Новата боя Casting на Loreal вече и у нас !

• 55 530
  • 369
  •   1
Отговори
# 285
  • северно море
Ползвам ве4е 4 боя 535,шолокад.
Много съм довилна,досега нямам забежки.
Цената тук е 13 ев Peace

# 286
  • на кого му пука
Явно резултата зависи много от основата-естествен цвят,третирана ли е косата,колко е дебел косъма и т.н.
В крайна сменка само с пробване всеки ще разбере за него ли е тази боя или не.

# 287
Ама, мацки, давайте снимки да се ориентираме ние дето се чудим и колебаем за цветовете. Може да снимате само косата, колкото да придобием представа Peace

# 288
  • СОФИЯ
Да ви кажа аз какво направих-купих си новият Кастинг-цвят шоколад, но след като четох постовете ви и как червенее отидох и си купих старият Кастинг, розовата кутия-цвят тъмно кестеняв, ще се боядисам с нея пък да видим какъв ще е резултата.Дано само не стане червено-черно Mr. Green
Я само да питам имаше ли някакъв проблем с боядисването по време на цикъл newsm78

Ако е номер 10 , аз се боядисвам с него /преди да опитам новият/ тъмничък е ..........

# 289
Някоя от вас пробвала ли е този цвят?

аз се боядисах с този цвят, но това, което излезе е далеч от този на картинката. по принцип бях светликафява с руси кичури и след боядисването станах пепеляво тъмно кафява. но страшно ми хареса това, което се получи!!!за съжаление корена ми е черен и скоро в  основата няма да има изобщо резултат Rolling Eyes

# 290
  • Пловдив
Боядисах се с пралин-а,няма червен оттенък,по - скоро златист Simple Smile

# 291
А някой ползва ли безамонячната на Лореал?Има ли доволни newsm78днес за сефте се боядисах но фризьорката ме предупреди че много бързо се отмивала Confused

# 292
  • СОФИЯ
А някой ползва ли безамонячната на Лореал?Има ли доволни newsm78днес за сефте се боядисах но фризьорката ме предупреди че много бързо се отмивала Confused

Ми ние нея коментираме - има ли друга  newsm78

# 293
 Боядисах си косата и ми стана страхотна. Попринцип от 11-годишна нямам блясък и косата ми е изтощена и не съм вярвала, че ще ми стане толкова хубава  Rolling Eyes Много съм доволна, само дето си взех светло кестеняв цвят, а ми стана много тъмно кафяв на места черен, но всички ми казват, че много ми отива, така че няма проблем.  Simple Smile

# 294
Оня ден се боядисах с тази - цветът е "кафяв фрапе" №415:

Косата стана много хубава, със страхотен блясък и мекота, покри ми и белите косми, от което фризьорката ми остана изненадана, защото други клиентки са били недоволни от покривността й.
Цветът излезе доста по-тъмен обаче. Следващия път бих си взела по-светъл цвят.
Ще видя дали ще се отмие бързо и пак ще пиша.

# 295
  • на кого му пука
Да се отчета:
боядисана на 7.12-изглеждаше много добре
след две седмици като се вгледаш вече си личеше къде са били бели коси
сега на третата седмица съм почти на изходно положение
щеше ми се резултата да е по-дълготраен.

Горе долу по-колко ви дължи на вас безамонячна и колко амонячна боя?

# 296
Боядисвали сме се по едно и също време  Mr. Green
И при мен - същият резултат  #2gunfire
Вече не знам каква боя да ползвам...

# 297
Аз бях с кичури доста време и понеже косата ми беше почти цялата руса и много изтощена реших да я боядисам с цвят, близък до естествения ми. Взех си 600- тъмно рус, въпреки че нищо русо не видях в него Simple Smile. След 3 измивания русите кичури още не са ми избили, но усещам, че скоро и това ще стане Simple Smile. Сега въпреки, че има блясък косата ми е изключително суха. И да отбележа - цвета  ми стана тъмно кафяв (точно какъвто исках всъщност), а не рус.

# 298
  • Пловдив
Искам да попитам момичетата, които са използвали вече боята понеже утре ще се боядисвам с нея спазва ли се това което пише - първо се намазват корените и се стои 15 мин. и след това по дължината? Така ли наистина са го правили или направо цялата коса се боядисва?

# 299
  • Пловдив
Искам да попитам момичетата, които са използвали вече боята понеже утре ще се боядисвам с нея спазва ли се това което пише - първо се намазват корените и се стои 15 мин. и след това по дължината? Така ли наистина са го правили или направо цялата коса се боядисва?

Общи условия

Активация на акаунт