Насред пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки заедно са си опора

• 16 325
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Цвети, и аз плача в момента като те чета  Cry Кураж, миличка, дано да го преодолеете и да започне с повече интерес и желание да ходи душичката  Heart Eyes
Брат ми беше така, помня майка ми как се криеше от мен да не видя, че плаче, но не успя да ме заблуди,и на мен ми се късаше сърцето... За щастие с течение на времето другарките(по това време) съумяха да го предразположат и драмата приключи. Стискам палци и при вас да се случи скоро Hug

# 121
  • София
Здравейте Hug.

Зори, честит рожден ден!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Много ви благодаря за палцестискането  bouquet. Операция, обаче ще има Sad и то чак на 23.05 ooooh!, защото нашия лекар отново няма да е на работа. Вече ми писна от неговите отсъствия, но ако не беше един от най - добрите в тази област отдавна щях да го сменя.
Елс, стискам палци на Стени. Всичко да мине по вода и детенце бързо да се възстанови Praynig.
Цвети, жалко, че Анна Мария така се е разстройла от първия ден. Много мъчно ми стана за детенцето Sad. Дано този период премине бързо и да започне с желание да ходи.
Краси, е ти ме уби с тия 3 деца ooooh!. Аз с две едва се оправям и навсякъде тръбя, че е ужасно трудно, а за 3 не ми се говори. Ти, обаче си майка за пример и аз винаги съм ти се възхищавала.
Хот, дано да не е нещо сериозно и да се оправи Радунка Praynig.
Пачи, почивай си повече. Сега е момента да се пазиш и глезиш. После никой няма да ти каже "браво" за това, че си родила и се грижиш за две деца.
Уф, малко съм крива, обаче вчера в общината ми заявиха, че нямам право на платено майчинство и сега  съм ядосана на държавата Close.
Мими, стискам ти палци за изпита fingerscrossed.
За чистенето и готвенето, готвя всеки ден минимум по един път, заради Дани просто няма начин да готвя по - рядко. За чистенето обаче чистя един път в седмицата основно. Старая се да е чисто и подредено, но не се вманиачавам.
Хайде чао от мен и приятен ден  bouquet.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 08:01 от Марти

# 122
Честит рожден ден, Зори!

От здраве да не се отървеш, обичай и бъди в мир със себе си!

Хубав празник!

# 123
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит Ровден Ден Зори!
Много здрве и късмет! Останалото се купува!  bouquet  bouquet

Цвети, просто не мога да ти опиша колко добре те разбирам и как ми настръхва цялото същество като те чета.....Мове всичко да премине с времето, а може и никога да не свикне с яслата.... Тежка е ролята да си родител...

Стискам палци на малкия - голям мъв и на майка му да преминат през всичко днес и следобяд да са усмихнати у дома! Hug Peace Peace

Много ми тряват палците на всички за утре....така ушашкана май не съм била за изпит Embarassed Embarassed

# 124
  • София
Честит Рожден Ден, Зори!!!

Здраве, късмет, щастие, любов - все такива нещица и по много!!!

# 125
Честит рожден ден, Зори!   bouquet
Вечно здрава, щастлива и обичана!

# 126
Момичета, моля ви за палцестискане Praynig
Снаха ми я приеха сутринта да ражда, но са загубили тоновете на бебето...ще минават на вариант секцио.. Confused
Притеснено ми е ...дано всичко е ОК...а за капак, синковеца е с яка кашлица и 37,6..сега ще го водим на преглед..уф, ужасен петък Tired

# 127
MTV дано майката и бебето са ОК! Пиши после как са!
Бързо оздравчване на малчо Hug

# 128
  • Добрич
Зори, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, късмет, щастие, любов!  Hug

MTV, стискам палци всичко да е ОК и с бебето и с майката. Боби се роди по същият начин, така че дано екипа да действа бързо и да мине успешно операцията!  Praynig
Мимито, утре хващам палците и няма да ги пусна до обяд!  Wink Ще се справиш!  Hug
Цвети, пожелавам бързо адаптиране на малката и по-малко сълзи и на двечките!  Hug

Операцията на Стени на Елс е минала добре! Всичко е наред! Чакаме ги да си дойдат от Пловдив и Ели да разкаже подробности!  Peace

# 129
Зори, честито и от мен! От здраве и любов да не се отървеш    bouquet Другото само ще си дойде  Hug
Марти, много кофти това за Ани... Дано всичко се оправи  Praynig
Къдрокоса, мерси за новините от Елс, дано поне тя се е успокоила  Heart Eyes
МТВ,  Praynig Praynig Praynig Пускай инфо какво става, че направо откачам като чуя такива неща...
Цвети, много кофти... Явно колкото са по-малки, толкова е по-лесно. Уф, дано да й хареса в яслата Hug
Мимито, зубър на зубърите, хич няма да си хабя палците за теб, защото и без това ще изкараш някоя 7-ца  Peace  Mr. Green
Аз днес съм си у нас и се мързельосвам, на всичкото отгоре ме боли гърло  Sick

# 130
 ooooh! Отдъхнахме си всички..
Бебе Никола вече е на бял свят Grinning и са добре той и майка му Peace
Още снощи е имала странни болки.. /това е втора бременност, макар и след 13г от първата/, сутринта я приели, сложили и системи, но  в един мом. загубили тоновете на бебо.
Оказало се че има увита пъпна връв, което наложило секциото.
Брат ми беше мн ошашавен, та не знам подробности-ръст, тегло.. Mr. Green, но го чакам да се върне от болницата и да полеем събитието Peace

Много благодаря на всички ви за съпричасността и подкрепата! Hug Hug Hug

# 131
  • София
MTV,да ви е жив и здрав малкия юнак и това да е последния път, в който така ви плаши Grinning.

# 132
  • Добрич
MTV, бравос и честито! Да е жив и здрав малкият мъж Никола и много да радва мама, тате и всички негови близки! Името е страхотно!  Peace Hug

# 133
Честита радост MTV! Много здраве и късмет на Никола!

# 134
  • Бг-мама
Честита радост МТВ!!!!
Браво на Стени , и на смелата му майка !!! Чакаме ги да разказват !! Hug Hug
Мими , имаш палци от мен за утре и на мен ще ми трябват едни за в понеделник  ooooh!
Бягам, че имам страшно много работа !

Общи условия

Активация на акаунт