Новата боя Casting на Loreal вече и у нас !

• 55 524
  • 369
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Искам да попитам момичетата, които са използвали вече боята понеже утре ще се боядисвам с нея спазва ли се това което пише - първо се намазват корените и се стои 15 мин. и след това по дължината? Така ли наистина са го правили или направо цялата коса се боядисва?

Мажа се по корените (то естествено отива и по-нататък), втривам добре с ръце, за да се разнесе равномерно. Понеже се боядисвам всеки месец (горе/долу), по-надолу към крайщата ми косата е с по-наситен цвят - за това там разнасям останалата боя до където стигне като дори в самите краища не нанасям. После седя така 10-ина минутки и изплаквам. (А не да чакам корените и после надолу, защото то докато ги намажеш тия корени 10-ина минути примерно вече са минали).. Simple Smile

*За да не ми се цапа лицето - по границата с косата слагам крем.

Между другото днес или утре ще се боядисам с цвят 600 като се надявам да няма разлика с предишния (или поне съществена) и да ми се покрият няколкото бели косъма:) И както обещах преди няколко страници, ще пиша за резултата:)

# 302
  • София
Оня ден се боядисах с тази - цветът е "кафяв фрапе" №415:

Косата стана много хубава, със страхотен блясък и мекота, покри ми и белите косми, от което фризьорката ми остана изненадана, защото други клиентки са били недоволни от покривността й.
Цветът излезе доста по-тъмен обаче. Следващия път бих си взела по-светъл цвят.
Ще видя дали ще се отмие бързо и пак ще пиша.

Няколко пъти вече се боядисах точно с този цвят, но и аз откъм покривност въобще не съм доволна.....след 2 измивания на косата и белите ми коси лъсват, но и веднага след самото боядисване не са кой знае колко покрити също. Със старата версия не съм имала този проблем  Crossing Arms

# 303
Мокрите ли косата предварително,или нанасяте на суха коса?

# 304
  • СОФИЯ

Aз - да

# 305
На суха и немита коса. Пише го в инструкциите на повечето бои.

# 306
На суха и немита коса. Пише го в инструкциите на повечето бои.

е на тази пише,да се намокри косата Naughty

# 307
аз на суха и немита коса си я нанасям

# 308
аз на суха и немита коса си я нанасям

това смятам и аз да направя другия път Peace

# 309

Кастинга е с мокра коса. Пише го и в инструкцията.

# 310
  • София
Винаги с мокра коса при Кастинга  Peace

# 311
Винаги с мокра коса при Кастинга  Peace
А някой знае ли защо Confused? По принцип мократа коса се разресва по трудно и се скуби, а така също по трудно се различава къде е нанесена боята.

# 312
Аз предпоагам, защото се разнася по-добре консистенцията когато косата е мокра. А и тази боя е предвидена да се нанася с ръце (не с четка), за да може по-бързо да стане боядисването и да се спази времето от 15-ина минутки. Simple Smile

п.п.sparkk, косата ти е станала същата като на опаковката Peace (ако си с тази боя на аватара). Как го постигаш това  Crazy

# 313
Един съвет към всички да четат стриктно инструкциите и да проверяват за алергични реакции, защото ето какво се е получило от използването на боята: http://www.krichim.net/news.php?day.20080410

# 314
От половин година я използвам. Първо стария, а сега и по-новия вариант. Номер 700 - което се води русо. Естественият ми цвят  е тъмно рус и ми се струва, че става по-тъмно отколкото ми се иска, а и е показано на кутийката. Има и един по-светъл нюанс, но имам съмнения, че нищо няма да стане. Някой пробвал ли е по-светъл цвят от естествения и какъв е резултата?

Общи условия

Активация на акаунт