Усхех и във "важността" на деня

Присъединявам се

Радвам се, че сте изкарали страхотно и сте се отморили!
Мен ме хапна нещо онзи ден в гората и сега крака ми е подут и ме понаболява, ако и утре е така ща не ща ще се нося при докторката. Всъщност и без това ще ходя за да занеса урина от Сиси и да разбререм дали има още бактерии, дано няма 
Не се учудвам да я сънува тази нощ и утре да ме вдигне пак с рев за нея 
Кога планирате да идвате в БГ и за колко време? В София ще дойдете ли?
. Ако знаеш само как ти завиждам за почивката 

Ако малко мога да те успокоя и аз съм като теб-нямам 1 ден без Анна Мария. Живеем заедно със свекърва ми,но Ани не иска да остане и за миг без мен при баба си на долния етаж. Не знам защо,но двете не таят добри чувства една към друга. Виж със свекър ми може и да си поиграе,но само ако аз съм около нея. Щом ме изгуби от погледа и започва страшен рев. Тази силна привързаност много ме тормози и това е основната причина да се прбваме с яслата. Днес ще са готови резултатите от изследванията и в края или в началото на другата седмица ще се борим да се разделяме. Сигурно аз ще плача повече от нея,но знам,че трябва и трябва!
.
.
.
, че днес събрах багажа на Дани и го изпратих при мойте родители. Сега ми е толкова мъчно и празно и си мисля дали ще реве за нас, дали ще яде, спи и такива от сорта. Дано всичко да бъде наред
.
. Като го питаме има ли "пиш" или искаш ли да седнеш на гърненце той винаги казва "не" и точно след 2 минути се е изпишкал
. А относно нощния памперс май наистина ще го махаме в 1 - ви клас
.
.
.
Когато ни разбиха апартамента, полицаите дошли на огред се бяха видяли в чудо
(в нас има строго разделение на труда
Очевидно тя е била причината за хаоса

(Имаш и от мен палцестискане за изпита!
)Снощи се беше подул много в глезена, но го церих с някакъв котикостероиден крем и пия антихистамични и днес е значително по-добре, като изключим местата около ухапванията, там са моравочервени и изглеждат направо ужасяващо
Но черен гологан не се губи, така че ще оцелея и този път. В този ред на мисли да кажа, че напоследък получавам твърде много алергични реакции - към силно слънце, един силиконов сутиен, спирала на Макс Фактор, към компрес с мас и сода
Това от след раждането, преди имах алергия само към храната на рибите.
Ми съжалявам, ама не го правя с любов 
Препоръчани теми