Новата боя Casting на Loreal вече и у нас !

• 55 603
  • 369
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Колебая се за цвят махагон на новата Кастинг  Thinking

Ако някой я е пробвал, моля дайте отзиви  Praynig

Досега съм се правила само веднъж със старата боя, беше някакъв вариант на червеното /приятен цвят на картинката/, обаче на моята кестенява коса стана черно с виолетов оттенък  Crazy 

# 241
  • Варна
Така, да споделя опита си вече с Кастинг. Исках да постигна просто кафяв цвят, тъй като ми беше писнало от русото. Първият път се боядисах със стария вариант, цвят мармот, добре се получи, но не беше цвета, който исках, бързо се отми (предполагам нормално при първо потъмняване на косата). Вторият път си взех цвят шоколад от новия Кастинг - цветът стана по-хубав и сякаш по-бавно се отмива, но ЧЕРВЕНЕЕ. Някой може ли да ми каже кой от кафявите нюанси няма червен оттенък и в същото време не е много тъмен? Много искам студен кафяв цвят, а не искам да си изтощавам косата с амонячни бои, в същото време май и в стария и в новия вариант на Кастинг няма особен избор на цветове. Това ледено бежовото колко тъмно е точно?

# 242
# 243
Така, да споделя опита си вече с Кастинг. Исках да постигна просто кафяв цвят, тъй като ми беше писнало от русото. Първият път се боядисах със стария вариант, цвят мармот, добре се получи, но не беше цвета, който исках, бързо се отми (предполагам нормално при първо потъмняване на косата). Вторият път си взех цвят шоколад от новия Кастинг - цветът стана по-хубав и сякаш по-бавно се отмива, но ЧЕРВЕНЕЕ. Някой може ли да ми каже кой от кафявите нюанси няма червен оттенък и в същото време не е много тъмен? Много искам студен кафяв цвят, а не искам да си изтощавам косата с амонячни бои, в същото време май и в стария и в новия вариант на Кастинг няма особен избор на цветове. Това ледено бежовото колко тъмно е точно?

Аз пък продължавам с Мармота (34), но ми се иска да си направя малко по-светъл нюанс. И се чудя какъв, след като Мармота се води светло-кафяв, а става много тъмно кестеняв, да не кажа и черен едва ли не... какъв ли трябва да е един-два тона по-светъл.?
А иначе Кастинга много ми харесва, защото седи някак си естествено и блясъка е много добър. Недостатъка е обаче, че цветовете стават доста по-тъмни от указаните.. Ако на някой му става наистина шоколадово кестеняво или 1-2 тона по-тъмно, но не черно, много ще се радвам да сподели Grinning

# 244
Zdraveite momicheta! Znam che tuk obsajdate novia Kasting,no reshix che e udachno da vi spodelia i za novata Excell 10 na Loreal.Ot dalgo vreme polzvam profesionalnata boia na Loreal i se poluchavashe straxoten shokoladov cviat,no mi idvashe mnogo silna i reshix da probvam s druga.Ne riskuvax s novia Kasting,zashtoto sam dosta pobeliala a tuk prochetox che barzo se otmiva.Zatova kato vidiax tazi Excel (pak i prestoiava na kosata samo 10 min.) .... e kak da ne ja vzema.Ta,vzex si az cviat shokolad,chakax 5 min. za koreni i 5 za daljinata i kato ja otmix ... :bad-words - emi,kakvo da vi kaja - kosata mi e cherna.Javno pri vsichki boi na Loreal se poluchava taka i kak da si xaresash cviat. Sega ne mi ostava drugo osven da se molia barzo da se otmie.

# 245
  • СОФИЯ
Ако на някой му става наистина шоколадово кестеняво или 1-2 тона по-тъмно, но не черно, много ще се радвам да сподели Grinning

И аз ще се радвам някой да сподели , защото съм решила да премина на този цвят

# 246
Сложих Махагон от новия Кастинг.Изключително доволна съм от цвета и блясъка ,който получих .Като цяло косата ми придоби доста добър вид,при все че напоследък имам много проблеми с косата си.

# 247
еи муцункиии може ли да ви попитам нещо помогнете ми ПЛИЙЙЙССС  newsm45 newsm45 newsm45  така с черна коса съм и искам да се направя руса...какво да направя колко бои са ми нужни,с лореал ще стане ли,като е безамонячна иии коя разновидност точно на боята да си взема че те са много  Sick кастинг не знам си какви още....късичка ми е косата на черта постригана и фризиорка ми предложи да ме направи руса ма за някаква космическа цена от 100 лв  Sick пак с бои на лореал.....хайде помогнете ми ПЛИИЙЙЙЙЙСССССС  не може ли да си взема едно платине на лореал и една руса боя и да ида при някоя фризиорка да ме боядише първо с платинето и после с русичкото моля ви кажете ми какво да направя?  newsm45 newsm45 newsm45 newsm20 newsm17

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 17:16 от Анонимен

# 248
  • here, there, everywhere
Аз се боядисах с 10минутната с цвета на Ева Лонгория, но нещо ми червенее, а това не го исках Confused

# 249
sweety_kitty миличка недей в никакъв случай да се пробваш сама да се изрусяваш!Аз съм с черна коса и съм питала моята фриз-ка (тя ми е и приятелка -така че няма да ме излъже)как ще стане да я променя поне към по-кафяво.Момичето ми обясни че първо се обезцветява косата после се боядисва но цвета не става от първия път а поне 2-3пъти  и трябва да се подстригва тъмната коса .Абе с две думи в къщи не можеш да си я направиш първо защото няма да стане и второ има голяма вероятност да си изгориш косата.Най-добре ги прежали парите за които ти са предложили но не се надявай че ще стане от първия път.Ако твоята фриз-ка те е уверила че от раз ще те направи руса не й вярвай значи толкова е проф.фриз-ка.Аз също искам малко да си променя цвета към по-светло защото моята е много побеляла и на втората седмица ми лъсва белия път но не мога да ходя толкова време с неизяснен цвят а и много ме е страх да не ми изгори косата все пак това обезцветяване много третира косъма.
А иначе по темата аз също се боядисвам сама с новия Кастинг и съм много доволна покрива ми изцяло бялата коса прави ми косата мека а й балсама който е вътре е много хубав и може да се ползва поне още за три измивания(е то зависи от косата де колко е дълга)

# 250
  • San Diego, CA
здравейте момичета,ползвам новия кастинг вече 6 месеца,цвета е 810 досега бях много доволна,цвета си покрива идеално,не се отмива бързо,абе перфектната боя.В събота си взех моя цвят и приятелка ме боядиса.Какво беше учудването ми ,когато се измих и видях,че цвета ми е по-тъмен и косата ми е  като матирана.Като цяло ми хареса това което се получи,но на следващия ден целият ми врат се изрина.Днес вече съм като болна от варицела от основата на косата до деколтето.Жестоко сърби,а как изглеждам... ooooh!.Нали боята е безамонячна,възможно ли е да направя такава реакция?А дали ще мога пак да я ползвам,тъкмо си уцелих цвета newsm78.Моля някой по-запознат ако може да ми отговори,благодаря!

# 251
  • София
момичета като чета, започвам да си мисля, че нещо ми има, пробвала съм няколко пъти да се боядисвам с кастинг и в бг и не в бг и нищо не стана, а косата ми е меко кестенява и я лови всичко от първи път, сестра ми беше още по-разочаравана, защото косата й е по-тъмна, общо взето най-добре ми се отразява чифели, но не я продават на много места и няма голям избор на цветове, явно косата ми е от "южния" тип и й трябва "южни" бои

# 252
  • Варна
Сложих Махагон от новия Кастинг.Изключително доволна съм от цвета и блясъка ,който получих .Като цяло косата ми придоби доста добър вид,при все че напоследък имам много проблеми с косата си.

Колко време ти издържа цвета?
При мен в началото стоеше много добре, обаче бързо се отми /или поне на мен така ми се струва/ и сега след почти два месеца има съвсем лек червен оттенък. Мисля пак да повторя да се наслои цвета  newsm78

# 253
  • СОФИЯ
Да споделя и аз най сетне..............от стария Кастиг ползвах номер 10 , умишлено не се боядисвах дълго, защото исках да сменя с по светло кафяво /нюансите на новия Кастинг/ Избрах номер 415 , защото изглеждаше кафяво без червени оттенъци - резултатът- отвратителен , стана точно с червен отенък - Това изобщо не е цвят студено кафяво , както са го описали , да не говори ме , че ми остава боя по кърпата всеки път , когато си мия косата Със сигурност ще падне съвсем до 2 седмици  Twisted Evil

# 254
Боядисвам с синъо-черна кастинг безамонячната и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт