Oслушваме се вече - тупка ли сърце на НОЕМВРИйското човече

• 12 181
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Радвам се на всички хубави вести тук Grinning

Хот Лейди, браво - знаех си, че ще е нещо безобидно, заради хормоните Grinning
Розичке, и аз според кантара нищо не съм качила, но още от преди няколко седмици нещо около талията са ми тесни дрехите. Май можело да е от разширяващ се таз.

# 181
Момичета обичам Ви!
Току-що се връщам от доки,видях си мъничето и тупкащото сърчице HugНямам думи от вълнение.Отговаря си и на седмичката всъщност е с един ден напред,аз мислих ,че днес навършвам 6 седмичка и утре започвам 7,но апарата показа,че сме на 6 г.с. и 1 ден LaughingИзключително се развълнувахме с мъжа ми!!!!! Вече си отдъхвам и мисля само позитивно!Оказа се,че термина ми е на 27.11.2008 г,но то е същото.
karmelitaMK честито мила!!!!!!!!!!! Hug

FreshBreeze попитах доки за моето евентуално разширяване,и ми каза,че прекалено много се следя LaughingНо е факт дори един широк панталон днес ми е абсолютно точен! Grinning
Лек ден и много усмивки ,милички!!!!! newsm51 smile3525 newsm44

# 182
мале момичета 1 седмица ме няма а сме станали толкова много  newsm44
Браво и колко много сърчица си имаме .....много хубаво само така  smile3501
много да се усмихвате чувате ли никакво провиснали носове  smile3533

# 183
Честито момичета - много се радвам за вас  bouquet
Еееех нямам търпение да дойде Ноември - да гушнем всички по един бебок Hug

# 184
нали Денчо би било страхотно 1stroller

# 185
Честито на кармелита и Розичка за сърчицата Hug

Аз днес просто не съм на себе си. Не мога да се изправя от главоболие.
Крвното ми е 90/50 и постоянно се чудя с какво да го вдигна. Като в същото време днес е най-гадния ден от началото на бременността ми и почти нищо не мога да хапна, защото имам чувството че ще Sick
Цял ден лежа и постоянно хваля сина ми, че е най-послушното дете на света.
Цял ден милото си играе самичко и само ме пита: мамо добре ли ти е Simple Smile
Тъкмо си мислях, че взе да отминава това гадене и пак с нова сила ooooh!

# 186
  • някъде там......
Здравейте, бъдещи мами. Честит рожден ден на Лайтблу с пожелание за много хубави мигове!
Честити сърчица на Кармелита и Розичка
Тонеса, пробвай айран със сол

# 187
о Тонеса,мила много съчувствам,гушни послушното детенце.Дано утре си по-добре,ей сега ще се търкулне днешния ден. Hug

# 188
Тонеса, за гаденето - пробвай ако имаш вкъщи да си изстискаш лимон с малко захар и вода - наистина съживява. Онзи ден бях съвсем умирающа, цял ден повръщах всичко, което хапна, накрая вече ме болеше адски стомахът, нямах никакви сили и само с това успях да се освестя.

# 189
Здравейте бъдещи майчета!

Съжалявам, че отдавна не съм писала, ама в понеделник изживях голям кошмар, а вечер когато имам време да пиша се чувстам ужасно зле, тресе ме всяка вечер и повръщам.

Djindjari, Мария,  Извинявайте момичета, че чак сега ще ви отговоря на въпросите, просто наистина не ми беше добре. Не мога да ви отговарям на лични пощи защото съм новак и имам право само на 10 писма, а вече съм написала 2.

Та сега за лекарката в Бургас от която съм доволна. Казва се Светла Калчева. Кабинета и е на улица Гладстон, точно срещу пожарната. Телефон не знам, защото аз ходя да си записвам час на място. По телефона е много трудно да си запишеш час при нея, а и по принцип часове трябва да се запазят 2 седмици предварително. Мобилен телефон не дава, така че не можеш да се свържеш с нея при спешни случаи, но може да се отиде на място. Да ви кажа, че тя не работи по Здравна каса. Само на частно, но има хубава апаратура

За лекар по здравна каса нищо не мога да ви кажа, защото аз в момента нямам такава. Тази при която ходих в понеделник ми каза, че бременността не се развива. Та същия ден ходих при още 2ма лекари на частно и те ми казаха, че за момента всичко е наред и пак ми показаха сърчицето. Изживях голям ужас и повече при нея няма да стъпя. Сега смятам поне месец да не ходя по доктори, че отначалото нямам седмица без преглед. Само се моля всичко да е наред, че рисковия период не е минал. Така че мами, ходете при няколко доктори ако има проблем!!!

В тази връзка, прочетох за Lanna.   Lanna, миличка, дано си отишла и при друг лекар за мнение. Моля се да е направил грешка този, който те е гледал. Пиши какво става! Много ми е мъчно да чуя тази новина от теб. Така се надявах да ни зарадваш с хубави новини. Напълно ти съчувствам и те разбирам, защото за няколко часа и аз изживях този кошмар, но и все още се страхувам да не се случи. При всички положения те прегръщам и ти желая успех. Отбивай се при нас да пишеш как си и какво става с тебе. Поздрави!

Искам да поздравя всички новодошли мами! newsm51 Лека и безпроблемна бременност ви желая.

Честити сърчица на всички мами , които са ги видяли , докато мен ме нямаше! Two Hearts

Аз ще ви чета и ще пиша пак като съм по-добре!

# 190
  • София
Здравейте  и от мен  Hug
lightblue, Честит Рожден ден и много сбъднати мечти!
FreshBreeze , мерси за позитивните мисли!
tonesa , миличка, много съжалявам, че ти е толкова кофти днес, аз да чукна на тиквата си, освен контракциите нямам други оплаквания.
На всички нови сърчица - ЧЕСТИТО!

# 191
Айде и от мен едно добър вечер.
Честит рожден ден на lightblue  Hug
Момичета направо като гледам че към 8-ма седмица всички много зле се чувстват направо не искам да си представям как ще съм.
Честито на всички чули си сърчицата.

По повод по- задната страничка за майчинството- зълва ми е счетоводителка и лично е ходила до НОИ по повод една нейна клиентка на която трябваше да и се изплаща 90 % от заплата, та се оказа че не се изплаща 90% от БРУТНАТА а от НЕТНАТА- ако взимате Чисто 1000 ще се изплатят 900лв. , така че не мислете че е кой знае какъв кяр с тея изплащаници.Е пак си е повече от колкото келавите 220лв.
Айде лека вечер от мен.

# 192
Здравейте момичета! Това ми е първа бременност и не знам как да изчислявам в кой месец и кога минавам в следващ.Първо намерих една таблица
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169374
обаче във бг мама пише че 2-я месец е 7-10 г.с.,3-я е 11-15 и т.н. и другото противоречие е че калулатора на бг мама ми изкарва края на първо тримесечие 7 май когато влизам в 13-та седмица. Ако може да ме светнете тука има доста опитни мамчета Simple Smile

# 193
  • Попово
Здравейте сладкиши  Hug
Тонеса, как е хавата Heart Eyes
toffifee, кога ти е бил първия ден на последния М?

# 194
честити сърчица
мноооооооого съм щастлива за всички ви  Hug
целувки

Общи условия

Активация на акаунт