ЧЕРВЕна, бяЛА или синЯ - кухНЯТА Ми е лЮБИмА...8-ми брОй

• 61 135
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
sis7 чакам с нетърпение да я снимаш!
То и аз май ще имам същия проблем да избирам между познат майстор с ПДЧ или с МДФ някоя фирма да ми одере главата, а все още не съм си изяснила нито цветовете нито как точно ще изглежда.... през 5 минути си променям мнението и нищо не мога да реша. Sick newsm78 ooooh!

# 121
sis7 чакам с нетърпение да я снимаш!
То и аз май ще имам същия проблем да избирам между познат майстор с ПДЧ или с МДФ някоя фирма да ми одере главата, а все още не съм си изяснила нито цветовете нито как точно ще изглежда.... през 5 минути си променям мнението и нищо не мога да реша. Sick newsm78 ooooh!

И аз съм като теб. В петък предстои да сключваме договора за поръчка на кухнята, имам проект, уж изяснихме материалите и цветовете, но постоянно имам питанки по кухнята и въпросителни и постпянноо ми хрумва нещо. На всичкото отгоре ми се струва и доста скъпа офертата на фирмата. Незнам дали да не търсим друга фирма, за да сравняваме цените.

# 122
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Stanimira1980  -каква ти е офертата като сума(за ориентация),за МДФ или ПДЧ.?
sis7  -чакаме кухничката,дано всичко е наред с профилите.

# 123
Stanimira1980  -каква ти е офертата като сума(за ориентация),за МДФ или ПДЧ.?
sis7  -чакаме кухничката,дано всичко е наред с профилите.

Ами кухнята е доста голяма, около 6 м, П-образна, ще има и доста голям остров. Кухнята е от венге /но естествен фурнир, а не ПДЧ/, а горните шкафчета са от МДФ /мръсно бял/. Островът е от венге, слагаме разни механизми, soft close и т.н. Момичето, което ни изготвя офертата каза, че естественият фурнир е най-скъп. Цената на това чудо е 13 000 лв. Струва ми се доста скъпо, а като включим вътре и уредите, става направо ужас.

# 124
  • Варна
Оооооооо, това си е направооо...цена. Rolling Eyes Не бих дала толкова пари за кухня, все пак ще искам да я използвам рационално, чукнато тук или там, случва се. С това произведение на изкуството няма ли да ти е притеснено? newsm78

# 125
Притеснено ми е, не очаквах такава цена, все пак не я правим от злато, умуваме още с мъжа ми какво да правим

# 126
  • Русе
Stanimira, тая цена е направо  Shocked
 Сега идвам от Тека и цените на механизмите е също   Shocked
Приказвахме си с моя снощи и решихме да си останем с ПДЧ-то. Ще си е цветовете които искам а и цената й е направо супер. За кухня дълга 5.40 на буквата П ми иска 2000 лв. И то от хубавото ПДЧ  Laughing
 Ооо, и 200 лв. за механизми.
Добре че съм скромна.  ooooh!

# 127
  • Варна
sis7,моя профил е от по-тънкия но пак е по-дебел от другите вратички  ето такъв : http://www.kentimpex.bg/catalog.php/action.viewmore/catid.26/id.1051.Ще видим, като започнем  да ги сглобяваме какво ще се получи  newsm78.
Вчера сложихме мивката ,ето я http://images25.snimka.bg/005559355.jpg

И на мен ми харесва MDF -а ,но се притеснявах ,че като блъснат няколко пъти децата по шакафовете с някоя играчка ще се нарани и само ще се ядосвам.Живот и здраве след време можем да сменим само вратичките.

Stanimira1980 ,ти направо изби рибата с тази цена  Shocked
Разгледай офертите на тази фирма за сравнение.Пише,че предлагат луксозни мебели  Peace :
http://www.mebeli-unik.com/products_bg.php?categoriya=3

# 128
suzi_a , мивката ти на Франке ли е ?Аз сега се чудя между такава и един модел на Тека с много малък отцедник.ПОмогнете ми да реша Rolling Eyes
Също така имам питане за абсорбаторите- какво ви е мнението за телескопичните такива newsm78 .НЯкой има ли накъв, марка, модел, доволен ли е...?????

# 129
  • София
Моят е телескопичен. Доволна съм. На AEG е.
Направи си сметка колко трябва да е мощен,соъобразено с това колко голямо помещение ще обслужва.

# 130
Stanimira1980, и аз искам такава кухня с остров! Simple Smile В момента правим проект за къща и исках кухнята да ми е достатъчно голяма.Знам ,че проектите са безплатни и тъй като горе-долу кухненските шкафове са стандартни,отидох в Рилус.Хората ме затрупаха с каталози и аз гледах вратички,стъкла,вратички,стъкла...... и си избрах!Направихме конфигурацията и след 2 дена отидох да си отидох със съпруга да си взема проекта.Пак да уточня,че проекта ми трябваше единствено за приблизителния размер на стаята,за да може архитекта да я планира така и това го бях казала на момичето в Рилус.Взехме си проекта,поговорихме и накрая мъжът ми попита колко все пак струва кухнята.Беше към 9 линейни метра без острова.Момичето каза:"Ами това все пак е голяма кухня...........около 35000 евро!" smile3532Мъжът ми щеше да получи инфаркт!!!Трябваше да го успокоявам в колата,че ми е трябвал проекта ,а не кухнята! newsm62

# 131
  • Варна
velmar , на фирма Пио Редондо е португалска от грапавите.Така и не му научих името на това покритие.Мойта кухня не е самостоятелна и изобщо не съм гледала мивки с отцедници.И предишната ми пак беше малка правоъгълна без отцедник и да си призная не ми е липсвал.Що се отнася до  абсорбатора не мога да помогна със съвет ,защото не съм имала такъв.

# 132
  • София
Абе тези хора полудяха с тези цени....35 000 и евро при това!  #2gunfire
Ама за всеки влак си има пътници.
Преди 2 години,когато и аз започнах да обзавеждам апартамента се намъкнах в Мебели Гарони. Много любезни мацки,проекта екстра....сумата 7 000 лв без уреди.  Shocked Да,шокирах се. Това пък с еврото направо ме смая.

Сега като смятам...2 години по-късно....обзавеждането на целия апартамент струва около 10 880 и уредите около 2 500,значи 13 380 лв. И пак е МДФ кухнята,и уредите ми са хубави и гранитогресът е гранитогрес.
Направо не ми се говори за такива надути цени. Rolling Eyes
И после детето като направи някоя непоправима беля,айде още 35 000 евро. Mr. Green

# 133
Ако има пътници за този влак - ето:  Joy

http://www.bamax.it/fioccodiseta_rus.htm

Аз ще си карам 10 годишният опел!  Joy Joy Joy

# 134
  • София
Абе тя и моята Фиеста е на 16 години,но движи още. Mr. Green
Наистина са много хубави кухните!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт