ПЛЕВЕН - 49

• 16 889
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  • Плевен
Валенце,много е сладичка Heart Eyes.
Днес ходих на лекар аз и видях,че бебчето има сърчице. Но май го изкарват по-мъничко ембриончето за седмиците,в които е.
Доста ми е притеснено.След 10 дни трябва да отида пак да видим развива ли се. ooooh!. И непрекъснато ми е лошо и......и други разни работи. Cry

# 226
Аз нещо недоразбрах-Люси и Ди съученички ли сте? Че представете си да остана в невидение  Crazy

Пламси,  Hug   bouquet  Heart Eyes Минахме през майка днес и видяхме,че увас свети, мислихме да те навестим  Mr. Green

# 227
http://diksi.multiply.com/photos/album/28#5

Това ли е Керамиката? Ако да, значи сега се казва просто хотелски комплекс Априлци  Peace

# 228
http://diksi.multiply.com/photos/album/28#5

Това ли е Керамиката? Ако да, значи сега се казва просто хотелски комплекс Априлци  Peace
Не, това е Марагидик, поне беше. Рових за снимки, но точно изглед на хотела няма в тях  Rolling Eyes

# 229
Дикси,точно тези снимки имах предвид,тях бях гледала. Мъжът ми е ходил и там и той каза,че са два хотела,но кой кой идея си нямам.Атракция,ако намериш и ти тази Керамика ще е супер Simple Smile Търсим идеи къде да отидем за великденските празници. Оказа се,че мъжо е почивка точно тогава,като никога,но не знам дали няма да сме закъснели с резервациите,като е празник,и дали няма да са надули много цените.
Ако се сещата и за нещо друго готино казвайте  Peace

# 230
Здравейте и от мен, момичета!
Първо да пожелая бързо оздравяване на блоните - малки и големи!  Heart Eyes
Ани, ти с децата ли искаш да идете някъде?
Момичета,  имам едно питане, към мамите, които са по в час:
Втора седмица, като заредя страницата на snimka.bg и веднага ми се рестартира всичко,което е отворено на компа  ooooh!
Там са ми всичките албуми и сега не мога да видя нищо там. Защо се получава така? Някой имал ли е такъв проблем?
Ние утре за пръв път ще се пробваме да спинкаме на яслата. Голямо чуда е с тази ясла-плаче много и втора седмица не иска да се успокои. Cry

# 231
Сега, да е коригирам, моите снимки бяха от Марагидик-много е хубаво, препоръчвам го. това е един от най-хубавите хотели там  Peace  http://atrakcia.multiply.com/photos/album/23#3  Ей тука има малко снимки, но не и целия изглед. Намери го в Гугъл, имат добър сайт  Peace А за тоя Керамика, не мога да се сетя, познато ми е като име, мисля,че е в ляво от хотел Априлци, който е показала Дикси. Ако е той-не ти го препоръчвам  Simple Smile

evak, не ми се е случвало. Аз отдавна не качвам в снимката. Може да им се е посринал сървъра. Прати им мейл и ги питай  Peace

На Бужака дупарата е като на маймуна. Нова мъка сега  ooooh!

# 232
Атракция, така и ще направя-ще им изпратя имейл  Peace

# 233
  • плевен
Добро утро.
Честит празник на всички здравни работници!Много професионални успехи им желая.
Дикси искам нещо да те питам - ще ходя да се регистрирам в лекарския съюз и не знам какво да нося. Имаш ли идея?

# 234
Честит празник на Дикси, Веси, Ди и всеки, който празнува днес  ! Живи , здрави и реализирани!   bouquet

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 09:42 от Atrakcia

# 235
Добро утро и от мен!
Честит професионален празник на всички здравни работници!
Тази сутрин с яслата мина малко по-добре. Не сме изпадали в истерии и захласвания. Плачка пак милото,но по-поносимо беше за мен.
Приятен ден Ви пожелавам! Heart Eyes

# 236
  • София
Честит празник на всичките ни здравни работници!  bouquet
Желая ви успехи в професията,взети изпити Wink и по-малко болни! Hug

# 237
Аз си оставих Божидарко и днес в къщи. Вече го удари лигата, усети се,че съм добре и щъкам и се почна  Crazy
Днес най-накрая ще поизлезем  Party

# 238
  • плевен
А дано вече се оправя това време. Вчера Марио побесня вкъщи. Вече си казва и името, даже и р-то го нагажда.Май няма да е "фрескащ"
 като мен.

# 239
Честит празник на всички здравни работници  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт