ПЛЕВЕН - 49

• 17 671
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
OK   19:30-19:40

# 181
  • София
Добре,ще се видим! Grinning

# 182
Евче,много се радвам ,че си се присъединила към нас Simple Smile Заповядай и в темата за благотворителност за Плевенските домове http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260353.0. Да поканя и по-новите мами,че много често не я виждат в началото на тази тема. там обсъждаме кога и с какво да помогнем на дечицата.
За тази сребърна вода вчера говориха в Искено и лично. Май наистина има ефект от нея.Засега не и се е налагало да ползваме такива работи,но си представям какво ще бъде като тръгнат на ясла Thinking

# 183
  • Плевен
Здравейте момичета!Приятно изкарване довечера и от мен и направете повече снимки Peace
Ева добре дошла  bouquetРадвам се че се присъедини към нас Hug
Болните бързо да оздравявт Peace

# 184
Здрасти, evak! Добре дошла! Познавам те от детската кухня, май сме се засичали по сторгозийските ясли  Thinking Много лош физиономист съм   Rolling Eyes Ти ли беше подала сигнала за хлебарката до БТВ?  Sunglasses

# 185
И аз ще дойда сигурно довечера, може и да е само на биричка или нещо бързичко, че после ще ида да видя и едни приятели, които са си дошли от София за малко.
Как ми се спи ако знаете...

# 186
Здрасти, evak! Добре дошла! Познавам те от детската кухня, май сме се засичали по сторгозийските ясли  Thinking Много лош физиономист съм   Rolling Eyes Ти ли беше подала сигнала за хлебарката до БТВ?  Sunglasses

Да, мои беше сигнала за хлебарката в храната от детската кухня. Имаше пусната статия от Ася, по темата и тук.
Благодаря за топлото посрещане на всички! Heart Eyes
Ани  Heart Eyes

# 187
На литър или на милилитър?Защото,Коларгола е 200мг колоидно сребро в 10 мл вода,т.е. 20 мг на мл, ако е една и съща субстанцията,де? И колко й е срокът на годност?

На литър. Както и да го смятам 1% е. Състава е колоидно сребро. Срока на годност е 1 година.
Нещо като нищо е тази вода, ама карай. Ако ти изброя за какво се ползва ще паднеш - истинска панацея - инфекции, акне, рани, грип, астма, бронхит, синузит, хепатит, диабет, алергии, дезинтерии, колити и т.н........

Добре дошла на Ева!

Аз ще дойда към 20 ч.

# 188

И какво ще правите без мен  Mr. Green

Оф, ша умра от Т и кашлица. Чакам свеки да си дойде и се тръшкам да спя. Ако до утре не ми спадне, минавам на Амоксиклав, защото тоя вирус минавал в бронхит и синузит. Красота  Sick

# 189
И какво ще правите без мен  Mr. Green
Е как какво, ще говорим зад гърба ти  Mr. Green

# 190
Е как какво, ще говорим зад гърба ти  Mr. Green

Peace  Hug  Heart Eyes

# 191
Здравейте момичета. ))))

Добре дошла на новата мама, дано се запознаем скоро на живо. )) АЗ също съм на сторгозия и си нямам компания сутрин за разходка. ))
И аз ще дойда към 19.30ч на срещата, само да си окъпя госпожицата. )))

Атракция, ти ако се пооправиш идвай. ))))

# 192

Атракция, ти ако се пооправиш идвай. ))))

Аха, с т 39 градуса съм таман за среща   Tired

# 193
Атракция,дано не заразиш Бужи. Тази година аман от вируси.Тъкмо мине една вирусна вълна и дойде друга  ooooh!

# 194
Знам, че вече сте тръгнали, но весело изкарване и пиите една бира и заради мен.

Общи условия

Активация на акаунт