Насред пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки заедно са си опора

• 16 312
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Марти, честито   bouquet
Усхех и във "важността" на деня  Peace

Присъединявам се   bouquet Hug  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

bouquet

# 91
Едно гълъбче от Американската тема ми каза, че Вики стяга куфари и ще ходят в Лас Вегас утре!
Лек полет Вики и чакаме поредната доза снимки!  Hug Peace Heart Eyes

# 92
  • Бг-мама
Марти, честито   bouquet
Усхех и във "важността" на деня  Peace

Присъединявам се   bouquet Hug  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

bouquet
И аз така   bouquet

# 93
Марти, малко позакъсняло и от мен но все пак ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН   bouquet  bouquet  bouquet
Отностно памперските - от миналото лято сме без него за през деня, включително за след обедния сън. Ако на обяд се изпишка в гърнето нямаме изцепки, иначе ако не се съгласи - страшно своенравна си е и ако е уморена независимо, че не й се пишка казва, че няма и ляга така. Преди се борех, карах се и обеснявах, сега вече съм се примирила, просто като й се спи не иска и това е, а и памперса не щe (излъгах - понякога проявява разбиране и дава да й сложа памп).Разбира се, често има изцепки, разбирайте мокър матрак (на обяд спи на нашето легло), който преди сушах със сешоара - става много бързо - докато не купих още един гумиран чаршаф и не го постилам под нея следкато заспи. Иначе, Ланг, и при нас положението в тези ситуации е като при вас - независимо, че се е напишкала не се буди, блаженно си спи в опишканите чаршафи. За през ноща не я мъча, спи си с памперс. Виждам, че не е готова още да го махна и нямам намерение да я тормозя. Обнадеждена съм от факта, че понякога се събужда нощем и плаче и иска да пишка, но обикновено вече се изпишкала в памперса. Преди два дни се събуди сутринта и беше много разтревожена, че се е напишкала, но всъщност явно не беше, вероятно беше пуснала само малко, защото като стана пиша доста. Така че ще му дойде времето. Върни на Нюни пампата за през ноща, ще му дойде времето и да го махнеш  Peace
Зори - добре завърнала се  Hug Hug Hug Радвам се, че сте изкарали страхотно и сте се отморили!
Ох имаше и друго да пиша по темите, но ми се изпари всичко, което исках да пиша  ooooh! Мен ме хапна нещо онзи ден в гората и сега крака ми е подут и ме понаболява, ако и утре е така ща не ща ще се нося при докторката. Всъщност и без това ще ходя за да занеса урина от Сиси и да разбререм дали има още бактерии, дано няма  Praynig
Отпрашвам към леглото, лека!  Hug

# 94
Да споделя нещо интересно за моя хубостник...Тази вечер, към края на концерта от ''Пей с мен'' ми заяви, че обича Дивна и плака 15-на мин. за нея...После преди да заспи сто пъти пита къде е и кога ще я покажат ''на телевизора'' Crazy Не се учудвам да я сънува тази нощ и утре да ме вдигне пак с рев за нея Crazy
Ей такива страсти обземат моето момче Laughing

Спокойна нощ!

# 95
Марти, честит "важен" имен ден! Да си жива и здрава и да се справяш с малите!!

Зори, добър ден и добре дошла. По въпроса за изпушването не ми се говори просто. Не знам има ли сред вас друг дето не е бил ЕДИН ден без детето (децата) досега, 2.5 години, но мен просто ми се е разказала играта на нервната система. Няма такова количество йога, терапия или какво да е, което да ми помогне да се отпусна, ако в най-скоро време не съм някаде без Рада. Просто не мога да издържам на умората и недоспиването. Понякога си мисля, че съм най-голямата лигла на този свят, но ако си погледна деня час по час съм просто тъпа патица, която се опитва на всички да угоди - къщата да е изрядна, чиста, да е сготвено (всеки ден), да е изпрано (това ми разказва играта с мъкненето до пералнята на улицата), да пазарувам, да водя класове в 7 сутрин, 8 вечер и всяко друго време помежду, почти всеки ден, да се старая да не приличам на гъз в лицето и гъза ми да не е тотално разпльокан. Все едно съм хамстер в клетка и само въртя на колелото до полуда...Понякога буквално не сядам по 14 часа. Всичко би било ОК, ако имах ден-два да оставя хлапето на баби и прочие. Нямате идея колко ви помагат, ей!!!

