Новата боя Casting на Loreal вече и у нас !

• 55 525
  • 369
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Някой не пробва ли най-светлия нюанс вече?  Rolling Eyes

# 106
Някой не пробва ли най-светлия нюанс вече?  Rolling Eyes
И аз това питам...  Rolling Eyes

# 107
Някой може ли да каже дали вече някъде в Дружба 2
им от тази боя, защото от сайта показан в началото
на темата с доставката илиза 17лв  Sick

Малко след параклиса в началото на квартала има едно козметично магазинче /на ъгъла при светофарите/......там я мернах вчера, но през витрините и цена немога да кажа  Peace

Ахааа, сещам се за кой магазин става дума.
Благодаря  Peace

# 108
Пробвах я няколко пъти, много е добра боята

# 109
Дали русите нюанси са трайни!? Пробвал ли ги е някой?
Много ми се иска да си взема от боята, но ми се струва, че светлите нюанси няма да се получават както трябва.

# 110
  • варна
Не съм пробвала новата боя ,но старата Кастинг не беше трайна и едва ли тая ще бъде кой знай колко трайна.А отностно русите цветове,ако не си естествена блондинка и само да наплстяваш тоновете едва ли ше промениш цвета си.Боята е безамонячна и не се получава голяма разлика.Особенно към по-светло.Няма как да стане.

# 111
Според мен боята няма как да е особено трайна при положение,че е безамонячна. Rolling Eyes

# 112
  • СОФИЯ
Според мен боята няма как да е особено трайна при положение,че е безамонячна. Rolling Eyes

Rolling Eyes Само на мен ли ми издържа цял месец  newsm78 

# 113

Определено си късметлийка. Hug
Една приятелка се правеше със стария Кастинг и и издържаше по около 2 седмици.Но предполагам,че има голямо значение от цвета и от "основата" на която го слагаш. Peace Може би при приятелката ми се получаваше ттака,защото тя се правеше тъмно кестеняво  русото отдолу и избиваше. Wink

# 114
  • СОФИЯ

Една приятелка се правеше със стария Кастинг и и издържаше по около 2 седмици.Но предполагам,че има голямо значение от цвета и от "основата" на която го слагаш. Peace Може би при приятелката ми се получаваше ттака,защото тя се правеше тъмно кестеняво  русото отдолу и избиваше. Wink

Явно е така .Аз покривам само бели коси без да променям цвета

# 115

Явно е така .Аз покривам само бели коси без да променям цвета
Много хубав и естествен цвят си получила. Hug

# 116
  • СОФИЯ
Много хубав и естествен цвят си получила. Hug

Мерси  Simple Smile

# 117
  • Пловдив
Новата Кастинг е много по-трайна от старата. Поне що се отнася за тъмно кафявото. Много съм доволна, а и балсамчето е страхотно  Simple Smile

# 118
В сравнение с РЕцитала, да речем, КАстин си  е напарво много трайна. Така бях чела и за Еклселънс. Мен ми издържа доста, стига сте дезинформирали, много ясно, че зависи Mr. Green

# 119
Днес от Бонжура на Славейков си купих номер 600.
Даже се изненадвах за цената 12.50лв.
Нямам търпение да я пробвам!  Crazy

Пише, че е тъмно рус, ама според мен
си е направо светло кафяво...

Дано да стане такъв цвят, защтото много
ми харесва  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт