ЧЕРВЕна, бяЛА или синЯ - кухНЯТА Ми е лЮБИмА...8-ми брОй

• 60 666
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • В лудницата на 2-рия етаж.
sis7 -тези са от един магазин в Раковски,ние там живеем.В Пловдив големите магазини съм ги обиколила,нямат много избор.Има един магазин до Мр.Бриколаж,до Дизмата ако се сещаш,за осветителни тела,там имаше избор на контакти(цветни).Тези мисля,че не са турски,но не помня какви са,че ги купувахме много набързо,изглеждат качествени.На теб какви ти трябват,сиви ли?

# 106
  • Пловдив
sis7 -тези са от един магазин в Раковски,ние там живеем.В Пловдив големите магазини съм ги обиколила,нямат много избор.Има един магазин до Мр.Бриколаж,до Дизмата ако се сещаш,за осветителни тела,там имаше избор на контакти(цветни).Тези мисля,че не са турски,но не помня какви са,че ги купувахме много набързо,изглеждат качествени.На теб какви ти трябват,сиви ли?
ami i tam gi gledah,tam също са турски (не че ме бърка много) но много грозна и груба изработка .
Да трябват ми алуминиево сиво а нямам много време с малкия да обикалям,но в крайна сметка ще си купим тия от Практикер Simple Smile Мерси все пак Simple Smile

# 107
  • България-Швейцария
Снощи ми се случи една случка, която окончателно ме отказа от идеята за прекалено твърд работен плот в кухнята (гранит няма да й отива, но бях залетяла по един технически камък), както и от подобна мивка.
Тръгнах да местя една стъклена купа със салата, която ми се изплъзна, явно е имало мазна капка някъде отстрани и се строши, а беше на няма и 2 пръста от пода Shocked, много здрав, двойна дебелина теракот. Сега съм с лепенки на 3 пръста и с ясната мисъл, че леко ми се размина само с повърхностни порязвания. За вързани в ръцете като моя милост работният плот трябва да е от нещо по-безопасно, няма да е камък определено.

# 108
  • София
Съжалявам за пръстите ти и за купата! Дано не си се уплашила много.
 Wink

# 109
Момичета, отивам да си сипя едно голямо и силно питие... Tired Цената ,която току що ми обявиха с отстъпка е  ..... 5600лв Sick
Първоначалните ни уговорки бяха други, а сега...егати цифрите ooooh!...
То стана една одисея с тая кухня..... Crazyа и като знам каква съм домакиня и че ще почти няма да я ползвам... Confused

# 110
  • Пловдив
Момичета, отивам да си сипя едно голямо и силно питие... Tired Цената ,която току що ми обявиха с отстъпка е  ..... 5600лв Sick
Първоначалните ни уговорки бяха други, а сега...егати цифрите ooooh!...
То стана една одисея с тая кухня..... Crazyа и като знам каква съм домакиня и че ще почти няма да я ползвам... Confused
олеееее това за какво е....  #Crazy не си спомнам проекта ти  newsm78
Аз пък да се  похваля,почнаха да сглобяват сутринта......стискайте палци ,че търпение вече нямам   Laughing

# 111
стискаме и на краката  Simple Smile и ще черпиш!  Peace

# 112
  • Варна
sis7 ,стискаме палци.А какво стана с алуминиевия профил?

# 113
  • Русе
И аз да се оплача.
Наш приятел мебелист ще ни прави цялото обзавеждане.Страхотна цена ни даде за всички мебели, но се оказа че не може да работи ( или там каквото се прави) МДФ. Предложи ни ПДЧ, някакво много хубаво, немско.  newsm78
Вашите кухни от какъв материал са?
Давайте идея какво да правя?
Нали МДФ- а е по-хубавото?

По мебелните магазини също ни предлагаха ПДЧ

Сис7,  fingerscrossed

# 114
За съжаление ,аз не мога да те посъветвам - моята кухня е от естествен дъб и с другите материали не съм запозната,но със сигурност тук ще получиш добър съвет!  Simple Smile

# 115
  • София
Ами той не работи ли с някакви мебелни фабрики. Да ви купи само вратички МДФ от негови колеги,пък другото да си го прави от ПДЧ. Знам ли?!  Thinking Ти задължително ли искаш МДФ?
Вярно е,че е по-хубаво,но пък тук има доста момичета с кухни от ПДЧ. И кухните са наистина хубави.
Дано се включи някоя мама с кухня от ПДЧ.

bouquet

# 116
  • Русе
Не, не работи с други фирми. Да е качествено, това ме интересува.
МДФ е лакиран и нямало такова разнообразие от цветове а ПДЧ-то е матирано и имало моите цветове.
Днес в един мебелен магазин видях МДФ и имаше моите цветове.
Уфф.

Сега кухнята ми ( и всички други мебели и подови настилки) са от естествени материалии не искам повече нищо естествено вкъщата си.

# 117
MDF  е по-добрият и по-скъпият материал и има невероятно разнообразие от цветове.

# 118
  • България-Швейцария
...но се оказа че не може да работи ( или там каквото се прави) МДФ.
В същата разкрачена ситуация сме в момента и вече почвам да се изнервям.
Какъв им е зорът толкова с тоя МДФ?
Освен това съм в потрес от друго, ей досега ми обясняваше разни идиотщини сестра ми - вЕрно ли работните плотове можело да са само 60 или 90 см широки newsm78
Ако пространството е нестандартно, какъв е смисълът на поръчката тогава?
Леле, ужас, аз за моя апартамент още до проект не съм стигнала и толкова нерви хабя, като приключи преустройството май ще трябва да се преселвам на едно друго място ku-ku Tired

# 119
  • Пловдив
sis7 ,стискаме палци.А какво стана с алуминиевия профил?
вече полвината е готова за сега съм много доволна.Оставяме го така обикаляхме доста и наистина точно такъв няма два см,все е един дебел и заоблен изобщо не се връзва с алуминиевия ми кант,а и днес цял ден ми вирят тия шкафове над главата и реших че не е толкова фатално,иначе ще се загуби линията и ще стане много грозно.А и човека с мен днес пак обикаля и наистина другите са много грозни и се отказах.Ама и тая държава думи нямам как може да не се произвеждал по тънък само 24 мм Както и да е скоро наистина дано мога да се похваля Simple Smile
Колкото до МДФ и аз така първо се бях навила,но много малко фирми работят с много цветове.По принцип в Пловдив разбрах че имало само една камера където ги пръскат,има и вносни но те са по малко цветове.А  кумовете как се ядосваха с тоя МДФ ине им докараха цвета,а те го правиха защото вратити са им такива,плюс това искаха матиран и сега ги е яд че изобщо не личи все едно е ПДЧ,а и моя майстор също не работеше и така......и аз се отказах Simple Smile
Но е хубаво де така че всеки сам си прецинява Wink

Общи условия

Активация на акаунт