ЧЕРВЕна, бяЛА или синЯ - кухНЯТА Ми е лЮБИмА...8-ми брОй

• 61 121
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
И аз това имах предвид - за 35000 евро ще си купя хубава кола! Simple Smile Да не ви казвам пък цените на Анджело Капелини?! JoyПо между другото си харесах и трапезария! Ама се чудя дали да е Анджело Капелини или Фратели Радиче?! newsm78 Ще питам Лили Иванова дали е доволна от спалнята? Joy Joy Joy Joy

# 136
  • България-Швейцария
За какви цифри говорите само, не че не ги знам, де...
Една приятелка (тя фен на старинни мебели) даде точно 13 х. за състарена кухня, за да й е в тон с останалото обзавеждане.
Поне да беше попитала къде да отиде, ама нали бърза - в Арон Sick.
Освен, че са я позаблудили относно вида на материалите, сега, 2-3 години по-късно всичко се разпада по шевовете.

Аз не искам никакви сложнотии в моята кухня, представям си нещо съвсем изчистено като това:

С колко ли ще ме гръмнат newsm78

# 137
За какви цифри говорите само, не че не ги знам, де...
Една приятелка (тя фен на старинни мебели) даде точно 13 х. за състарена кухня, за да й е в тон с останалото обзавеждане.
Поне да беше попитала къде да отиде, ама нали бърза - в Арон Sick.
Освен, че са я позаблудили относно вида на материалите, сега, 2-3 години по-късно всичко се разпада по шевовете.

Аз не искам никакви сложнотии в моята кухня, представям си нещо съвсем изчистено като това:

С колко ли ще ме гръмнат newsm78

Арон за старинни мебели и състарена кухня?!  newsm78 Това са масови мебели!Ако е ценителка да потърси в антиквариатите,а другото - Анджело Капелини,Фратели Радиче и от сорта макаронаджии  Grinning , са скъпи имитации.

# 138
  • Варна
Уау. Изобщо пък не ща да ми е "маркова" кухнята.  А да ми върши работа. Да видим като тръгна да я  правя какво ще излезе. А проектите нали не ги давали фирмите, които ги правят. Само можеш да си ги видиш? Така разбрах май.

# 139
Уау. Изобщо пък не ща да ми е "маркова" кухнята.  А да ми върши работа. Да видим като тръгна да я  правя какво ще излезе. А проектите нали не ги давали фирмите, които ги правят. Само можеш да си ги видиш? Така разбрах май.

Аз не съм търсила маркова кухня,просто отидох в голям магазин,за да направят проекта, който ми трябваше само като размер.Искаха да ми направят и 3D ,но на мен не ми трябваше ,а и щеше да стане по-бавно.Проекта ми го дадоха - беше си разпечатан на А4.Може би 3D-то не дават,не знам.Но няма да си кривя душата,че мебелите бяха перфектно изработени.

# 140
а аз се бях притеснила, че 3200 ми е много за кухнята. тя е много малка, но е с два реда горни шкафове, да оползотворим мястото до тавана.

велмарче, честон казано, харесах повече Франке пред Тека. Тека така и не успяха да ме грабнат, дори във фирмения им магазин зад мосю Бриколаж има много малък асортимент.
Но ние взехме обикновена квадратна дълбока мивка на Синтор. С минимален борд и без отцедник.

# 141
Тити, дай да видя модела на правоъгълната мивка newsm78.На мен ми се иска шиорка и удобна мивка.Мъжът ми   иска отцедник, та затова и тях преглеждам.А от кръглите,единствено един модел на Франке ми хареса от тези, които съм видяла до момента.

# 142
Зравейте отново, момичета! Остана ми малко време и си поиграх да разместя нещата по някои от вашите указания. Едва ли ще е последното "прекрояване", но ми се иска да получа отново мнения и критики...
На една от картинките съм сложила някои указващи надписи.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234244&photo=3

Благодаря ви предварително   bouquet

# 143
  • София
Стъпаловидните витрини са много интересни!
 Grinning

# 144
И на мен ми харесват стъпаловидните шкафове и са много интересни като идея,но някак си ми нарушават линията.На стената срещу фризера бих махнала горния шкаф - стои малко самотен и изолиран така като е единичен.Микровълновата и кафе машината бих ги сложила на шкафа с/у скарата.Но това всъщност вече е въпрос на удобство и подреждане.И етажерките над масата не ми харесват , особено както са с различна дълбочина.По-добре картини,поне аз така мисля!Иначе проекта е многократно по-добър от първия вариант! Браво и успех с реализацията!   bouquet

# 145
  • София
И на мен ми харесват стъпаловидните шкафове и са много интересни като идея,но някак си ми нарушават линията...

Е,то това е,защото просто сме свикнали всичко да е в една линия. Grinning

# 146
Абе, всъщност са интересни!  Laughing Пак ги гледах сега , направо си ги остави такива - ще имаш уникална кухня!  Simple Smile

# 147
велмар - http://www.sintor.net/products.php?catID=1&prodID=40&seriaID=2  модел Basic 140, но без оребрената част - имаше такава в магазина.

# 148
хей имам един въпрос към специалистките по кухни.Не съм чела и разглеждала всички кухни а направо питам:Кухнята ми ще бъде оранжево-жълта с бели ел.уреди- какъв ще е най подходящ цвета за стената на кухнята и за плочките?Не ми се иска да бъде бял.Сиво също не ми харесва...

# 149
  • София
Кухни преди време бях гледала от 13 000 на горе ама истинско дърво  Peace
А аз имам едно друго питане проектите за кухните плащат ли се или не, че вече чувам различни мнения и то от хора който не са стъпвали в магазин и съвсем се обърках  newsm78

Pininka виж на първата страница където са линковете с кухните точно първата е така по спомен, сега ще я погледна и аз, че и на мен ми беше харесала като светове  Peace

п.с. Сега погледнах сложила е парола на албума ако искаш и пиши на лични, кухнята беше много свежа и то точно жълто и оранж.

Общи условия

Активация на акаунт