52-ра Американска тема

• 18 456
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
  • USA
Милата Александра!  Sad Дано да оздравее преди антибиотика.

# 196
Писах за яслите, но трия да не ви надувам само глупости  Laughing

Някой да се похвали, че вече оздравява???  Hug

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 09:44 от Пумпал

# 197
Честито, Бенсън! Как ли ще тайфунясва из вкъщи сега? Laughing

# 198
Aууу честито на малкото бенсынче!!!!  Hands Clap кога ще има прощыпулник ? Simple Smile
Ние все още  се учим да пылзим....
Дано Александра оздравее по-бырзо,и дано педиатырката ви е добра Зора, това сыщо е важно  Hug Сега виждам 4е тя е почти на същата
вызраст като Изабел. Тя преди известно врреме започна да си дырпа дясното ухо и аз си мислех че е ушна инфекция, но се оказа,
че и растат зыбки вече и затова го прави....
Вчера се срещнахме с Бистра, и с сладкия Марти  Heart Eyes ..... много послушно дете изглежда Simple Smile А с Бистра се разговаря
много приятно Simple Smile 

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 13:48 от penguin

# 199
Бенсън честито! Отивай сега да гледаш как са правили питка Тандури и Танита, всеки път като ги видя, ми се прияжда, мммм.  Laughing

Зора, ами и на вас честито... дано да и мине по-бързо и без аб.

Пумпале пиши бе, за яслите, нали всички ни вълнува, кажи какво си видяла, решила.

Това с видеото е класика вече, затова аз се отказах от ю туб, че и от гугъл, много е обща там работата. Поне в мултиплай имаш опции за това кой да ги гледа. Иначе аз имам една приятелка, която е пуснала в ю туб видео с дъщеря си, със заглавие включващо израза taking a bath in the tub. Е познайте, колко хита е имало това клипче  Crazy. Според мен не са педофилите, ами търсещите по-еротични забавления. Ама които и да са, все си е сик работата...

Запознах се с Пингвин, броя на чакащите бг мами да заминат в УСА се увеличава!  Mr. Green М, тъкмо го написах и гледам тя ме изпреварила.

Хиър, Марти вчера чу баща си как се обажда по телефона и изтича и на чист руски му каза "папа, я был на море сегодня". Има надежда за нас Simple Smile

# 200
Gud утро,
честит  бързоходец на Бенсънови,сега вече парт ис он  мах. Зора,така растат децата,това да е.
*
Някой ходил ли е на Hilton Head Island и ако ли да-мнения/препоръки/мисли?
*
За клиповете-ако се кръстят с безсмислени имена с цифри след тях не излизат по сърчовете се оказа; ако не бяха бабите хич не бих се занимавала,но засега търсим компромисни алтернативи
*
Биз- newsm10 за Марти,гъбени са им главите,попиват колкото имаш сили да наливаш

# 201
Бенсън, честити ви ходещи краченца!!!

Зоре, много неприятно това, ще я пускаш ли пак на градината? Дано да се оправя бързо!

При нас Ели почна да се оправя, Калин се разболя  Rolling Eyes Отгоре на това аз с целия си акъл вчера си отхапах от неговата ябълка, та и аз чакам включване. Започвам да се чудя дали все пак ще можем да идем до Бостън или да cancel-вам резервации и всичко...всеки път като тръгнем за някъде е така, писна ми вече.  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 202
Благодаря, момичета!!!
Хем се радвам, хем знам какво ме чака..то не че преди това нещо го е спирало да се рови и бута навсякъде, голям любопитко си имам аз Heart Eyes

Прощапулника в края на месеца, тогава свекърите ще ни идват на гости, а и А.Джей да ходи по- стабилно, а майка му да се научи д аправи питка за показ Laughing

Зора, горката Александра. Дано не я болят ушите и скоро да оздравява Hug

Това за ютуб е стряскащо...приятел не намери в снимки.бг преди няколко месеца....така е с всичко в нета....

Чакам с нетръпение да се запозная и аз с Биз( Пумпал и Джена) Hug
Марти бие рекордите по езици...ще е полиглот Heart Eyes

# 203
Biz, сега разказах на мъжа си как се развива езиково Марти и той много доволен остана.  Laughing

Ние се готвим за голямото пътешествие за разпръскването на праха на майка ми. Днес стана един месец от смъртта й. Липсваш ми, мамо.

# 204
Честити ходещи крачета на Бенсънчо - все на хубави места да го отвеждат, Бенсън-мамо  Wink

Зора, дано се разминете без АБ и да отшуми проклетата инфекция за отрицателно време  Praynig

Ели и Дани разбрах, че са се оправили, а ДжоджоThinking

Аз първом да се похваля, а после да се оплача

Ноли вече седи съвсем самостоятелно без да пада, днес седя сам в леглото си и си игра седнал с играчките... Той всъщност повече от месец може да се заседява, но изведнъж стана много стабилен... Расте момчето ми  Heart Eyes

А иначе може спокойно да ме издигнете в ранг мъченица - не ми върви с това летене и т'ва е  Crossing Arms

В Лондон паднаха 2 милиметра сняг и се наложи да кибичим в самолета 4 часа, за да ни размразят. Докато чакахме снегът сам се стопи.  Stop
Освен това и НОВАТА количка остана пленница в някое багажно на Острова, а car seat-a, който междувременно ни намери с 5 дни закъснение в САЩ, явно много му хареса на Терминал 5, и на връщане отново се "потурчи" там.
Сега пак сме без количка и car seat  Rolling Eyes

a, да...

и два куфара все още липсват от багажа на отиване...

Биз, Лондон са си с два часа назад, какви ги приказваш, аз без малко да ти повярвам  newsm78

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 22:25 от Jenna

# 205
Джена, като тебе друга няма Shocked, сега да не вземеш пак количка да купуваш от София Mr. Green?

Бенсън, ха честито!

Анет, лично не съм била, но тук у наше село много ми го хвалят Хилтън Хед.

# 206
# 207
Честито прходило детенце!
Честито самоседящо детенце!  Laughing

Джена, .. с кораб пътувала ли си?.. Не се шегувам, направо ме срази.
И аз съм в България, всички се запознават в София. Пък. Crossing Arms  Ако имате път към морето...пийте едно кафе в Стара Загора, за моя сметка.  Grinning

# 208
Еванесънт, ама и ти ли си заралийка? И сега си там, така ли (щото аз на теб не мога да ти хвана спатиите, тук ли си, в Бг ли...) Ами, ако ще си в СЗ през август, Джена (заралийка по мъж  Simple Smile) и аз (също такава, по баба и дядо и най- вече по сърце  Simple Smile), кафето сме го уговорили вече там, така че и ти си добре дошла.   Simple Smile

Дженна, а ти успя вече да се прибереш обратно ли? Кефиш ме, честно! А за патилата ти не знам просто какво да кажа, то марко тотев, ама чак пък толкоз.  Shocked

Зора, гледай да удържиш фронта с АВ.  Hug А издърпа ли ушите на лелите?  Wink

Бенсън, честито ти малко щъкалце (и ако знаеш само какво те чака  Grinning)!

Тандури, бързо оздравяване и на вас и дано не се откажете от Бостън.   bouquet

Бубка
, как са тортените репетиции на сухо, вървят ли, че то време не остана.  Simple Smile   chef

# 209
Ние се готвим за голямото пътешествие за разпръскването на праха на майка ми. Днес стана един месец от смъртта й. Липсваш ми, мамо.
Мир на праха й. А на тебе - най-искрена прегръдка. Винаги съм следяла и продължавам да следя това, което пишеш за майка си (в тази тема, а понякога и в други), и с времето ми ставаш все по-мила.

Общи условия

Активация на акаунт