Новата боя Casting на Loreal вече и у нас !

• 55 588
  • 369
  •   1
Отговори
# 195
s_lady, ако пробваш перлено русото или някой друг рус тон пиши за резултата.  bouquet

Няма проблем. Peace Ще пиша веднага щом се направя,но мисля да е към началото на юли. Wink

И аз ще чакам информация за резултата

# 196
Току що се боядисах за първи път с черната - ПЕРФЕКТНА Е newsm03 newsm10

# 197
  • Севлиево
За втори път се боядисвам с 300. Първият път отидох при фризьорката си и тя нито ми навлажни косата, нито нищо. Направо си ми я боядиса суха. Аз бях с кичури и те не се покриха. Днес се боядисах сама, както си пишеше в упътването. Получи се страхотен цвят и кичурите вече не се виждат. Доволна съм от боята. Ухае страхотно и косата става много мекичка и бляскава  Heart Eyes

# 198
Искам да попитам някой знае ли от опит, дали тази боя ще покрие бели корени добре? Защото досега съм полззвала Гарние и съм доволна, но ако Лореала покрива добре, бих го пробвала. Но от прочетеното  до тук останах с впечатление, че вие боядисвате не бели коси, а само променяте нюанс, което в моя случай няма да е подходящо.

# 199
Сега се боядисах с 713, още не е изсъхнала и не  мога да определя как е.
Да Ви попитам - имахте ли проблеми с боята ?
При мен на 10-та минута почна много да ме щипе главата и я измих

# 200
Много моля за отзиви за русите нюанси Praynig

Jerry F,какъв цвят се получи със 713?(ледено бежово се води,нали?)

# 201
Здравей Живанка,
713 е ледено бежово - поне така се води.
Но цвета стана кафяво, но не от много светлите  Sad

# 202
Искам да попитам някой знае ли от опит, дали тази боя ще покрие бели корени добре? Защото досега съм полззвала Гарние и съм доволна, но ако Лореала покрива добре, бих го пробвала. Но от прочетеното  до тук останах с впечатление, че вие боядисвате не бели коси, а само променяте нюанс, което в моя случай няма да е подходящо.

Покрова белите коси, но бързо се отмива.  Confused Аз се боядисвам с цвят карамел- след второто  измиване белите са руси, след четвъртото са си бели. На определен период от време слагам Guhl и така покривам белите, но при мен не са много.

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 18:17 от Мопси

# 203
Здравей Живанка,

Жалко Cryмного ми хареса как звучи ледено бежово .А добре ли е като покритие ?

# 204
Здравей Живанка,

ми аз бях писала по-нагоре ама кой да чете.
при мен боята падна от белите коси, а и иначе ми се струва, че се поизми ( след 4-5 измивания)

# 205
аз нямам бели коси и ще я пробвам.Ще пиша после

# 206
Аз имах проблем със 713, е не точно с него, а с вида боя. Почна много да ме щипе кожата на главата и да кашлям и я измих.
Аз нямам много коси, но май не е покрито добре Sad

# 207
http://beautycosmetic.biz/      ДНЕС СИ ПОРЪЧАХ ОТ ТОЗИ САЙТ БОЯ ЗА КОСА С НОМЕР 415. АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ НАМЕРИТЕ НИКЪДЕ БОЯТА, НА САЙТА ПРЕДЛАГАТ ВСИЧКИ НОВИ НЮАНСИ.В МОМЕНТА СИ ПРАВЯ ТЕСТ НА КОЖАТА, НО УСЕЩАМ ЧЕ НЯМА ДА ИЗДЪРЖА 48 ЧАСА.

# 208
  • някъде под слънцето...
не съм доволна от лилавото... косата ми иззгоря по краи6тата....

# 209
  • Варна
Здравейте, имам нужда от съвет относно тази боя. Естествената ми коса е светлокестенява, правя я по принцип на руси кичури, ама от доста време не съм я бутала и сега има русо само по краищата... Искам някаква промяна в косата, не е задължително драстична, просто да пробвам други цветове и после пак да се върна към русите кичури. Въпросът ми е - след тези 28 измивания, цветът напълно ли се отмива? За мен не е важно да е траен, а един ден да се отмие изцяло цветът, за да мога ако реша пак да си правя кичури, да не станат гаден цвят заради остатъци от друга боя. Ако тази боя не се отмива изцяло, можете ли да ми препоръчате такава, която се отмива?

Общи условия

Активация на акаунт