Много кофти с пишльовците...Не знае човек какво да прави..Май с момчетата е по-сложно, а? При нас проблемът е в повръщането в кола...То горкичкото си казва "мами, лошо ми е на корема", ама някой път драйфа, друг път не и не знам кога да стоя с торбичката..

В тоз ред на мисли, не знам как ще се движим из БГ с кола...

Ок, мъжът ми май не знае коя година сме! Гледа Междузвездни войни от 1983 в момента...

Лек ден!

Как ще празнувате Цветница??

# 96
Хот, ти не си човек, имаш някакви свръхестествени сили! Като те чета си мисля, че лиглата съм аз, защото поне имам кой да ми помага (да са живи и здрави). Пак ще напиша, че адски ти се възхищавам(както на всички,които си гледат самички децата)   bouquet Кога планирате да идвате в БГ и за колко време? В София ще дойдете ли?
За Цветница не знам...Нищо специално не сме планирали, може би ще го съчетая с празнуването на рождения си ден с близките си.
Междузвездни войни така и не го въприех...

Момичета, бълнуват ли вашите дребчовци? Боби много говори на сън, ако не сме се виждали цял ден през нощта мога да разбера как му е минал денят Rolling Eyes

# 97
Хот, ти не си човек, ..........

Това щях да напиша и аз!
Принципно и аз от година и половина не съм се делила за ден от детето, ама понякога като вземат да ми падат батериите, го пращам да спи долу при баба си.
И защо се опитваш да си перфектна на всички фронтове! Това адски изморява! Знам, че има такива хора, които не могат да живеят другояче, но за мен е излишно похабяване на физически и психически капацитет. Аз отдавна съм се примирила, че в скоро време къщата ми няма да е така подредена и светната като преди (ама тогава го нямаше Стени, така че сега е по-добре!). Слава богу, имам мъж, който не смята, че съм мърла заради това! Понякога умишлено готвя в по-големи количества, а половина от манджата отива във фризера, за да имам "на готово" за друг път, когато по някаква причина няма да ми е до това. Виж, за прането и гладенето нищо не мога да кажа, защото там се престаравам, ама всеки си има лудостите.
Така че, Хот, моят съвет е да си малко по-неизрядна, но пък по-щастлива, ако може.
Уви, за Рада не бих могла да ти помогна.... освен ако лятото не ми я доведете на гости и да ми я оставите - така и така на никакви морета няма да ходя, имаме чуден пясъчник на двора, ще се ровят там по цял ден и това е... За повръщането в колата силно й съчувствам, защото и аз съм така, нищо че съм вече на маса години.

Зори, Стени също много бълнува, сънува, смее се, дори понякога плаче на сън. Емоционални деца!

Днес рано-рано пуснахме изследванията за операцията... някак си взех да си укротявам емоциите, не че съм се успокоила, ама поне не реввам само при мисълта за това. Зори, да се надяваме че е хубав деня, щом такъв хубав човек е роден тогава!

# 98
Привет, мацки!
От 2 дена се каня да пиша и все някой ме прекъсва.

Елс, стискам палци и аз. Всичко ще бъде ОК  Hug
Зори, добре завърнала се   bouquet. Ако знаеш само как ти завиждам за почивката  Rolling Eyes. Виктор също е доста емоционален. Предимно плаче насън, понякога ми говори, а тази нощ ми казваше как точно да спя- къда да си сложа главата, къде ръката  Crazy
Хот, горе-долу и при мен е такова положението, само дето програмата ми не е толкова натоварена. Виктор няма на кой да го оставя за 1 час, а имаме баба наблизо! НО се надявам майка ми да се прибере за някой месец и да го вземе при нея за известно време.
Дани, да се оправи бързо кракът ти!
Ланг, за пампата....Ние много бързо свикнахме без него. Имаше един период, в който не искаше да казва, въпреки, че знаеше за какво става въпрос. Не съм връщала пампа тогава. Доста нерви изхабих, но спря с номерата.

