Нямам много време,но ви чета когато мога...
Ние сме добре,ивко е здрав,радваме се на хубавото време и почти цял ден сме на вън,аз ходя на кормуване вече в Добрич и се справям добре,но листовките са ми голяма мъка...как ще ги науча незнам!
На Ивко му излязоха четирите последни кътника(мислех си,че ще си стои с 16 зъба
Все още сме с памперса,но не бързам,да се стопли и на лято го махам!
Пием си от чашка,ядем сами,говорим мноооого,гледаме филмчета,даже вече ги научи наизуст...Понякога е много лош,като не стане каквото той иска,но няма как...
В петък сме на детси рожден ден и се надявам,че ще се забавляват дечицата.Вчера купихме подарък на рожденничката и се накефих максимално като взех поличка и блузка...голям кеф
Ами това е за сега...чао и целувки на всички!
, а как да започна работа след няма кой да я гледа, а за Галето от кметството ми пратиха писмо , че от 3 годишна възраст е задължително децата да ходят на градина.Днес имапе и бременни майки да записват неродените си бебенца, с тенденцията да ги дадат новородени и да се върнат на работа, тук майченството е 4 месеца, след това майките се връщат на работа.В държавните детски градини почти няма места, а в частните ясли и градини , таксата е от 400 до 500 евро.Та и тук политиката относно майченството и отглеждането на децата

Често се чудя дали това е най-доброто за нея, но виждам, че има някои положителни неща от как е тръгнала и се успокоявам с тях. Кураж утре и на двете ви мила 
Обаче имаш чувсто за хумор, браво! Желая ти от сърце да намериш най-рационалното решение
Има 2 дни с месо и 1 ден с мляко, но според мен може да си я пригодиш към режима на хранене. А и самата супа така писва на третия ден, че си готов нищо да не ядеш, само да не близваш от супата
Чаршафи - абсурд. Поне мама и тати и кака са ме научили на този мързел (другите ми мързели са ми собствена заслуга

).