ПЛЕВЕН - 49

• 17 670
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
Добър ден!
Темата изпаднала на втора страница....

Ди дано Михаела пак се оправи за 1 ден, а и ти с мъдреца. Имам да те черпя голяяяяяяяямо черпене, че чак да не съм се променила от толкова години...изключая очилата и цвета на косата  Mr. Green
Валенце как е зъбчето?
Надявам се Атракция и семейство също вече да оздравяват, напишете как сте?

Много ми хареса срещата, но сякаш бързо дойде края на работното време на заведението... Другия път ми се иска да отидем в заведение, което работи до по-късно.  Grinning

Изчезвам да готвя. нещо тези дни не излизам почти от кухнята, какво е това ядене незнам.
Желая ви весел ден, напук на мрачното време навън!

# 211
Хелоуууу  Hug

Пак съм с Т, но не чак толкова висока. Като парцал съм, кожата ме боли, дробове, гръб.... всичкоо  Crazy  Тоя вирус ме събори -  Анатоли ми се накара,че е заради диетата, не съм се хранила правилно и качествено, ям малко и такива екстри. Почвам да пия някакви витаминки.

Иначе те с Бужо се гледат перфектно-умирам си от кеф да ги гледам как си играят, мият, гушкат  Heart Eyes Аз съм с маска и почти изолирана, спя отделно...страшна идилия  Grinning

Ди, как е Мира?

# 212
Здравейте  Simple Smile
Мира тази нощ пак беше с Т-39,5. Тази сутрин уж няма,но ще видим до довечера.Между другото й се показа едно зъбче от долу.Но много ми се струва висока Т,та да е от зъби  newsm78  А и баща й също е болен.Аз утре съм цял ден на работа,та не знам какво ще правя,ако не се оправи до тогава  ooooh!
Атракция,ти бързо да се оправяш.Уф,много пазете Бужи!

# 213
Та нали се похвалих, че вече нямам висока Т-нищо подобно. Пак се движи над 38  Tired К'ъв е тоя вирус  ooooh!
За Бужи не знам-дали да го пускам утре на ясла, тук няма кой да го гледа, аз поне не мога с тая маска, въпреки че ако съм го заразила вече...оф, не знам. Довечера му е последния прием на АБ, беше хубаво да го пооставя още малко, да укрепне  Confused
Сори за мръкането  Simple Smile

# 214
  • София
Атракция,сега почвам аз да мрънкам Wink.И аз се разболявам-нос тече,гърло боли,Т нямам...Ще видим докъде ще я докараме.Мнооого се надявам дребните да са здрави.
Бужи ако е оздравял напълно каквопречи да го дадеш на ясла,нали веч не кашля?

# 215
Здравейте Simple Smile
Извинявам се за намесата в темата, но може ли някой да ми помогне с контакти на хотел в Плевен?
За съжаление не намирам в нета нищо, освен някакви три хотела, които не ми вършат работа.
Трябва ми хотел без никакви екстри и по възможност да е близо до ул. Васил Априлов.
Мерси много, ако някой удари едно рамо.

# 216
Привет!
Хотел "Плевен" не съществува от близо една година...на негово място се построи център "Mania Tower"(офиси)

# 217
Близък до Васил Априлов не се досещам обаче, май няма:(

# 218
За пореден път не успях да дойда на срещата ooooh!, все като влезна  и срещата вече свършила! Другият път Peace

# 219
Карина,и аз ще те разочаровам,че хотелите в Плевен са малко и много скъпи.. В центъра няма такъв,какъвто търсиш.Преди време бяхме отговаряла на друга мама,която търсеше и ако не се лъжа й бяха писали за някой от тези в кайлъка,но съм забравила точно.Иначе в града са наистина 3-4 и са скъпи.

# 220
Здравейте Simple Smile
Извинявам се за намесата в темата, но може ли някой да ми помогне с контакти на хотел в Плевен?
За съжаление не намирам в нета нищо, освен някакви три хотела, които не ми вършат работа.
Трябва ми хотел без никакви екстри и по възможност да е близо до ул. Васил Априлов.
Мерси много, ако някой удари едно рамо.

ДНА -Плевен имат и хотелска част ,но незнам цена на нощувка.
Намира се точно на центъра до общината.Имам едни телефони ,но незнам колко са актуални-
064/831377
064/831367

# 221
за ДНАто са ти дали телефон, звънни и попитай, последно двойната стая беше 42лв по мои спомению. ))) много е хубав хотела. )))

# 222
Момичета,някой знае ли координати на холел Керамика в Априлци? Всъщност не знам дали така се казва или само така му викат,защото в нета не ми излиза нищо подобно.Спомням си ,че някой беше ходил и беше показвал снимки,но дали от този форум или от биберона не си спомням newsm78

# 223
Спомням си ,че някой беше ходил и беше показвал снимки

Аз  Peace
 Имах им визитка, ще потърся и ще пиша пак  Peace

# 224
  • София
Една Буболинкова усмивка за вас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188548&photo=51
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт