Насред пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки заедно са си опора

• 16 328
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте Hug.
Ех, Вики, размечтах се, като разглеждах снимките. Малка приказка smile3521.
Краси, ами горе долу сме добре. Дани почти не ми създава проблеми, но Ани я мъчат зъбите, не иска да спи, по цял ден мрънка заради тях и трябва непрекъснато да й се обръща внимание, защото иначе става непоносима. В чудо се виждам ooooh!. Дано скоро този пероид отмине, защото е много гадно и за нея и за мен.

# 166
Добрутро, народе!

Вики, страхотни снимки! Наистин завидях за почивката ви  Laughing. Какъв ти е апаратът?
Кари, голям май месец ви чака Стягай се  Hug
Елс, радвам се, че всичко е ОК със Стенката. Дано повече не ти се налага да изживяваш това нещо!!!  Hug
Цвети, много лошо с яслата. Дано свикне малката скоро. Виктор също е много привързан към мен. Дори и баща си не признава в някои моменти. С яслата свиквахме 5 месеца. Доскоро още ревеше. Но сега опозна всички дечица там и му е много интересно. Дори не иска да си тръгва като ходя да го прибирам. А докато се приберем ми разказва какво е правил с Ема, Моника и т.н. Ема ни е гаджето  Rolling Eyes. Дано малката скоро опознае дечицата и да й стане интересно. Много труден период и трябват много здрави нерви!
Танче. честита кола! Леко и безаварийно! Дано се оправят зъбките на малчо!
Зечкаааааааааааааа, вчера стисках палци. Нали за понеделник каза? Имаше ли ефект от моето стискане?  Laughing
Мими, сори за изпита. Дано следващия път го вземеш. Аз пък, шматката, обърках часа на изпита  Blush и когато отидох той беше свършил. Да се........в тъпата глава.....Много ме е яд.
Зори, как мина РД?

Ние сме добре за сега. Виктор сутринта пак кашляше малко, но дано му се размине, че вече не знам какво да му давам. Егати, имам чувството, че никога няма да намалее това боледуване. Аз приключих с ученето. Изпитът ми е чак края на май. В петък започвам работа. Малко ми е терсене, но дано се оправя. Вече изкопаха дупката за новия апартамент, но имаме ненормални съседи, които постоянно ни правят проблеми и спират строежа. Само се надявам скоро да мирясат, че така ми се иска по-бързо да стане.
Това от мен. Сега се отдавам на фотошопстване  Laughing. Ако иска някой може снимки на дечковци да ми прати, че да правя колаж. Тази седмица имам време, от следващата ще го търся някъде и аз не знам къде.
Гледайте сега да не пишете до довечера  Crossing Arms

п.с. Ех, Марти, доно скоро мине това. Аз с Виктор не усетих зъбоникненето.

# 167
Аз пак минавам транзит, довечера ще гледам Вегас, но не мога да не кажа на Вики, че Дан ще види какво да живееш с тъща  Mr. Green

# 168
  • Бг-мама
Здрасти ,
Габи , благодаря ти ,че си била с мен вчера  Hug Всичко мина ок , а това което имаше да минава отново не беше хубаво .Ставаше дума за едно изследване на Иван , което за мой ужас трябваше да потвърди или отхвърли отново ужасяваща възможна диагноза .За радост всичко е наред Ванката има само хемароиди , а не други лоши болести.Докато обаче мине аз отново изживях малък ужас.И вече така ми писна от болести и болници , че ми се ще да мина на силни успокоителни  ooooh!
Сега нещо хубаво покрай мен , бях на екскурзия в неделя с колегите ми за два дни .Бях много против да ходя , защото ми се щеше да съм до Иван в понеделник сутрин ,но той така настояваше да отида , че накрая се съгласих.Ходихме на В.Търново, Габрово .Видях невероятни неща и красоти , качвахме Шипка , изобщо беше много хубаво преживяване и ми дойде доста добре.Снимки няма , щото съм шматка която си забрави фотоапарата.

