Насред пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки заедно са си опора

• 16 325
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
мерси за съветите, ще си наплескам ушите със зехтин!

лелее, днес видях как се грижат за себе си хората с куп пари - от едната ми работа имам безплатно 30минути специален масаж на лицето с лазер - не можах да повярвам като се видях - все едно чисто нова кожа, без едно петънце. леличката китайка дето ме прави като ми каза, че като искам да ида пак за цялата сесия ще ми вземе $250 и ми приседна малко. ама ей- какъв ефект само! тя много тактично ми обясни, че ми е време да правя такива неща. аз смутено послъгах като пита кога са ми чистили лицето последно - ами преди една година!

правде, ок сме - бели са другите:) ще искам среща с твоя хомеопат. какво даваш за кашлицата, рада е още много зле!!

цвети, браво за поста!!! ама нищо ли не хапна една седмица??? аз все се оправдавам с някого. срам ме е..

яйцата така ги намацах, че приличам на месарка! едно мазане падна! рада много се възхити като си дойде от градина, дори каза "много хубаво мами, браво!" за козунаци - дайте рецепти!!!

весел празник момичета, и аз може да не сваря до неделя. много здраве да ви донесе възкресението и много хармония между всички (абе и аз съм един проповедник, ама ако можех и да си изплънявам сама съветите:)

# 181
Здравейте, момичета!
На разпети петък нашия компютър предаде богу дух Confused Sad, така че за неопределено време няма да имам постоянен достъп до нет, съответно и контакт с вас!
Затова използвам момента и ви пожелавам - Весели празници! Да ви се падат яйца борци! И да не преяждате с козунаци и агнешко! Wink

Специално на Дани и Цвети искам да дам един съвет - посетете форума на Часът на мама. Там има един лекар хомеопат, който, както чета, е помогнал на много деца да се справят със стреса и реването в яслата с подходящи хомеопатични препарати. Аз за себе си намерих там с какво да си боря бременното гадене.

# 182
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И СЕМЕЕН УЮТ ВИ ЖЕЛАЯ!

# 183
    Честит рожден ден, мила Дани! Бъди здрава, щастлива и много обичана! Желая ти късмет и сбъднати мечти. Хубав празник! Hug Heart Eyes

Весели празници на всички! Бъдете здрави, усмихнати и много щастливи!

# 184
честит рожден ден скъпа Дани пожелавам ти много щастие , любов и много късмет в бъдеще

# 185

Весело изкарване и от нас на Великденските празници!!!

# 186
  • Добрич
Дани, Честит Рожден Ден, мила!  Hug Желая ти много здраве, късмет, щастие и душевен мир!  Hug

# 187
  • Пловдив
Дани ,честит рожден ден!Много щастие и любов!

# 188
Данидо, ЧРД! Здраве и любов   bouquet
В тарапаната сме изпуснали и рождения ден на Сани - да й е честито и на нея, макар и на патерици   bouquet
Дами, аз съм болна, зла, злобна и зелена и въобще не съм в кондиция за писане, но ви хвърлям по едно око. Магарето и то е сополиво, та с няколко думи "животът е прекрасен"  Sick
Весели празници на всички от нас и не преяждяйте с агнешко и козунак  Mr. Green
BTW, в момента правя козунак за първи път живота си и съм много любопитна какво ще се получи   chef

# 189
Момичета брагодаря ви от сърце  Hug Hug Hug
Едва сега имам възможност да седна на компа и бързам да ви почерпя макар и виртуално

Весело посрещане на утрешния празник

Пачи, бързо оздравяване на теб и Маги!  Hug

# 190
УУУУУУУУУ, какви пропуски!

Честит Рожден Ден на Сани и на Дани! Бъдете здрави, радвайте се на всичко, което имате и гледайте да сте доволни от живота във всеки момент, пък каквото ще да става!

Пачи, сори, че и ти си болна:( дано се оправиш. Егати болестите започнаха да върлуват по земята. Тук няма някой неизкарал грип тази година. Рада още кашля като магаре и има реки сополи...Избили са 3 от 4те последни кътници, но е страхотен звер все още. Ако някой има нужда от чисто нови необувани панталони - имам поне 5-6 чифта, които тя отказва да погледне и крещи като че я коля! Ама че хлапе, все едно е с постоянен пмс. Плаша се как ще е след 10-15 години.
Апропо, имаш ли вече корем??

Нашите яйца станаха едни намацани, още имам боя по ръцете. Козунак и аз правя за пръв път (правила съм тукашни версии на козунак с частичен успех). Пробвах микс от тези рецепти и поне на вид изглежда ОК http://kulinar.gbg.bg/index.php?area=1&p=recipe&id=2473  http://kulinar.gbg.bg/index.php?area=1&p=recipe&id=3415

Дано не се подлудя с приготовленията и да не мога да се отпусна като дойдат гостите, както обикновено. Ще правя салата от лилави картофи и едни печени джобове със зелечуци и полента, плюс има назначени за зелената салата и агнешкото.

Хубав празник ви желая и нека сме здрави телесно и духовно!

# 191
  • Добрич
Честито Воскресение Христово! Да сте живи и здрави вие и семейстата ви!  Hug Весел празник!

# 192
  • Варна
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
Включвам се набързо, че моите пак се бият и пищят и трошат къщатааааааааааа #Crazy
Хотмаме   - все едно за нас говориш Laughing Ако знаеш колко дрешки разподарих не е истина просто. Симона си има свое виждане за нещата и се облича сама, ако не и харесва пищи и сама ми го дава с думите "Мамо дай тоа бебето, Мони не иска го!" (имаме съседче малко по-малко от нас и обикновено там отиват)
На всички чиито празници съм изпуснала ЧЕСТИТО на патерички Embarassed
НА всички болни БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВАТ!
Весел празник

# 193
  • Пловдив
Честито Воскресение Христово!Много здраве и късмет на всички!

# 194
Честито Възкресение и от нас на всички вас!

Дани, честит рожден ден на патарица! Жива и здрава, вечно ценена и обичана!

На мен вчера ми беше първият работен ден. Вечерта се чувствах като прегазена от влак, но общо взето добре мина. Днес съм нощна смяна и се чудя как ще издържа. Виктор вчера се гледаха с баба му и всичко е минало ОК. Ревал малко сутринта за мама, но разбрал, че мама е отишла да изкарва парички за бонбонки и спрял да мрънка. 

Общи условия

Активация на акаунт