лелее, днес видях как се грижат за себе си хората с куп пари - от едната ми работа имам безплатно 30минути специален масаж на лицето с лазер - не можах да повярвам като се видях - все едно чисто нова кожа, без едно петънце. леличката китайка дето ме прави като ми каза, че като искам да ида пак за цялата сесия ще ми вземе $250 и ми приседна малко. ама ей- какъв ефект само! тя много тактично ми обясни, че ми е време да правя такива неща. аз смутено послъгах като пита кога са ми чистили лицето последно - ами преди една година!
правде, ок сме - бели са другите:) ще искам среща с твоя хомеопат. какво даваш за кашлицата, рада е още много зле!!
цвети, браво за поста!!! ама нищо ли не хапна една седмица??? аз все се оправдавам с някого. срам ме е..
яйцата така ги намацах, че приличам на месарка! едно мазане падна! рада много се възхити като си дойде от градина, дори каза "много хубаво мами, браво!" за козунаци - дайте рецепти!!!
весел празник момичета, и аз може да не сваря до неделя. много здраве да ви донесе възкресението и много хармония между всички (абе и аз съм един проповедник, ама ако можех и да си изплънявам сама съветите:)
, така че за неопределено време няма да имам постоянен достъп до нет, съответно и контакт с вас!