Насред пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки заедно са си опора

• 16 321
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Ето ме и мен!
Христос Воскресе! Здраве и късмет на всички да донесе!
Честити Рождени Дни на Сани и Дани! Много здраве, късмет и любов!
Хот, давам Сулфур 9СН, но той е поддържащо лечение, малки дози дълго време, докато се изчисти детето, след като и е направено и друго лечение преди това. Така че не съм сигурна, че ще помогне и при Радунката. Трябва си назначаване на лекарство в конкретния момент, след интервю! Но за хомеопата - ще се опитам да уредя нещо, че тя временно не приема пациенти, просто не и остава физическа възможност да работи с още.
Вики, страхотно сте си изкарали във Вегас! Браво! А снимки на малката кога ще видим Simple Smile
Габи, защо в неделя първи ден на работа, бре? А къде работиш? Дано се справяте, разбирам те за умората!  Hug
Аз не съм постила, но хранителния режим, който спазвам не предполага пост. А проблема с теглото ми е много голям и мисля първо него да реша  Simple Smile А и смятам, че духовния пост е много по-важен, така че според моята гледна точка, храната не ме прави по-малко или повече добра...
Дано няма болни и всички да са добре!
Елси, как е Стени, спомня ли си за операцията, или....
Къдрокоса, страхотни картички си направила за празниците!
Силна прегръдка на всички, които не съм споменала и целувки!   bouquet

# 196
Малко позакъснях,но ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО И ОТ НАС!
Честит Рожден Ден Сани!Много здраве,късмет и любов ви пожелавам от сърце!!!
Елс
- благодаря ти много за предложението за хомеопата. Веднага си го закупих лекарството и даже и го дадох сега след обяд.Дано да има ефект,защото от ходенето на ясла постоянно плаче и даже през нощта бълнува.Даже от вчера въпреки АБ пак и протече носа и вече си мисля,че или е алергия ,или е от стрес всичко това.....

# 197
  • София
Честит Рожден Ден на Сани!   bouquet
Честит Рожден Ден на Дани!   bouquet

На патерици, но от сърце с най-искрени пожелания за здраве, късмет и любов!!!  Heart Eyes

# 198
  • София
Честит Великден и от мен!

Честит рожден ден Дани и Сани!
Да сте живи, здрави и много щастливи  bouquet!

# 199
Момичета, ще ви помоля са огромно палцестискане и много положителна енергия Praynig
Баща ми днес са го приели в болница - ще лекуват отново възпалената му жлъчка, след което ще се реши дали ще бъде опериран. Много съм притеснена, тъй като здравословното му състояние е доста деликатно, имам нужда от вас Cry

# 200
  • Бг-мама
Моите палци са налице Зори  Praynig
Всичко ще бъде наред !!!!  Hug Hug

# 201
Зори, всичко ще е наред! Стискаме палци!  Praynig Hug

# 202
Сдобих се с временен компютър, хехе smile3508

Зори, имаш палци и от мен! newsm10

# 203
Зори и аз стискам палци  Praynig

# 204
Зори, палци и от мен!  Hug
Честити празници на всички! Аз се разбих от ядене и лежане тези дни, но също така и от кихане и гърлобол. Маги също се сополявчи още, но вече му се вижда края.
А тези два дни правя усилени тренировки за гледане на 2 и повече деца - в нас са Маги, племеничката ми Марина (11) и племеника Йоско (2,5). Само Йоско е без преспиване. Добре, че Милен не е работа, защото сигурно щях да се гръмна  Mr. Green Само 1 пример ще дам: докато се опитвах да облека двамата дребосъци за разходка, а каката да я накарам да се отлепи от играчките, за да ходи на урок по балет ми отне около час. РАзгеле, изхвърлих каката на урока, тръгнахме на разходка, и на стълбите Маги се наака в гащите. И като я попитах "Има ли аки", тя ми отговори "Да, бе, ето го, бе", като си беше стиснала дъното на панталона и усилено размачкваше съдържанието на насраните си гащи  ooooh! Айде обратно, цялото обличане наново, защото Йоско реши, че иска да се събуе и така.  #2gunfire Докато излезем, заваля дъжд. В заключение мога да кажа:
Марти, Карчита, Мимис, Мимито, Мишелин, Цвети, Янич, и всички с 2 и повече деца, които пропускам, ПОЗДРАВЛЕНИЯ за железните нерви и организация   bouquet
Отивам да готвя казан с манджа, за да ги изхранвам.

# 205
Зори имаш палци и от мен! Praynig

докато се опитвах да облека двамата дребосъци за разходка, а каката да я накарам да се отлепи от играчките, за да ходи на урок по балет ми отне около час. Докато излезем, заваля дъжд.

Отивам да готвя казан с манджа, за да ги изхранвам.

Това е вски ден у нас по 2 пъти! Излизането навън е драма, за сега се сменят само атмосферните условия, скоро може и сезоните.

А казанът с манджа е най-голямата ми драма. Браво, Пачи за сухите тренировки!  bouquet

# 206
Много късно влизам...но Зори имаш и от мен палци! Praynig

Мааалииии Пачи какви си ги натресе Mr. Green

Аз след 7дневно главоболие се оказах с остър гноен синузит! Това е мнооого гадно! Не го пожелавам на никого Tired Направиха ми антибиограма за АБ-то което вече пия, ама тя щяла да стане на 7.05.2008 Whistling...т.е. когато вече ще съм изпила въпросния АБ! Егати загубената държава сме! На всичкото отгоре, това не го правя през ЗК, ами плащам кеш!
И сега понеже съм в болничен, замисляме една екскурзийка до Ловеч, ама като ми светне де, че още съм с Т и тиквобол ooooh!

Не мога да си събера акъла за повече, после ще влезна пак Blush

# 207
  • Варна, морето и сините вълни!
Христос Воскресе!
Минавам само да кажа че сме живи и здрави! Катя е бореца у дома.
Нямам никакво време свободно. Някой ден в някой друг живот може би....

Днес се замислих как хубаво ми беше преди година - разходка с децата, киснене в бг мама...Но това са мигове от миналата година.

# 208
  • София
Зориfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover newsm17

Пачи, мерси за поздравленията!   newsm53 Организацията му е майката! А и аз съм от по-леките случаи - все пак 9 години са си бая разлика и вълненията са ми по-различни. Като например, Еми докато се мъчи да се съсредоточи върху уроците, а не витае из облаците на ранния пуберитет, онова се върти наоколо и нарежда: "Аз си написах домашните, а ти още не си! Ще ти пишат ли двойка?" Което не стимулира каката, а я връща в изходна позиция...  smile3506 А с късния пуберитет емоциите са други: "кака Ани (на Хари гаджето) има ли си стая тук?"  newsm09
С две думи, не скучаем! newsm62

Хубава вечер!
  bouquet

# 209
Зори - малко късничко,но  fingerscrossed. Дано вече страшното е отминало и всичко е наред!
Пачи - пак се смях от сърце с твоите истории. Ще свикнеш,няма стршно-то като ти дойде до главата изходите сами се намират.
mimiska - и при нас се получава същото с нашия батко. Анна Мария го бие,хапе,а той все и се радва. И тя говори за учене,но той не се трогва по никакъв начин...

Общи условия

Активация на акаунт