Виктор пак е вкъщи и болен. Изкара цели 4 дена на ясла (рекорд) и в петък ми се обадиха, че е с  Т. да отида да си го прибера.Сополите течаха като водаПоследва и кашлица. Но вече се оправя. ПОне бързо ги бори болестите, до следващия път....Сега сме на тема детски филмчета. На ден гледаме Книга за джунглата по 50 пъти. От време на време сменяме с Цар лъв и КОлите. На мен ми остана още 1 изпит в събота, но Виктор като е вкъщи и почти не ми дава да чета и май ще го пропусна.
Бай за сега и приятен ден!

# 99
Привет и от нас!
Елс - зареди се с положителни емоции и позитивни мисли. Сигурна съм,че всичко ще мине леко и без болка-не тревожи малкото в теб. Hug
Хот - силна прегръдка от мен..... HugАко малко мога да те успокоя и аз съм като теб-нямам 1 ден без Анна Мария. Живеем заедно със свекърва ми,но Ани не иска да остане и за миг без мен при баба си на долния етаж. Не знам защо,но двете не таят добри чувства една към друга. Виж със свекър ми може и да си поиграе,но само ако аз съм около нея. Щом ме изгуби от погледа и започва страшен рев. Тази силна привързаност много ме тормози и това е основната причина да се прбваме с яслата. Днес ще са готови резултатите от изследванията и в края или в началото на другата седмица ще се борим да се разделяме. Сигурно аз ще плача повече от нея,но знам,че трябва и трябва!
Зори- и Анна Мария бълнува постоянно. По цяла нощ преразказва всичко,което я е впечатлило през деня.
Дани - и ние имаме проблеми с нощното пикане. През деня е без памперс от лятото,от есента спи и през нощта без него. Но от скоро време често и се случва да се напишква през нощта. Да сложим папмперс и дума не може да става-не иска по никакъв начин да я убедя. А го махнахме за спането,защото се събуждаше и започваше да пищи,че иска да пишка,но не в памперса,а да го сваляме. Сега я будя по няколко пъти да пишка и въпреки това пак и се случва сутрин да е мокра.
Марти-чакаме новини от теб! Какво стана вчера с важния ден?!
Габи - стискам палци за изпита...не се притеснявай ще го вземеш! Бързо оздравяване на Вики!

# 100
  • София
Здравейте Hug.
Набързо пак, че Ани след малко ще я захранвам с бананова каша Mr. Green.
Благодаря на всички за пожеланията и стискането на палци, но важния ден се отложи за четвъртък. Тогава ще разберем със сигурност дали ще се налага да се сондира оченцето на Ани. Втози ред на мисли Елс, ще стискам палци за операцията на Стени fingerscrossed.
Сега отзад напред:
Зори, Дани почти всяка нощ бълнува. Незнам това добре ли или не newsm78.
Хот, аз съм една от тези дето до този момент не се е разделяла с хлапетата, но преди няколко дни толкова зле бях и физически и психически Crazy, че днес събрах багажа на Дани и го изпратих при мойте родители. Сега ми е толкова мъчно и празно и си мисля дали ще реве за нас, дали ще яде, спи и такива от сорта. Дано всичко да бъде наред Praynig.
За памперса, при нас положението е същото като при Ланг. От 10 дни е без памперс, първите три дни ходеше и си маркираше територията из цялата къща, след това имаше някакви проблясъци и няколко пъти се изпишка и изака на гърнето, но след това започна отново да отказва и по никакъв начин не можем да го накараме да седне на него и положението е като в началото ooooh!. Като го питаме има ли "пиш" или искаш ли да седнеш на гърненце той винаги казва "не" и точно след 2 минути се е изпишкал Close. А относно нощния памперс май наистина ще го махаме в 1 - ви клас ooooh!.
Габи, успех на изпита fingerscrossed.
По другите теми ще пиша утре, че бебето вече е много гладно и не ще да чака.
Чао и приятна вечер  bouquet.

# 101
Благодаря за подкрепата и съветите! Наистина няма на кой да го говоря тези неща, ако не си ми на положението, не можеш разбра за що иде реч...

Марти, сигурна съм, че и аз като тебе ще се подлудя като оставим Рада при бабата за малко...Както Елс забеляза, баш съм си луда (значи какво огромно значение оказват родителите върху децата...моите се разведоха като бях на 11 и се съдрах до пълнолетие да намеря място под слънцето за себе си (нехаресвайки и двамата по това време), та ме изби на мания за подреденост. четох някъде, че хора с объркани обстоятелства искат да има тотален ред наоколо си за компенсация и успокоение:). Та адски ми е трудно да превъзмогна тези маниакалности.. Единственото от което се излекувах като дойдох тук е гладенето. Преди някой да ми загатне дори на де огладя всичко до долните гащи щях да сметна, че е луд, а сега просто не-гладя! Е, естествено, ако стане дума за ризи, рокли и прочие - да, ама не и друго....

Елс, ще помисля за поканата:)!

Цвети, и при други съм чувала баба и внучка да не се харесват...Жалко. Добре, че ще иде на градина. Много ще ти е мъчно. Аз ревах първите пъти. Малко като да ти разбиват сърцето е..Ще мине:)!

Габи, дано майка ти помогне! Мен бабите са ме изгледали:)

Зори, живот и здраве есптември мисля да дойдем! Дано си направим хубава среща!! Надявам се да си взема дълга отпуска и да се насладя малко на София и може да те заведа на йога:) Ако обещаеш да не си в такава супер форма, че да ме е срам:( Също моля ако знаете за добър фризьор на дълга къдрава коса да ми кажете..

Гледахте ли "Ще има кръв" с Даниел Дей Луис. жестоко ме невротизира този филм, музиката е една скъцаща и е покъртително всичко..Откак забременях имам НУЛА толеранс за сериозни филми и страдание...Пфуу, и пак съм започнала да се изпускам и да креща като луда простакеса...Тва е - много напрежение и липса на редовен сексуален живот! И Рада бълнува!!! Обаче тоя Даумексол не помага за смученето на пръста!!! Изобщо. Аман вече...Поне изби единия от последните 4 зъба! Алилуя!

лека нощ! с тоя компютър голяма лигня ей, губя време като за световно.

# 102
Хот, ти само си ела, аз ще ти взема усмирителна риза  Mr. Green
Хм, нашите не са разведени, докато живеехме всички на куп къщата винаги беше с краката на горе, мивката беше пълна с мръсни чинии, дрехите - по столовете и никога не канехме гости заради това. Сестра ми учеше биология и събираше някакви хербарии, та и имахме и парчета от шишарки навсякъде по пода, защото старото ни куче обожаваше да ги дъвче. Като екстра си имахме и бял ангорски котарак, който на ден отделяше около 200 гр. косми. Абе няма такъв ужас  ooooh! Когато ни разбиха апартамента, полицаите дошли на огред се бяха видяли в чудо  Mr. Green
Докато бях в пуберитета нашите почти се изнесоха от нас (почнаха да ходят на вилата за повече от 3-4 дни), а сестра ми се ожени и изнесе и за станах пълновластна господарка на дома. Уви - за кратко, защото Милен дойде да живее у нас. През 2000г. се оженихме и направихве ремонт, и на практика чак след това ме хвана чистотията. Старая се да не се втелясвам особено, но като цяло откачам, ако в къщи е разхвърляно. Изпадала съм в умопомрачения от типа на чистене в 2-3 през нощта. А толкова мразя тази дейност, че всеки път се изпокарвам с Милен, защото ми се струва, че чистя повече от него  ooooh! (в нас има строго разделение на труда  Mr. Green).
Забавното е, че в нас е горе-долу чисто и подредено. При нашите - също. При сестра ми обаче е истински hell. Още повече, че те са 4 човека в малък апартамент  ooooh! Очевидно тя е била причината за хаоса  Mr. Green

# 103
Както Елс забеляза, баш съм си луда ...

Ами, Хот, краставите магарета и през девет баира се надушват. Само че аз моите лудости съм ги поукротила. Имам редки моменти на умопомрачение - елА ме виж, когато съм бясна на някого или нещо, как излъсквам къщата за норматив.
Помисли за поканата, особено ако ви се ходи към Гърция или Турция, непременно ще се отбиете при нас!

