ПЛЕВЕН - 49

• 17 671
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Аз се надявам да се пласирам за срещата засега. Кари също е с лека хрема от поне 10 дена насам и не мога да й я изчистя съвсем, въпреки че й капем Виброцил. Вече явно не й действат.

Коризалия и аз имам и мисля да я изхвърлям вече.

# 166
  Аз мога да се появя на срещата, ако се пресрамя , че  още малко ще имам съпруг в къщи да гледа детето , после не се знае кога ще имам помощ.
Пресрами се и ела,ще ти хареса  Peace
А тази сребърна вода знае ли някой колко процентен разтвор на сребро е?Защото Коларголовите капки за 2%,а ме интересува водата по-концентрирана ли е от тях

# 167
А тази сребърна вода знае ли някой колко процентен разтвор на сребро е?Защото Коларголовите капки за 2%,а ме интересува водата по-концентрирана ли е от тях
Ами на моето шише пише 10мг/л. Колко %-та е това? Нищо друго не пише.

# 168
  • Плевен
Болните да се оправяе,ей Hug
Пожелавам ви приятно изкарване довечера и ще чакам снимки.
Ще ми липсвате няколко дни,ама имам нужда от почивка Mr. Green Мъжа ми предложи да си вземем и компютъра с нас,но после реши,че има нужда от почивка, от мен hahaha

# 169
nadi_mishi, мерси, мерси, ще пуснем снимки после. )))

Момичета, да нося ли фото, или някой друг ще вземе?. )))))

# 170
  • София
Добър ден!
Атракция,съжалявам,че си се влошила. ConfusedЗа Бужи-моите като бяха болни последния път,точно така премина това чудо-първо започна с хрема водниста иедин ден  Т.След два три дни хремата уж спря,кашлицата остана..и след ден-айде пак наново с хрема и страшно кихане.Аб не са пили,капки капвах 3-4 дни Виброцил и спрях.Капвах сребърна ода,капвах едни саморъчно направени капки от физ.р-р и клеева тинктура,капвах и лайка...Мина им за около 10дни хремата,кашлицата по-бързо.
Довечера живот и здраве ще дойда.Ако дойда към 19,30 дали няма да кукувам сама?
mama na Niagara ,да вземеш да дойдеш Hug.Какъв е тоя срам! Wink

# 171
И аз това мислех, ако дойда ще е по раничко и се чудех дали ще има  някого . Ами ще се пресрамя ,а и  като имам такъв гледач  да ме насърчава.  Blush

# 172
Ами на моето шише пише 10мг/л. Колко %-та е това? Нищо друго не пише.
[/quote]На литър или на милилитър?Защото,Коларгола е 200мг колоидно сребро в 10 мл вода,т.е. 20 мг на мл, ако е една и съща субстанцията,де? И колко й е срокът на годност?
 Валенце,аз ще дойда към 20 часа някъде

# 173
Здравейте, момичета!  Heart Eyes
Казвам се Евелина и съм също то Плевен. Имам момченце - Габриел на две години и три месеца. Втора седмица се опитваме вече да ходим на ясла, но с никакъв успех засега.
Някой от мамчетата, които видях от снимките съм виждала. Аз живея на Сторгозия. Регистрирана съм още 2006г. в БГ мама, но не съм писала.
С някой мами се познавам от Биберона.
Днес бях в дома за деца, момичетата които бяха там ще се сетят. Ще се радвам, ако ме приемете във вашата темичка.  Hug

# 174
И аз това мислех, ако дойда ще е по раничко и се чудех дали ще има  някого . Ами ще се пресрамя ,а и  като имам такъв гледач  да ме насърчава.  Blush

Хайде, идвай   Peace
Ева   welcome  и аз бях в дома  Peace
Заповядай и ти с нас довечера в Параклиса   Peace

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 14:06 от TINA

# 175
Здравей,Ева  welcome Заповядай довечера да се запознаем на живо.Къде на Сторгозия живееш?

# 176
evak,  добре дошла!  Така и не се запознахме. Аз бях с мъжът ми.

# 177
  • София
Здравей,Ева и добре дошла!  bouquet
Да те поканя и аз довечера на срещата. Hug
Мама на Ниагара,разчитам да дойдеш. Grinning

# 178
evak, добре дошла!
Atrakcia, и аз да си кажа за хремата, при Криси беше около 10 дни и накрая се махна с лайка, на 20мл. вода - 1с.л. цвят от лайка, да заври, след това се прецежда през марля и се капи в нослето, аз да си призная не вярвах много, но поне при нас подейства!
Момичета, приятно изкарване довечера, аз пак ще гледам само снимки Sad

# 179
di_p, в 46 блок съм. Видях, че има много момичета от Сторгозия. Няма начин по физиономии да не се познаваме.
Довечера за съжаление няма да мога да дойда, защото може би ще си ходим на Белене/от там съм родом/. Благодаря за поканата все пак, ще се реванширам.
Ето една снимка, да ни видите! това е от втория рожден ден на Габчи!

Общи условия

Активация на акаунт