Новата боя Casting на Loreal вече и у нас !

• 55 549
  • 369
  •   1
Отговори
# 270
...ОК де сега се чудя няма ли да е по-добре шоколада,какво ме съветвате?!

Гери, на мене шоколада и пралина ми червенеят. Аз ей тука ги гледам: http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/casting … 35-chocolate.aspx

Но да ти кажа май само черните не червенеят.  Rolling Eyes

Дай снимчица, да видим как се е получило, ако нямаш нищо напротив.

А между другото на мене мармота от стария Кастинг ми седи доста по-тъмно от на  Maria_I, но явно си е до коса:)

# 271
На Кастинг пробвах цвят Шоколад и косата ми стана с много червен оттенък. Останах малко разочарована, защото се надявах на някакво приятно кафяво, а не червено. Освен това падна много бързо и след три седмици цвета ми вече беше ужасен. А моят естествен цвят е кестеняв, така че все пак очаквах по-добър резултат. Единственото хубаво беше, че косата ми изглеждаше много жива и със страхотен блясък.

# 272
И при мен се получи този гаден червен отенък,да не говорим че ме сърбеше кожата на главата,и цвета почна да пада след 2-3 измивания но и подобре!Въобще не сам доволна от боята.Моля ви кажете ми с каква боя да се боядисам марка и кои номер искам хубава кафява коса Cry

# 273
  • Пловдив
ЕЕЕееЕеЕеЕвярно ли и шоколада червенее,аз съм светло кестенява искам един тон по-тъмно,но не с червен оттенък....уф както и да е  иначе като се боядисам ще кача снимки нямате проблем...вече се разочаровам от тия бои Simple Smile

# 274
Въпреки, че много момичета се оплакват, че боите на Палете са им много силни, мога да кажа с ръка на сърцето, че единствено с такава боя за коса, получават цвета, който искам. Доскоро се боядисвах светло кестенява с Палете и колежките страшно ми харесваха цвета. След това реших да се направя тъмно кестенява, заради мъжлето ми, и се боядисах с Кастинга и получих червения ефект, за който ви казах в предния си постинг. И когато цвета падна и станах някаква почти рижа, отидох на фризьо и се боядисах отново с Палете, мисля че с XXL, тъмно кафявото и наистина станах много тъмно кафяво и затова повече няма да рискувам с другите бои, явно при мен само тази марка действа. Така че може би си е и до коса.

# 275
Аз пък с Палете си прецаках косата преди. Бях руса, купих си светло-кестеняво на Палете, получи се черно. Може би на всички се получава различно:)

# 276
  • Пловдив
ок пак съм на прелин,колежките ме убедиха от среща,че шоколада имал червен оттенък,прелина златист...да видим....

# 277
  • на кого му пука
Номер 415 фрапе върху моята коса стана точно като на каталога ,не на опаковката.
За протокола отбелязвам че това ми е първо боядисване като естествения цвят е един тон по-светъл от боята.Никой не забеляза че съм боядисана значи получих търсения ефект -покриване на белите косми без драстична промяна.Няма червен оттенък а за колко време ще падне още не знам.

P.S.страхотен блясък

# 278
  • Пловдив
Номер 415 фрапе върху моята коса стана точно като на каталога ,не на опаковката.
За протокола отбелязвам че това ми е първо боядисване като естествения цвят е един тон по-светъл от боята.Никой не забеляза че съм боядисана значи получих търсения ефект -покриване на белите косми без драстична промяна.Няма червен оттенък а за колко време ще падне още не знам.

P.S.страхотен блясък

Значи за блясъка съм с Laughing  всеки ме питаше с какво се направи червена, бяха червени оттенъци ама яко червени оттенъци Simple Smile

# 279
Днес си купих от новата на Loreal Casting,415,фрапе.Имам кичури и продавачката ми каза,че в началото ше се покрият,но после ще падне там,където са кичурите.Та колко често мога да се боядисвам с тази боя,щом е толкова безвредна Simple Smile?

# 280
  • СОФИЯ

P.S.страхотен блясък

Shocked  newsm78
Аз се боядисах със същата боя и косата ми червенее  Rolling Eyes

# 281
аз също съм с фрапето и направо съм си доста червена (което исках всъщност да премахна, а то взе 4е се засили)  #2gunfire

# 282
  • София
Да ви кажа аз какво направих-купих си новият Кастинг-цвят шоколад, но след като четох постовете ви и как червенее отидох и си купих старият Кастинг, розовата кутия-цвят тъмно кестеняв, ще се боядисам с нея пък да видим какъв ще е резултата.Дано само не стане червено-черно Mr. Green
Я само да питам имаше ли някакъв проблем с боядисването по време на цикъл newsm78

# 283
Да ви кажа аз какво направих-купих си новият Кастинг-цвят шоколад, но след като четох постовете ви и как червенее отидох и си купих старият Кастинг, розовата кутия-цвят тъмно кестеняв, ще се боядисам с нея пък да видим какъв ще е резултата.Дано само не стане червено-черно Mr. Green
Я само да питам имаше ли някакъв проблем с боядисването по време на цикъл newsm78
Може да не хване боята .Аз не съм имала такива проблеми .

# 284
ааа Фрапето е много хубаво -не ми червенее на мен,но стана малко по -тъмно от картинката,по-близо е до мострите в каталога.Иначе съм много доволна ,блясъка е "УОУ".... Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт