Новата боя Casting на Loreal вече и у нас !

• 55 545
  • 369
  •   1
Отговори
# 165
Аз също ползвах стария кастинг от 4-5 години, ще пиша и дали се отмива за сега са минали по-малко от 2 седмици от боядисването.

# 166
Включвам се с отзиви от след боядисване с № 300 тъмно кестеняво!

Невероятен ефект. Новата е по-добра от старата.

За протокола ползвам Кастинг от 2001 година непрекъснато.

За новата се надявам да има по-добър покриващ ефект за белите коси, но това ще видим след няколко измивания!

А наистина ли става тъмно-кестеняво или си е баш черно?
И още един въпрос - червенее ли?

# 167
  • София - Рим и обратно
Някой пробвал ли е русите нюанси?

# 168
Боядисах се с 530, което на каталог си е светло кестеняво. Естествено на тъмната ми коса, ефект не се получи, но ПЪК КОРЕНИТЕ ми рижавеят ..особено на светлина. ГАдно. Ще пробвам друг цвят. Черната ми коса е с още по-червен оттенък.

# 169
И аз пробвах цвета Пралин, а косата ми е по- тъмна и в корените ми е леко рижава...ама като си взимам по- светло така е

# 170
Боядисах се с 530, което на каталог си е светло кестеняво. Естествено на тъмната ми коса, ефект не се получи, но ПЪК КОРЕНИТЕ ми рижавеят ..особено на светлина. ГАдно. Ще пробвам друг цвят. Черната ми коса е с още по-червен оттенък.

А защо не взе 535?

# 171
  • Варна
Момичета една боя стига ли за коса до раменете, но пък гъста. Снощи си взех номер 530 Praline, а косата ми сега е тъмно руса

# 172
Стига, аз писах по- назад.

# 173
И аз си взех от новата боя. Не помня какъв цвят точно се водеше, но е тъмно кафяво и изглеждаше доста добре на картинката. Не съм я пробвала още. Като се боядисам, ще пиша как е Wink

# 174
Момичета, някой ако се е боядисал с тъмно кафяво и не е станало черно, моля да напише номера.

# 175
Момичета една боя стига ли за коса до раменете, но пък гъста. Снощи си взех номер 530 Praline, а косата ми сега е тъмно руса

Да Peace

# 176
Като цяло съм доволна,блясък прави страхотен да,но доста бързо ми падна на мен.. Черното взех,в корените се отми доста за 2 седмици Confused

# 177
  • София

А защо не взе 535?
Aз него си взех, и на слънцекосата ми е червена,около корените да не говоря.

# 178
Исайкова,нищо не направих с една дума. "Мисията  - невъзможна" от черно-кестеняво без червено, е като ..петел без кокошка.
Момичета, някой ако се е боядисал с тъмно кафяво и не е станало черно, моля да напише номера.
- нека пише..ама и да пише на какъв цвят като основа го е направил. То това е най-важното .

# 179
Аз имам 415 кестеняв фрапе. Някой да се е боядисвал с нея, страх ме е да не червене и да трябва да се боядисвам пак, а косата ми пада

Общи условия

Активация на акаунт