# 169
Ей, Зеч, спри се малко, бе, жена, егати болестите, егати живота... А на Ванката кажи, че Pilex прави чудеса (кремче, 2.50 лева)
Оф, в клюкарника четох някаква тема за италианска музика ви черпя с един Челентано

# 170
  • Бг-мама
Ей, Зеч, спри се малко, бе, жена, егати болестите, егати живота... А на Ванката кажи, че Pilex прави чудеса (кремче, 2.50 лева)
Оф, в клюкарника четох някаква тема за италианска музика ви черпя с един Челентано
Мерси Пачи ще го вземем , но при него са вътрешни , аз и затова се уплаших толкова щото си дойде от работа прокървил , но такова нещо не бях виждала , огромно петно кръв по панталоните отзад , като го видях така се уплаших , че направо ........ ooooh!

# 171
Вики, разгледах снимките, Вегас е комерс от всякъде, но в това му е чара, предполагам. Със сигурност е място, което трябва да се види  Peace
А фонтаните на финала ме изумиха...
Зеч, това го има на хапове, идеята му май е, че прави л..ната меки, ама не съм сигурна. Оф, досадна работа, ама какво да правиш...

# 172
Аз пак минавам транзит, довечера ще гледам Вегас, но не мога да не кажа на Вики, че Дан ще види какво да живееш с тъща  Mr. Green

Пач...те живяха 6м така ,майка нали беше тук Елла като се роди-много си се любкат даже -чака я с нетърпение щото му била готвела каквото поискал  Laughing

Зеч...баща ми беше така преди време ,прибра се от работа с кървави панталони-изкарахме си акъла- после ходи и му ги гориха и от тогава няма грижи.

пс...габи  ,фотото ми е canon powershot sd500 Peace

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 18:38 от victoria

# 173
  • Варна
здарвейте момичета - ето ме и мен още една вече работеща мама Mr. Green Не ми остава време да ви прочета, а компа на работа (откъдето пиша и в момента) много своенравно ми прави номера и ми дава една страница да отворя и за следващите 5 ми дава форбидън Close Та не можах моного много да прочета - разбера от постовете ви.
Ние сме добре, да чукам на дърво. Мони е на ясла, Дари на градина вече цял месец без прекъсване - дано така и да продължава, че от тези боледувания вече ми прилошава. Лошото е че съм до 6 на работа и ако аз трябваше да ги прибирам горките все самички щяха да си седят мв градината. Слава богу моите родители се включиха активно и сега баща ми прибира малката (че яслата е по-далече), майка ми слиза с графика на нашата спирка и прибира синковеца и после си правят среща или на площадката или у дома. Добре че са те - да са ми живи и здрави, че без тях съм загинала.
Иначе Симонка много бърбори, верно че понякога не и се разбира, но пък тя повтаря докато не я разбереш или проксто сменя думите за да обясни Mr. Green Сега сме на тема окли,поли и гашшен (рокли поли и чорпогащнтик) Grinning Памперсите не ги иска и рядко имам еаварии (по-често се получават когато е настинала), на обяд в яслата спи без и няма проблем. Слагам само вечер, но тъй като в 90% от случаите е сух мисля като се постопли още малко да махаме и него. Детето хапва много и скоро ще стигне батко си като гледам - вече сме 96см и 14 кг и нещо.
Като се прибера довечера ще се опитам да прочета това до което не можах  да се докопам до момента и ще пиша пак ако имам сили

Поздрави и целувки на всички мами и хлапета Hug

# 174
Ехо, как сте, задуших се от емоционлен ролъркостър докато чета всичко за последната седмица:)

Вики, суупер сте изкарали. То е малко или ти харесва там, или не - аз съм по-скоро за нето, ама си е хубаво за ваканцията, а и винаги правиш хубави снимки! Иво ще е там на командировка през юни една седмица, блазе му - ще му се запали гъзето!

МТВ, честит племенник и дано момченцето ти се оправи! Ние още сме болни. Рада е супер зле милата - сополи зелени и течни, кащлица цяла нощ, никакво спане, зелен гурели сутрин, зъбите избиват, лигата е страшна....Мен гласът ми е зле, а сега ме боли и ухото:(Sad

Тане - и аз се опитвах да постя. Грях ми на душата, ама поне вденъж на седмицата го провалях по куп причини. При мен постенето става само ако имам време да готвя, не мога на сухоежбини, ама този път поради липса на време и енергия и аз набивах хляб и разни пауърбарс, та станах съвсем свинкя вместо да се вталя:( какво е чудото??? Браво за зъбите!

