Насред пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки заедно са си опора

• 16 330
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна, морето и сините вълни!
Dami skysaha me. zaslujaval 3 no ne mojelo slujitel na nap da ima takava ocenka I me vyrnaha:( bqsna sum Mersin na vsixhki za palcite()

# 151
Такааа... наспахме се със Стени, емоциите се поуталожиха - на линия съм!
Първо:
Честит рожден ден, Зори! Жива, здрава и мъжете ти да теслушат много!
Честит племенник, МТВ! Голям Никола да порастне!
Честит ти именник Лазар, Цвети! Бърза адаптация на Анна Мария с яслата!
Тане, честита ти кола! Лека и безаварийна!

И сега за нас....
Операцията наистина беше рутинна, Мимис, продължи 20мин. (поне на двайстата минута излязоха студентите, които влязоха едновременно с детето, за да гледата опрерацията), след още 10мин. ми го извадиха от операционна и тогава дойде един малък ужас. Стени изкара кошмарно излизане от упойка. Много плака, направо се дера от рев, буйства.... абе, ужас! В началото още не беше дошъл съвсем на себе си и май и мен не ме разпознаваше. Буташе ми ръцете, докато се опитвах да го гуша, опитваше се да става, а беше още замаян и нямаше сила, измъкна си абоката от ръката и шурна една кръв.... ей такива истории. На всичкото отгоре едната сестра ми се накара на мен - защо след като съм била бременна съм била там, нямало ли кой друг да да е с детето, което ми дойде в повече. Защо съм там си е моя работа, преценила съм си, решила съм си. Просто съм такъв човек, че не бих могла да не бъда. И така не стига, че гледам детето си в някакво безпомощоно състояние, ама и тая ми вдигна кръвното. Ревът си продължи към половин час, ама адски рев, после още половин час Стени плачеше по-тихо и се гушеше и след това вече каталяса и заспа. Поспа по-малко от час и пак стана проблем, защото първото което каза като се събуди беше "вода", а още не биваше да му давам. А на всичкото отгоре в детска хирургия стаите са с прозорци между тях, вижда какво има отсреща, а там другите майки с бебета и деца си имаха шишата с вода, сокове и той просто полудя. После вече дойде времето да започна да му давам, но по глътка - две, а той жаден като за световно и пак ревове.... и общо взето така изкарахме до 1ч. на обяд, когато си ни изписаха. Та това беше лошатаи страшната част. Незнам защо така се получи, едната сестра ми каза, че някои деца така излизали от упойка. Нямам представа дали е така наистина, но нито съм го очаквала, нито съм го предполагала.
Иначе не могада се оплача. Освен висенето и чакането в четвъртък, за да минат консултациите с другите лекари и оформянето на приемането ни, други неудобства сме нямали. В четвъртък ни приеха по документи и ни пуснаха да си ходим, което ми дойде много добре, защото просто и идея си нямах какво ще го правя Стени затворен в една стая и как ще го удържа - той е свикнал на съвесме други неща. Докторът ни искаше в 7:30 в петък да сме на линия. И всъщност в 8ч. му пръснаха в устата предварителното упойващо на Стени, в 8:23 ми го взеха, половин час по-късно го изведоха и това беше цялата операция. Няма шевове - лепено е, не го боли, още от вчера следобед вече се държи и си играе както преди, даже днес вече ни е проблем да му удържим бесовете, та да не се нотоварва много. Доживях по случай операцията да си видя детето озверяло от глад. Понеже до снощи не биваше да яде, а за вечерта трябваше да хапне супичка, се принудихме да крием храна от него. А иначе все го гоним да яде. Та похапна си той супичката и след половин час потърси още, ходи да прерови и хладилника и шкафовете на баба си долу и тогава вече не издържах и казах "ма.ната му, детето вече е добре", сложихме си и ние да вечеряме, той седна с нас, пак похапна порядъчно. Днес също продължава да търси храна. Дано тоя апетит му се задържи още известно време.
На мен емоциите ми дойдоха малко в повече явно и днес вече като съм по-спокойна, ме удари страшна умора. Но вече и аз съм добре.
Надявам се всичко да е зад гърба ни и повече да нямаме престои в болници! Пожелавам го и на всички вас и дечицата ви!

Новина, която не съм споделяла, защото в последно време покрай предстоящото ни хич не ми се пишеше е, че Стени е успешно вече две седмици без памперс. И без никакви фалове. Слагам му само през нощта, но както бях писала и преди, сутрин го свалям сух. Сега за пътуването в четвъртък реших да му сложа, въпреки че носихме и гърнето в колата, но детето направо геройски е устискало и нито поиска да пишка, нито в пампесра е пикал, чак на обяд като се прибрахме у леля ми напълни гърнето. Пожелавам таково лесно и безпроблемно махане на памперса на всички, които още са!

Айде, оставям ви, че прекалих с писането.... ще ви заболят очите от четене.

# 152
Благодаря на всички за поздравленията за Лазаров ден! Пожелавам на всички да са живи и здрави!
Елс-радавам се,че всичко е приключило по най-добрия начин. Отпочини си и нагушкай Стени и от нас!

# 153
  • София
Честит имен ден на всички Цветя!
Да сте живи, здрави и нека името ви носи много късмет!

Елс, радвам се, че всичко е зад гърба ви и, че малкия сладур е добре Grinning.
Дани, дано скоро да поникнат зъбките и да спре да се мъчи детенце Praynig. И аз давам на Ани Хамомила и незнам дали си внушавам или наистина й помага, но след 15 - 20 мин. вече е по - спокойна.
Цвети, да ти е жив и здрав именника (малко на патерица). Дано скоро Анна Мария да свикне с новата обстановка и да започне с желание да ходи на ясла.
Тане, и на вас ще стискам палци да се разреши проблема със зъбките на Стилян Praynig. Честита ти кола. Леко и безаварийно шофиране.
Мими, не се ядосвай за изпита. Следващия път ще го вземеш Peace.
На всички, които имат нужда от стискане на палци им стискам  fingerscrossed.
Приятен ден на всички  bouquet.

# 154
Честит имен ден на всички с имена на цветя, дървета, храстчета и тревички!
Да сте живи и здрави и красиви като имената си!

# 155
Честит Празник!  bouquet

Честит Имен Ден на всички именници! Много здраве и любов! Heart Eyes
[/color]

# 156
Честит имен ден на всички Цветенца! Бъдете здрави и много обичани!

# 157
Честит Лазаров ден на патерици!

Весел празник на всички с растителни имена, цветя, дървета и прочее!

# 158
  • София
Честит празник!

Честит Имен Ден на всички именници!

# 159
Честит Лазаров ден на патерици!

Честит имен ден на всички, носещи красивите имена на цветя, дървета,храсти и треви! Да сте здрави и омайни като съименниците си! Хубав празник ви желая!

# 160
  • Пловдив
Честит имен ден на всички с имена на цветя!
Елс, не ти е било лесно ,но важното е ,че Стени вече е добре.Дано да продължава все така да си хапва!
Мими , не се ядосвай за изпита ,ще го вземеш другия път.Ти пък що им казваш де работиш ?
 Аз още от сега съм се шашнала за опойката , като прочетох за приключенията на Стени и Елс ,още повече се притесних ...Иначе днес ни определиха дата за манипулацията - 15 -ти май.
 МТВ,колата ми е VW Polo .Днес карах много.Все повече ми харесва да шофирам.
 Лека и спокойна нощ!

# 161
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!МНОГО ЗДРАВЕ И ПРОЛЕТНО НАСТРОЕНИЕ НА ВСИЧКИ!!!
Да ви се оплача-Анна Мария е с течащ нос и с Т. Явно с яслата съвсем не ни върви.....

# 162
Eee, това вече изби рибата - 24ч. ник'ви ни няма...  ooooh!

# 163
Елс много се радвам че всичко е минало добре, и много се гордея с теб ,че си издържала на всичко това , ти силна мама  Hug, поздравления за памперса
Марти какво става при вас?
Мими не се коси , пожелавам ти от сърце да го вземеш следващият път  Peace
Пачи благодаря за съвета който е в правилна насока , от 5 май започвам , ще се пробвам, ако не мога ще се откажа това е, от опит глава не боли , а ти се пази внимавай с това кръвно , хапвай повечко шоколад, целувки на Маги  Heart Eyes
Мая не иска да върви, подпира се по мебелите и върви но пуска дупето на земята и започва да пълзи, по лесно е , и колко бъро го прави само  Grinning, Галето проходи на 9 месеца но всички деца са различни, да си ми е жива и здрава. При нас от велик ден започват банкетите, на 2 май мъжо е рожденник , на 15 май Мая, на 18 май аз , на 29 май имаме годишнина от сватбата, горката аз  Mr. Green

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 01:05 от kar4ita

# 164
Оххх много ви се радвам че не ме мъчите прекалено много да чета. Laughing
Елс браво че сте  ОК със Стени и всичко вече  е минало.Елла 2 пъти я приспиват и знам какво е ,2рия път беше много неадекватна-не съм писала защото причината е глупава и безболезнена но трябва мирна да седи.
Ще гледате ли пола на бебчо скоро?

Ние сме добре във Вегас бяхме,снимки няколко във подписа(и клипче на фонтаните накрая),но каквото и да снимам не се ли види все едно нищо.С 2 думи ,обожавам Вегас и навалицата ,такава енергия....пожелавам на всички ви да го видите някой ден,наистина си заслужава.
Починах си от Елла и накрая нямахме търпение да я видим,тя така ни се радва ,направо ни напълни душата-със глас се е смяла от щастие Heart Eyes.За баба си дори не е питала от както си е тръгнала,като се има в пред вид че баба и нито телевизия гледа нито нищо ,по цял ден си играят и пак детето си иска мама и татко...това е.  Heart Eyes

Cvetina-71...много кофти с яслата,много се вълнувам от преживелиците ви че нали и Елла е една чувствителна...мани,стискам ви палци за каквото и да решите.

Елла е на гърне за номер 2 ,винаги казва ,но за пиш още е на 50/50 -а напоследък като я сложа на обед да спи и като не иска и явно се бунтува по неин си начин защото 2 пъти я заварвам със свален памперс и напикано легло Crazy

Хубавата новина при мен е че майка ми два в началото на Юни за 3 месеца,най накрая се реши...от кога съм я закарала.Как ли ще реагира Елла като я знае само от уеб камерата(едва ли има спомени от бебе с нея),сигурно ще и е много странно Laughing

Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт