, целувки и прекръдки на дечковците 

Поне своя сън ще подобриш и няма да рискуваш да настине. Стискам палци!
(обикновено заспива 2 часа по-късно). Всъщност това се случва за втори път - аз ужким го наказвам или да поседи на дивана и да поразмисли или затворен в стаята пак за размисъл - ефектът е, че той заспива. От скука явно. Очевидно колко са ефективни наказанията ми. Добрата новина е, че макар мнението ми да не е меродавно в очите му, то явно съм насадила у него такова спокойствие и увереност, че нищо лошо няма да му се случи, че човекът си казва " я, да подремна, докато тази слезе от метлата."
Сериозно, съчувствам ти и не знам какво да те посъветвам, при нас положението е друго - за всичко може да си каже:''Спинка ми се'',''Папка ми се'',''Това не ми харесва'', ''Скучно ми е'', ''Моля те,дай ми''...Моля те,пусни ми еди-кое си филмче'' и пр.,но за нуждите му да ползва тоалетната - не. Ако го сложа в на гърнето банята може с часове да си седи на гърнето, да ме разпитва какво е това или онова, да ми разкаже нещо, да попее...и така докато си свърши работата, а аз хващам мускулна треска докато клеча и го чакам...Но...държа да съм търпелива (което е на границата с лудостта понякога),обяснявам ли обяснявам. Резултат за сега няма кой знае какъв, знам, че един ден сам ще си реши, все така прави, своенравен е доста. За махане на нощен памперс - ами не сме достигнали този етап от еволюцията още...
Добре, че момиченцата бяха услужливи и благоразположени 
Как ще те забравим ? Радвам се ,че пишеш, макар и рядко 
Видях, че операцията е на 18-ти, дано празникът ми ви донесе най- големия късмет!!! 
Как е Аничка?
Радвам се, че най-накрая строежът започна, от тук нататък ви чака слонско търпение и дебели нерви...Резултатите си заслужават чакането 

Късно стана и блокирах, а иначе чинно ви изчетох.
Просто чакам да и дойде музата.
не ми стига времето за нищо, а съм скапана и пребита до нема и къде...

Сега през дългите почивни дни ще предоставя възможност на двете баби да с справят с тази задачка-закачка!
Препоръчани теми