Мимито! Така кажи бре - идвам на село. Грам проблем нямам да пера  на ръка - много обичам даже!:)

Мишелин - добре дошла в клуба -- ние сме САМО с поли, иначе истерия! "Нииска паталонкиииииии!"

Зори, много закъснях, ама да си жива издрава и много обичана за празника!!!!!!!!!!! Като те знам каква си здравословна в храненето знам, че ще ми намериш режим. Снахата на Лев Шрайбер ми е колежка и също е консултант по храненето, та тя ми дава супер идеи за вкусни рецепти. Сега е бременна в 16 седмица и е такъв сладур - много сладко щкембе и голям ищах за храна и готвене!

Пачи - ми ти ядеш ли бе жена? Да не си още 45 кила в 3 месец?? Да пращам ли сланина в буркани! Или хамбургери?

Елс, голяма мъка ей, добре всичко е наред сега...те медицинските персони в България са с доста плачевно възпитание за отношение към пациенти...Тук това поне е страхотно на ниво.

Правдо мари, Калината има същите очила дето съм купила!!!!!!!! Бря.

Кари, по-добре по-късно да проходи, така е по-лесно за ставите, няма да се състезава на бързо ходене я хахаха.

Цвети, ми аз плаках много пъти като тръгна на градина. И сега рева - като каже не ща на градинатаааааааааааа и нацупи устичката и ми се присвива. Много навътре го взимам. Те в нашата градина много строго ги държат и ги карат много да учат...Та дотук ползата е, че броим до 10 на български, английски, френски и испански, ама кому е нужно - по-добре да играят!! тука е луда системата за училищата и пак са неуки повечето от 260-те милиона...

Габи успех с апартамента!

Марти, май при всички е така...Вчера една мама с 2.5 години момиченце и 8 месеца момченце ме питаше как да  медитир да се успокои понеже имала бавачка, ходела на работа и като е с децата била все на педали и после мислела, че ще се срине - та се разплака милата...

Честита Лазарица! Моят имен ден беше малко недозачетен заради работен график, ама поне утре ще правя яйца (ох, адски ме боли ухото, дайте съвет!!!!!!!!) та ще ви показвам (със лек свян от конкуренцията на Къдрокоса:). Събота козунаците. Има ли някой хубава рецепта??

лека нощ
сополивка и ушоболка

# 175
после ще пиша повече-сега за ухото на Хот само да пиша квото знам ..това го препоръча педиатъра за синковеца-преварен зехтин /на водна баня/ капеш по 2-3 капки...ако нямаш зехтин, в което се съмнявам Wink става и с олио.
Другото е от моята баба-капеш сок от печен праз-да не е горещ разбира се.
Дано бързо ти мине че е мн неприятна болка Hug

# 176
Хот - дано бързо ти размине болката. И аз знам за лековете от МТВ ,дано да подействат и при теб! Колкото до реването......продължаваме си го. Само като спомена на Анна Мария за яслата и тя започва да реве,а с нея и аз. Ние също сме с течащ нос,Т,залепнали очички,но от вчера сме на АБ. Имах и аз предположения,че е от зъбките,но лекарката каз да пие АБ. Вдига Т само след обяд и сутрин рано 4-5 часа. Вече 4 нощи не сме спали,но се надявам скоро да мине. По темата за постенето-аз постих строг пост тази седмица и днес бях на черква,за да се пречестя. Водих и малката зверка  с мен и тя е много горда,че дядо поп и е дал да папка вино и хляб. За козунаците съм си избрала някои рецепти от готварския-дано да се получат.
Пожелавам ти успех в приготовленията и дано оздравеете бързо!

# 177
Здравейте, хич не ми се пишеше тези дни. Калина истина в яслата, т.к. са им спряли парното и защо пък да ми кажат да я облека по-дебело. Върнаха ми я преръзнала и ми казаха, че виждаш ли започнала да покашля и да и протича носа, ами нормално... Twisted Evil и в неделя вече започна да кашля по-лошо. В понеделник педиатърката каза бронхит. Изписа цялата Менделеева таблица. Но за щастие и хомеопатията помогна и отървахме АБ, Вентолин, ЗИртек и куп други ужасни противоалергични лекарства. Да ги питаш защо дават за бронхит противоалергични тези лекари, ама ....
Днес като я водихме на трети контролен педиатърката беше много доволна. Вече кашлицата си е от остатъците на хремата. Хрипове няма, ще се оправи ми каза. Ама естествено, че ще се оправи  Mr. Green
Днес боядисвахме яйца с Калина и правихме лимонови бисквити. Тя има готварски комплект с малка точилчица и формички и тя прави с мен   chef
Козунаци май няма да успея да направя, защото утре пътваме за Плевен. Още сме без кола и зависим от разни транспорти, но нищо!
Хот, тези очила са сини на бели точки, тези, които ти купи не са ли бели? Дано Радунката бързо се оправи! За болките в ухото може и леко топло олио, първо си пробваш на ръката, да е поносимо топло. ЗА съжаление всичко друго, което знам надали го имаш при себе си. Има едно лекарство от алое - много добре действа на болки в ушите - минават игновенно. Като дойдеш ще ти дам да си имате!  Hug
Мими, щом до септември ще е готова вилата - чакай гостиии  Heart Eyes

Ако не успея да пиша преди Великден желая на всички много, много здраве, късмет и нека Господ и Света Богородица бдят над всички ни!  Hug  bouquet

# 178
Ха добър вереч и от нас!
Почвам поред, дано не отърва някого:
Хот- бързо оздравяване от ушеболието  Praynig
Елси - много сте преживяли със СТени, добре че вече всичко е зад вас и сте добре и двамката  Hug Браво на момчето за успехите с гърнето  Peace
Цвети - аз си имам теория за разболяванията от ясла. И преди да тръгне на ясла Сиси е играла с болни деца, но много рядко боледуваше. Обаче плача и тревогата от новостите, стреса от сблъсъка с новото, многото плач ги изтощава и изцежда и според мен за това боледуват, като че губят жизнените си сили. Сиси още плаче от яслата, но вече почна да разказва, понякога се оплаква от някои деца, защото не знае как да реагира, когато й вземат нещо. Опитвам се да й помогна, като й обеснявам как да подели играчки и т.н. Понякога има ефект. От яслата стана по самостоятелна в игрите и някак повече преследва целите си сама, преди все искаше помощ за всичко. За мен това е силно положителна страна.Ако можеш не плачи пред детето, дори като го виждаш че плаче заради яслата. Говори й само положителни неща за там, аз примерно казвах на Сиси колко много й завиждам, че седи на тези много сладки малки столчета, че спи на малките легълца и си играе с децата. Престорено се ядосвах, че не пускат там майки, за да могат и те да поиграят наволя. В началото много се страхувах да говоря за яслата, защото виждах как се разтройва. После събрах кураж и сили и започнах търпеливо да обеснявам, че отива да играе с децата, да научи нови песни, които мама не знае и други от сорта. В началото плачеше, но колкото повече обеснявах и говорех толкова повече тя слушаше и така. Дано Анна Мария скоро да свикне  Hug
Кари - успех от пети май  Hug Дано са послушни децата и да не ти създават много неприятности  Hug
Марти - дано да скоро избият текущите зъбки на Ани, за можеш да си отпочинеш и да събереш сили за следващия транж  Praynig Хамомилата не помага ли?
Ех Вики  страхони снимки си направила, а тези фонтани, направо чудо. Пуууууу да му сене види, размечтах се  icanfly
Вики - дори с проблемите със съседите май пак ми се струва, че вашия строеж ще приключ по-скоро от нашия. Да им имам строителите на нашия, работят с мравча скорост  smile3511
И ние днес боядисвахме яйца със Сиси - малко, защото бабите вече са боядисали по една кора, но исках да включа детето в приготовленията за този светъл празник. Та сега имаме десетина боядисани яйца, доста семпло, но догодина ще й покажа повече техники   redecoration  redecoration
Лека нощ на всички  Hug

# 179
  • София

Хей, момичета!

Искам от сега да ви поздравя с настъпващия светъл празник и да ви пожеля много здраве, много късмет, много успехи на всички поприща, много любов и много радост!

Общи условия

Активация на акаунт