Мами, какво образование имате?

• 11 157
  • 205
  •   1
Отговори
# 90
  Най-голям %  сме магистАри  Laughing БравосТ на интелигентния форум!  bowuu

Mr. Green

# 91
Висше - магистър. Завърших Икономика и управление на индустрията, но от първи курс работех като счетоводител. Като приключих с образованието се омъжих, след 1 година забременях и родих.

# 92
  • Ботевград
Висше - бакалавър
Специалност маркетинг и реклама.
Завърших преди време, преди бебето Peace

# 93
2000 г. завърших културология, магистър съм.
2005 г. родих дъщеря си.

# 94
Когато завърших висше още нямаше степени маг. и бак., а висше и полувисше. Завърших с отличен успех Математика и Информатика в ПУ.
Веднага след това започнах работа, работих 1г. и след това се запознах със съпруга си. Така че бременността ми пречеше на работата, не на учението. Mr. Green
Имах колежки, които раждаха и гледаха деца докато студентстват, но изпуснаха много от студентския живот(безгрижен беше тогава  Mr. Green) и голяма част от тях минаваха задочно, защото не се справяха. Разбира се това има и предимства при търсенето на работа след това. Вече не си в непредпочитаната категория- майка на малко дете.

# 95
Аз съм с основно  Embarassed

# 96
  • Пловдив
Понеже самичка си обърках живота,кога требваше д уча аз ходих да се женя.Нищо не излизе от това мое действие.Та сега на дърти  33годинки завършвам магистратура счетоводство и контрол.

# 97
Висше, бакалавърска степен по журналистика в СУ "Климент Охридски".
На есен живот и здраве съм решила да запиша и аз една магистратура.

# 98
 Учих медицина, омъжих се и родих. Успоредно. На 29 години имах и специалност. Никак не беше лесно,но не съжалявам. Нещата,от които съм се лишавала по онова време,явно не са били от особено значение. Но пък сега се кефя на хем на пораснало дете, хем на хубава работа! Ако съм се размотавала на млади години,сега щеше да ми е много,много по-трудно.

# 99
Аз съчетах 2:1

# 100
Що нема "начално"? Аз сега къде да са упишъ?

Обичам работата по план- първо работата, после яденето, айде- раждането де, искам да кажа.

# 101
  • Някъде на път....
Що нема "начално"? Аз сега къде да са упишъ?

Обичам работата по план- първо работата, после яденето, айде- раждането де, искам да кажа.

Ееее, я сложете и начално образование деееее!  hahaha

# 102
Завърших бакалавър "Международни икономически отношения". Записах магистратура "Международен туризъм" - защитих дипломната бременна във 2рия месец  Laughing След още 2 месеца се омъжих .. и след това родих Simple Smile

# 103
Бакалавър-Пиано,след 7 години забременях Grinning
 Peace

# 104
Завърших първото си висше образование-богословие и родих първото си дете.Когато родих второто си дете записах второ висше-начална училищна педагогика.Сега съм с трето ,но вече не ми се учи.

Общи условия

Активация на акаунт