Отговори
# 225
  • София/Осло
Мили момичета,
 и ние свършихме с вапцането на яйца...порядъчно омазани са и всички /3 броя/ деца  Joy
Поли- точно така и аз изглеждам  след поредното опоскване на магазин, само че малко по-чорлава  Joy Joy Joy Laughing Heart Eyes
бубчо -много ми е драго, че най-после се реши да драснеш 2 реда тук  Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes
Да ви кажа какво гадже е станала самоооооо нашата Бубаааааа  Crazy Crazy Crazy
Пожелавам ви весело изкарване на празника и допустимо преяждане  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 226
Весл празник и от мен!  Hug
Ето и нагледно каква я свършихме

Ади боядиса няколко и счупи няколко яйца. Но после като ги видя всичките боядисани вика - Ади рисува, ще кажеш, че всички той ги е правил Беше много доволен. После си търкаля нареченото за него яйце докато не стана на трошички Wink Мъжо меси козунак. Аз подреждах яйца в кошнички. Разпределение на труда му се вика това.
Утре ще е голямата патаклама в нас. А аз сутринта съм на лов за нацицник за рокля Simple Smile

# 227
Христос Воскресе!

Какви красиви яйца сте нашарили, момичета  Hug Ех! Аз купих яйцата, но не стигнахме до боята и никаква не я свършихме, а желанието го имаше  Embarassed Embarassed Обаче, не бездействахме днес, ама никак! Купихме батут за Тео и малък пясъчник, та голяма игра падна на двора  Grinning На обяд вече беше толкова уморен, че сам поиска да спи и откара почти 3 часа. Наложи се да го събудим, че следобеда бяхме на един рожден ден и от там на друго гости. Две барбекюта намазахаме  Mr. Green

Лека вечер и слънчев ден пожелавам утре!  Hug

# 228
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Да сте живи, здрави и щастливи!
Някой ходи ли снощи на църква?

Македа, много добре звучат забваленията на Тео. Батутът от тези, които се хваща за нещо като парапет ли е?

Хубва и слънчев ден на всички!

# 229
  • Варна
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МИЛИ МОМИЧЕТА, ВИЕ, ДЕЦАТА И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!

Ние не сме ходили на църква, нямаше как с децата. А днес вали такъв дъжд, че май само с колата ще се придвижваме.
Марис, браво на мъжа ти за козунака, значи вече твърдо съм решена за догодина да се опитаме - я аз, я мъжа ми, който успее  Grinning
Яйцата са чудесни! Днес да наснимате децата как ги чупят  Joy

# 230
Христос Възкресе  Hug
Мили дами, честито рождество Христово.
Моля се да са живи и здрави децата ни и дано Господ ги пази  Praynig

Ние днес няма с какво да се "чукаме"  Joy но пък имаме да ядеееем  hahaha яйца до другия Великден  Grinning   

# 231
  • Sofia
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ   bouquet Бъдете много щастливи!

Марис, какъв козунак  #Crazy Къде го намери тоз мъж беееее  ooooh!
Дюканките, козунаци ядете ли  Mr. Green Сега е моя рай - яйца и месо  Peace

# 232
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

И аз да почерпя с яйчица, макар и не мое производство, а намерена картинката в нета

Марис, ето такъв е. Activity Centre, а пясъчника е такъв Sand and water table. Мислех по-голям да е, но добре, че не е. И така ръси пясък навсякъде.

# 233
  • Sofia
Воистина Воскресе!
Бъдете живи и здрави!

Весел празник easter easter

# 234
  • София/Осло
Христос Воскресе момичета!
Бъдете здрави и усмихнати!

Мариска и в нас Павел меси козунаците, вече втори път  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
АниК-гала го пиша аз Великден.. Flutter..че в нас не са Гараш , Агнеса, еклери...ууууужас ти казвам

# 235
Deska, тези неща(гараш и т.н.) май ги няма в Дюкан  Joy
Пепа, аз за друг батут си мислех, ама този по ме кефи. При вас продават ли пясък. тук има по магазините и на мен ми е смешно..все едно не е пустиня братче
Ние днес няма с какво да се "чукаме"  Joy но пък имаме да ядеееем  hahaha яйца до другия Великден  Grinning  
А Иван знае ли?

# 236
Мариска, разбрах за какъв батут питаше, но ми се струват скучни за Тео, а и ме е страх, че може да се удари лошо на тях. За по-големи деца са другите, като че ли. Затова такова взехме. За пясъка, продава се и тук Simple Smile Купихме си една торба засега и като я разпилее добре из двора, пак ще си купуваме.  Joy Но пък, ако не го продават, не знам откъде ще греба такъв фин и ситен пясък, че да става за игра. А при вас, при наличие на толкова пясъци и да продават, направо ме разби  Joy

Десиии, откъде тази торта Гараш? Тук не съм виждала, а така да я обичам  Confused

Аз сега чакам детенце да се наспи, мъжо да се прибере и заминаваме на гости пак  Mr. Green

# 237
Христос Воскресе  Heart Eyes

# 238
Честит празник на всички   bouquet

Мариска, Деска специално да поздравите половинките си за умението и желанието, с което са измайсторили козунаците   bouquet И в най-смелите си мечти не мога да си представя подобно нещо ooooh!
От няколко дни имаме постоянно гости, незнайно защо любимия не смее да се помръдне, да се не сецне нещо  Mr. Green а аз като видна домакиня приготвям салати , манджи, ще кажеш, че това ми е стихията Mr. Green Mr. Green Mr. Green Май трябва да си поговорим newsm66
Довечера отново ще имаме гости и аз след малко отново ще се превърна в Пепеляшка   chef

Приятна вечер на всички  Heart Eyes

# 239
  • София/Осло
Поли -ей това спретна моя за празника  Flutter
http://deata.multiply.com/photos/album/4#3
Македа - тия батути, за които пита Марис  ги има тук във всеки двор  ooooh!
А тортата Гараш я прави свеки ако искаш ще ти дам рецептата, по готина е от купената  Peace
Мариска -няма ги при Дюки...ама аз от агне и спанак не мога да стигна до тях  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт