Христос Воскресе! Здраве и късмет на всички да донесе!
Честити Рождени Дни на Сани и Дани! Много здраве, късмет и любов!
Хот, давам Сулфур 9СН, но той е поддържащо лечение, малки дози дълго време, докато се изчисти детето, след като и е направено и друго лечение преди това. Така че не съм сигурна, че ще помогне и при Радунката. Трябва си назначаване на лекарство в конкретния момент, след интервю! Но за хомеопата - ще се опитам да уредя нещо, че тя временно не приема пациенти, просто не и остава физическа възможност да работи с още.
Вики, страхотно сте си изкарали във Вегас! Браво! А снимки на малката кога ще видим

Габи, защо в неделя първи ден на работа, бре? А къде работиш? Дано се справяте, разбирам те за умората!

Аз не съм постила, но хранителния режим, който спазвам не предполага пост. А проблема с теглото ми е много голям и мисля първо него да реша
А и смятам, че духовния пост е много по-важен, така че според моята гледна точка, храната не ме прави по-малко или повече добра...Дано няма болни и всички да са добре!
Елси, как е Стени, спомня ли си за операцията, или....
Къдрокоса, страхотни картички си направила за празниците!
Силна прегръдка на всички, които не съм споменала и целувки!

Айде обратно, цялото обличане наново, защото Йоско реши, че иска да се събуе и така.
Докато излезем, заваля дъжд. В заключение мога да кажа:
Направиха ми антибиограма за АБ-то което вече пия, ама тя щяла да стане на 7.05.2008
...т.е. когато вече ще съм изпила въпросния АБ! Егати загубената държава сме! На всичкото отгоре, това не го правя през ЗК, ами плащам кеш!

Организацията му е майката! А и аз съм от по-леките случаи - все пак 9 години са си бая разлика и вълненията са ми по-различни. Като например, Еми докато се мъчи да се съсредоточи върху уроците, а не витае из облаците на ранния пуберитет, онова се върти наоколо и нарежда: "Аз си написах домашните, а ти още не си! Ще ти пишат ли двойка?" Което не стимулира каката, а я връща в изходна позиция...
А с късния пуберитет емоциите са други: "кака Ани (