Новата боя Casting на Loreal вече и у нас !

• 55 549
  • 369
  •   1
Отговори
# 90
Аз се боядисах с 300 и стана много естестевн кафяв цвят на тъмничко е аз такова и си исках. Ние с още две приятелки си ги поръчахме от там и доставката ни излезна по лев и нещо - разделихме си я . Аз лично съм доволна от цвета и вече може би около5-6 пъти съм я мила засега всичко е прилично,но аз имим два бели косъма така че относно това за покритието на белите коси нищо не мога да кажа , но за сега съм доволна!

# 91
Моля някоя блондинка, която е пробвала русото
да даде отзиви, защото корените са ми тъмнички
и се чудя дали си заслужва  newsm78

# 92
Аз също се интересувам кой номер да взема от новата боя Лореал. Косата мми е светло кафява, не искам да я потъмня. Харесва ми много цвета ,,Шоколад" , но се опасявам че ще придобия червен оттенък. Другият цвят към копйто съм се насочила е ,,Карамел". Моля споделете вашите впечатления , ако сте ползвали някои от тези нюанси.

И аз съм с по-тъмна коса и много ми хареса 535.
Не мисля, че ще има червеникав отенък.
Но също много ми хареса и 600.

Някой може ли да каже дали вече някъде в Дружба 2
им от тази боя, защото от сайта показан в началото
на темата с доставката илиза 17лв  Sick

И аз съм от Дружба - но вчера видях в Младост в козметичния магазин в блока с/у Пътеката имаше. Също така на самата Пътека - също.

А мене ме интересува кой номер от новата отговаря на старата 34 Marmotte????

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 15:37 от doby80

# 93
абе момичета, защо не виждам в сайта каталог с боите.. newsm78
...Кестеняво БЕЗ ЧЕРВЕН ОТТЕНЪК КОЙ номер боя е?? знае ли някой Tired

ТОНИБОНБОНИ има ли червеникав цвят твоето кестеняво? Аз сега съм със старата Кастинг - 10, доволна съм но на слънце червенее .. Tired

# 94
Karil - моята няма червеникав оттенък - ако мога да съм полезна.

Ето ви ги на картинки опаковките

# 95
Хохо! МАй всичките кафяви нюанси червенеят, или поне на мен, така от кутийките, кат ги гледам. Номер 10 сега 200, май. ОБаче и черните/синьочерните червенеят. Аз затуй се върнах пак на черното виоле, да не ме е яд поне(че и рима изкарах) tooth

# 96
Не съм се боядисвала от години, но напоследък искам да си направя косата един нюанс по- тъмна и съм се насочила към тази боя. Дали ще ми стигне една, косата ми е до средата на гърба, или ще ми трябват две. Ако има някоя мама с дълга коса, която я е ползвала, моля да сподели

# 97
За крем глоса не знам, но ако взмеше от старите- ще стигне една. Аз съм с много гъста и къдрава, средо дълга, стигаше ми една. ТАз седмица към края ще се боядисвам с крем глоса и ще ти кажа кое как. Мисля, че пак би трябвало, защото на мокра коса се маже.

# 98
Благодаря, Дренка  bouquet

# 99
абе момичета, защо не виждам в сайта каталог с боите.. newsm78
...Кестеняво БЕЗ ЧЕРВЕН ОТТЕНЪК КОЙ номер боя е?? знае ли някой Tired

ТОНИБОНБОНИ има ли червеникав цвят твоето кестеняво? Аз сега съм със старата Кастинг - 10, доволна съм но на слънце червенее .. Tired
Ми моето 300 е от кафявите най тъмното според мен отговаря на 14  от стария нито ми червенее нищо, но си стана тъмно кафяво да не кажа черно,но аз такова си исках и съм доволна Peace

# 100
Момичета, ако искам натурално черно с кой номер трябва да се  боядисам. По-горе прочетох, че Medium Braown става като черно, но все па каз искам да е наситено Rolling Eyes

# 101
Номер 200 е, ако не се лъжа.

# 102
Дренка , много благодаря  bouquet
След толкова отзививи и аз ще се намацам със сигурност, че вече ми израстват корените Crazy

# 103
  • СОФИЯ
Вчера отново се боядисах със старата  Rolling Eyes
Ще изчакам за повече отзиви и тогава ще действам   Hug

# 104
  • София
Някой може ли да каже дали вече някъде в Дружба 2
им от тази боя, защото от сайта показан в началото
на темата с доставката илиза 17лв  Sick

Малко след параклиса в началото на квартала има едно козметично магазинче /на ъгъла при светофарите/......там я мернах вчера, но през витрините и цена немога да кажа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт