Отговори
# 120
Добро утро, момичета Hug

Поли- честито! Аз съм голям фен на сушилните, но нямам къде да я сложа в момента, иначе това ще ми е следващата покупка, само да и намеря местенце у дома.
Фрида- надявам се скоро да се чуят добри новини около вас Praynig
 Аз и днес съм си вкъщи с Иво. Утре ще го водя на контролен преглед, но мисля до края на седмицата да не ходи на ясла.

Лек ден на всички, днес май ще е облачно Confused

# 121
  • Варна
Добро утро и от мен!

Поли, честито! Аз първо искам миялна, ама няма място в кухнята  Sad Прескачаме се навсякъде с всякакви бебешки и детски пособия и играчки  Grinning
Мечо, май доста време се задържа болен Иво, дано това му е за последно  Praynig

# 122
 wavey smile3534 smile3533 smile3533 Stuck Out Tongue Winking Eye ppp  Hands Clap  friendship newsm19 nuts ukliam1 #Milti perko running jump kiss Kissing Heart-надявам се са достатъчни за добро утро
Марис събитието е на 21.6 и главата започна да ми пуши.Щото мойта приятелкат акато ми каза какво ме чака до тогава лошо м истана.То не е козметичка,не е еучене на хора,не е чудесий и вчера се избъзиках с младоженеца не може ли да се откажеме и сам окато видях и двамата как кръвнишки ме изгледаха се свих кат отаралеж на кълбо Joy
Злавещичке и Фридаблагодаря за текста на песничката.Доста сте бързи
Мечозабелязвам че доста дъло вече сте си  в къщи.Бая продължи и при вас,дано по бързо да се оправят нещата.  bouquet
Македа аватара ти е убийствен.Това рокерче ти ли си го отглеждаш hahaha
Съни найстина доста време не е писала.АЗ знам че ходи на лекций ама чак пък толков адълго.Ще й звънна тези дни да видя нещо да не сме я обидили или просто учи и не влиза във форума
Поли за сушилна ако имах мяст обих си взела още една.Така научихме и свеки.Зимата простирам на нея и я изкарвам на балкона за да не мръзна по студа.Имам от както се роди Веронка.Ползвах я за нейните дрехи,но постепенно слагах и наще.Слагах я под климатика и на другия ден са сухи,а на вън дрехите са станал ина кокалче.Така че съм с 4 крайника ЗА. Как сте оправили се адашката?

# 123
Имам едно питане и ще съм благодарна за бърз отговор Praynig

Имаше едно хомеопатично лекарство, което много от мамите тук използваха за стимулиране на кърмата.
Някой може ли да ми пише как се казваше, ако го помните разбира се?

# 124
Тонеска- Рицинус Косинус(Косимус) се казваше- или нещо близко до това. Потенция 5.

# 125
  • Варна
Имам едно питане и ще съм благодарна за бърз отговор Praynig

Имаше едно хомеопатично лекарство, което много от мамите тук използваха за стимулиране на кърмата.
Някой може ли да ми пише как се казваше, ако го помните разбира се?
RICINUS COMMUNIS 5CH
мисля че се пишеше по този начин

# 126
Много много ви благодаря Hug Hug Hug

# 127
RICINUS COMMUNIS 5CH
мисля че се пишеше по този начин

Точно това беше- все го бъркам Joy

# 128
Мечо, на кой му се въртят синуси и косинуси в главата рано сутрин, а?  Grinning Доста време наистина боледува Иво. Дано мине скоро  Praynig

Фрида, стискам палци всичко да се нареди при вас скоро и по най-добрия възможен начин  Praynig

Мамо Роси, моето е това маймунче, моето  Mr. Green

В събота бяха с баща му до зоологическата градина и освен другите животни, видя и овца (овен беше де) наживо  Joy Ходи до него абсолютно безстрашен, погали го по вълната и много му се радва. Тези дни все прегръща и целува неговата овца.  hahaha

Да ви се оплача, че лимфните възли на вратлето на Тео са още подути. Ходихме на контролен преглед миналата седмица и казаха, че лятото, ако не минат, ще ни пратят при хирург и има възможност да му махнат сливиците.  Confused Знам, че нищо страшно не е, но си е операция.

Лек ден ви пожелавам и много положителни емоции  Heart Eyes

# 129
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от мен!

Марис, знаем си за кого е втория слоган...  Joy Ти само си ела...

Поли,честита сушилня, всъщност из се дърпам по същата причина, а не излизат ли дрехите на баница? newsm78 Защото гладенето не е сред приоритетите ми и това е причината да се колебая още!

# 130
Пипи_лота, въпросът за сулнята е отправен към Поли, но се надявам да нямаш против да ти напиша и аз мнението си  Heart Eyes Дрехите не излизат на баница, ако ги извадиш веднага щом изключи. Нагъваш ги и са идеални за обличане без гладене. Оставиш ли ги да постоят повечко вътре, тогава се намачкват. Аз ютия почти не ползвам, че не обичам да гладя хич. Ако можех да ходя с дънки на работа, сигурно щях да забравя, че имам ютия  Embarassed А колко време се спестява от простиране и после събиране на прането, не е истина.

# 131
Аз не съм доволна от сушилнята Sad Но при нас е пералня със сушилня, а не са отделно, което май е от огромно значение  Rolling Eyes Нашите излизат супер намачкани и се свиват голяма част от тях. Ползвам я само за хавлиите и парцалите Tired

# 132
  • Sofia
Аз не съм доволна от сушилнята Sad Но при нас е пералня със сушилня, а не са отделно, което май е от огромно значение  Rolling Eyes Нашите излизат супер намачкани и се свиват голяма част от тях. Ползвам я само за хавлиите и парцалите Tired

И моята е така и горе-долу така излизат. Може би като са по-малко и не се пресушат стават. ПОлзвам я на Габи за дрехите, когато ми трябват бързо.

# 133
Значи моята е отделно от пералнята именно по тази причина. Дрехите излизат сухи и готови за обличане. А какво облекчение е за одеяла, чаршафи. Нямам думи, върховно постижение. Ако съм знаела колко време ще спестя от простиране, в средата на хола щях да я сложа, ама щях да взема Mr. Green

# 134
ооо, я се съвземете - помощници, сушилни, перални, ние едно време ... ааа  Joy hahaha

И аз съм от тези дето не гладят, ама чистя, готвя, мия, простирам  Crazy и все е мръсно и неоправено, да му се невиди  ooooh! Сушилня и миялна са ми мечтата, но се чудя къде да ги навра тез работи  newsm78

Пипилотке, кой е това на аватара ти ?

Мечо, ти ме обнадежди за работата Heart Eyes оправяйте се бързичко.

Дарко днес на ясла за първи ден и голямо нервене е било. Даже ми направиха забележка, че бил прекалено превъзбуден и изнервен  Confused и аз пак се притесних  Sad Няма ли една седмица спокойствие ....     

Общи условия

Активация на акаунт