Марти, и утре продължаваме със стискането на палци! Пожелавам ви да се разминете без интервенция, ако не може - то да е възможно най-леката и безпроблемна такава!

Габи, ако не успея да пиша да тогава - успех на изпита!

Сега ви оставям и почвам да стягам багаж, утре рано пътуваме.... Не забравяйте палците в петък! Praynig Hug

# 104
...Изпадала съм в умопомрачения от типа на чистене в 2-3 през нощта...
Ха, пък разправяше, че моите луди са по луди от твоите  Crossing Arms Mr. Green
Хот и аз съм в подобно положение с отглеждането на малката. Не сме се делили за нито една нощ (бабите са я гледали за максимум по 5-6 часа и то два пъти за разни сватби). Особено откак е тръгнала на ясла е ужас - реве панически ако някой я вземе на ръце, дори да съм на една секунда разтояние  Rolling Eyes Така че дори да искам в момента не бих могла да я оставя за цяло денонощие при бабите. То й стига на душата, че ходи на ясла  Rolling Eyes Така че Пачи, ако познаваш човека с усмирителните ризи, кажи му да се свърже с моя човек за някой понататъшен момент, когато няма да съм адекватна да си я сложа сама  Crazy Mr. Green
Марти, Елс - ще стискам палци за дечицата ви в четвъртък и петък Praynig Hug
Габи - благодаря за съчувствието за крака ми  Hug (Имаш и от мен палцестискане за изпита!  Hug)Снощи се беше подул много в глезена, но го церих с някакъв котикостероиден крем и пия антихистамични и днес е значително по-добре, като изключим местата около ухапванията, там са моравочервени и изглеждат направо ужасяващо  Tired Но черен гологан не се губи, така че ще оцелея и този път. В този ред на мисли да кажа, че напоследък получавам твърде много алергични реакции - към силно слънце, един силиконов сутиен, спирала на Макс Фактор, към компрес с мас и сода  Thinking Това от след раждането, преди имах алергия само към храната на рибите.
За манията за чистене - хм, родителите ми не са разведени, но това може би щеше да е за предпочитане пред непрекъснатите скандали в къщи. Четох някъде, че ако желаеш всичко около теб да е изрядно, значи искаш да контролираш положението. Има нещо вярно - яхвам метлата всеки път, когато наоколо цари хаос и бързам да сложа всичко в ред. Така че и мен ме тресе. Чистила съм и до четири посред нощите, защото не обичам да ми се пречка някой, когато го правя, а и защото ставам зла като оса, когато виждам всичката нечистотия и се дразня, че друг не се нагърбва с ангажимента да я изчисти. С прането нещата са същите - напоследък така редя прането, че дори щипките съответстват на простряната дреха и ако са по две и три трябва да са еднакви - друг с подобна лудост  Mr. Green ?! Виж гладенето е друго нещо - не го понасям, гладя само по задължение и адски се изнервям, че не може да стане свръх идеално. С готвенето работата е подобна - там съм на периоди, като ме хване музата го правя с любов. Но напоследък го мразя, най-вече защото мъжът ми яде много малко неща и вечно се затруднявам да измисля какво да сготвя. Той не яде супи, яхнии, риба, лапад, спанак и какво ли още не, а ако готвя за мен и Сиси някое от изброените по-горе неща, трябва да готвя отделно за него  #2gunfire Ми съжалявам, ама не го правя с любов  Crossing Arms
Айде, отивам да си взема златото от ясла  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт