и после да я измиеш 28 пъти, докато падне? Така ли? Това прави приблизително 3-4 месеца, в зависимост от честотата на измиванията. По мои наблюдения тази боя не се отмива, даже някъде бях чела, че е по-устойчива, точно защото е базамонячна. Ако искаш да имаш временен цвят, пробвай с някакъв шампоан оцветител, не мисля, че тази боя е това, което търсиш.

# 211
  • Варна
Да, точно така, искам само временна промяна. Аз си мия доста често косата, през ден, така че максимум 2 месеца да издържи боята, ако наистина се отмива. А можеш ли да ми препоръчаш добър шампоан оцветител, който наистина оцветява? Преди време съм пробвала с Вела и резултатът беше трагичен - косата ми си остана същия цвят, а русите кичури станаха розови. Та искам нещо, което наистина боядисва, но не и да е вечно.

# 212
Да, точно така, искам само временна промяна. Аз си мия доста често косата, през ден, така че максимум 2 месеца да издържи боята, ако наистина се отмива. А можеш ли да ми препоръчаш добър шампоан оцветител, който наистина оцветява? Преди време съм пробвала с Вела и резултатът беше трагичен - косата ми си остана същия цвят, а русите кичури станаха розови. Та искам нещо, което наистина боядисва, но не и да е вечно.

пробвай със шампоанчетата на Палетте-добре оцветяват Peace

# 213
  • София
И аз се направих със 713 ледено бежово- стана си кафява  Close Rolling Eyes Кичурите ми се заличиха напълно. С всяко следващо измиване цветът се променя, естествено. Иначе нюансът, който се получи е много хубав.

# 214
Има ли синьо-черна.Много съм навита на тази боя.Видях е в била но май този цвят който искам го няма. newsm78

# 215
# 216
А колко струват и дали ще ми стигне една боя?Косата ми е малко под раменете.Понеже скоро си е постригах а имах коса до кръста винаги съм ползвала по 2 , за това питам.

# 217
Bunny, около 12 лв е боята. Ако няма голяма разлика в цветовете, може и да ти стигне, но като за първо боядисване, се съмнявам.

# 218
ЩЕ ти стигне, нанася се на мокра коса. Моята е огромна и съвсем спокойно се боядисвам с една. Ох, тов амай го писах вече по- назад в темата Simple Smile

# 219
 На мен на първото боядисване не ми стигна. Tired
Като видях на къде отива работата, пратих мъжа ми да ми купува още една.

# 220
Аз се правя от години с Кастинг - черното. Последно се боядисах на 21.07 , поотмила се е, а горе направо си израсна. Сега се чудя ако пробвам друг тъмен цвят,но с отенък,дали ще хване?  Thinking

# 221
Иначче доволна ли си от боята?

# 222
Иначче доволна ли си от боята?

Аз не мога да ползвам друга,за да сравня,но иначе съм доволна. Аз съм с тъмна коса и дори да се отмива лесно,няма как да разбера... Може би само на слънце като си видя цвета .

# 223
  • San Diego, CA
боята е страхотна.Използвам я от 4м. и съм очарована от нея.За разлика от всички други видове ,тази най добре ми пасна и се нанася много лесно.Аз ползвам 810 за корен и правя кичури на 4 месеца,досега не съм забелязала да се отмива боята,явно на различните коси действа различно.а иначе вчера докато стоях намазана дойде една приятелка с алергия към амоняк и не можа да разбере ,че съм боядисана.

# 224
Бях си взела 2 опаковки Casting Creme gloss от чужбина- медно русото- 834: http://www.lorealparis.co.uk/minisites/casting/  Боята е щадяща, но и бързо се отмива, корените ми след една седмица потъмняха, може би защото естественият ми цвят е по- тъмен, а Casting creme gloss е боя " тон върху тон". Сега смятам да пробвам шоколадовите нюанси. Предполагам, че когато цветът е по- близък до естествения, резултатът ще бъде по- траен. Иначе боята е наистина качествена.  Peace

Тук в Германия новата е 7 евро! newsm78иначе аз си ползвам старата и съм страшно доволна от нея.Една приятелка обаче се маже с новия шоколад и косата и е много жива но става много тъмна.Колкото до русите кичури-покрива ги трайно и няма връщане към тях.Аз също покривам кичури и когато не се боядисвах 5 месеца промяната беше само изветляване на краищата където има остатъци от русото.

Искам да ви споделя,че наскоро ползвах пияна-боя на Лореал,която е изцяло натурална,без амоняк и без оксиданд.Представлява едно флаконче като нормалните пяни за коса и се нанася ужасно лесно без да смесвате нищо.Боята е страшно много във флакона и аз първия път наклепах прекалено много и мисля следващия път да я използвам само половината!Косата ми е средно дълга и не много гъста.Като цена тук е 3,30 евро,незнам обаче дали я има в България
http://www.ciao.de/L_Oreal_Si_Naturelle__206619   http://www.dooyoo.de/haarpflege/l-oreal-si-naturelle/Testberichte/

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 15:58 от stop

Общи условия

Активация на акаунт