Отговори
# 15
Хайде и аз да се запиша, за да не се чудя защо няма нови отговори. Надявам се да не съм избързала с преместването в Родени 2008, и мамите 2 в 1 да не ни се сърдят.

Няма за какво да се сърдим - съвсем на време си се преместваме в Родени. Никой не е виновен, че нашите бебчета са мързеливи или може би просто инати  Laughing

# 16
Да се запищем и ние в новата темичка. поздравления!  bouquet
Ами гледам, че Джул и Лара1 са в списъка, а те бяха от нашия априлски отбор, та може ли да ни включите и нас?
Разбира се  Peace
Кажи данните на бебчето и извинявай ако си била вписана, и съм ти пропуснала  Praynig

# 17
  • Варна
Добре дошли на Мартенки в Родени 2008г welcome.Пожелавам ви само за хубави работи да си пишете тук. newsm51

# 18
  • Sf
Честита ни първа темичка в РОДЕНИ!  smile3501

Специални благодарности на мама Cveteelina за прекрасното оформяне.  newsm51

Аз ще се включа по обстойно с нощната смяна. Слънчев ден от нас.   bouquet

# 19
Здравейте! Темичката е много красива много благодарим за нея  bouquetна Цветелина
гледам че пишете за потрепвания моето бебенце потрепва с устичката докато се кърмим...но аз не съм се замисляла дали е нормално това....
аз да ви се оплача Стоян калпазан е болен в къщи и направо сърцето ми се къса защото и Оги се опитва да покашля и ако и той се разболеее ще хвана къра.. ooooh! ooooh! ooooh!
На всички неродили още мами -търпение ви пожелавам защото просто после няма да ви е толкова хубаво....  bouquet за всичко си има време и бебчетата ще дойдат когато са готови  bouquet още нещо щях да ви питам ама забравих .....ЛЕК ДЕН !  bouquetпък като се сетя после тогаваЧЕСТИТО НА МАМА ЛЕОНИСИМА

# 20
Честита нова темичка в родени 2008.Страхотна е темата.  bouquet
Честито на всички нови мами с бебета.
Чесито и на всички които имат мини рожден ден днес  newsm67  party023 nbirthday
Ние бяхме на консултация с док. заради сухото мляко.Преди да започнем да даваме сухо мляко искаше да види проблема къде е и дали наддава детето.Ами наддава си детето - 300гр.за една седмица.Скараха ми се ,ами това е много.От преяждане са му и пъпчиците по лицето.
С това даване на поискване съм развалила всичко.Ами той вече иска да яде на 1,5-2ч.Това се провокирало от коликите,но аз не трябва да давам.
Да си пие вода,чай и капките за колики ,но не и кърма когато му се прииска.
Така че сега влизаме в режим.Щяла съм и стомахчето да му разваля,то няма кога да почива.Абе оказа се че си е най-добре да си има режим и аз да мога да си планувам деня и да свърша нещо.
Така че оставаме си на кърма,но на 3ч.ще ядем.
Ами аз мандра да бях за хранене на 1,5-2ч.нямаше да мога да произвеждам количеството.
Иначе и Любо си ръмжи от коликите.Поръчах си Инфакол от Англия,но моята док.каза че и Саб вършели същата работа.Незнам,ще пробваме.

# 21
  • Пловдив
Добре дошли в родени 2008! Нека споделяме много хубави емоции в прекрасната темичка  Hug

Честита дъщеричка на мама Леонисима   bouquet

За неволните движения - мисля, че са все още рефлекторни, но едва ли един преглед ще навреди  Peace
За сукателното мазолче - и ние си имаме  Simple Smile А за изцеждането - споделям написаното от Жени, мисля - цедя само преди хранене от гърдата, от която ще папка бебка, за да намаля налягането на млякото, защото е повечко, та да повръщаме по-малко. Гледам, че горе-долу регулира бебка количеството...
Чаят против колики също ни е само с копър - такъв, дето е от първата седмица. Ама не го пием много. Въобще не ни се нравят биберони и залъгалки...

# 22
Честита нова тема във вече Родени 2008.
Браво на Цветелина много хубаво направена темичка.  bouquet
Честито на мама Леонисима.
Момичета беба 2 дни подрет яде в 1 и после чак във 7 сутринта трябвали даяа будя?
Ние вигахтола го даваме със лъжичка вече почти седмица. Педито ни каза , че се дава до навършване на 1г.
За чайчето тя пие на Хип чай от копър давам иго много често вместо водичка.

# 23
Благодаря на всички за изказаните мнения по темата за потреперването.
Сега се чувствам една идея по-спокойна.И аз не се бях притеснила много, ама майка ми ми запали чивиите, а пък на мен малко ми трябва. Надявам се всичко да е наред. Утре след прегледа ще пиша.
За вигантола на мен ми казаха след първия месец по 2 капки на ден,преди сутрешното  хранене.
След втория месец- зимафлуор/ не знам дали правилно го пиша/ по 4 капки на ден 5 дни и 2 дни да се почива.
Препоръчаха ми веднъж седмично да капвам по една капка кърма в очичките на бебето, заради слъзните канали.

# 24
Мамите с бебчета с пъпки по лицето, кажете моля ви какви точно са пъпките. Нашите са червени с връхче и освен по лицето са и по ушите. С какво ги мажете? От какво са?

# 25
Веси, Али има същите пъпки каквито описваш, педиатърката каза да правя промивки с памуче натопено в смрадлика, правих го 2 дни и сега започнаха да завяхват. Това е бебешко акне, нещо от хормоните на майката преминали към бебето, и сега кожата се чисти.

# 26
ЧЕСТИТА НИ ПЪРВА ТЕМИЧКА В РОДЕНИ!!!
Пожелавам на останалите да се присъединят към нас тази седмица.
За потрепването на крачетата съм забелязала и аз, освен това на Криси така жално и трепери брадичката. В началото си мислех, че и е студено, но явно не е от това.
Пъпчиците и се изчистиха, без да ги мажа с нищо, някъде уъм края на третата седмица.

# 27
Мами, излъгахте ли някой днес Joy

Аз преди няколко години на този ден излъгах един изпитващ, че мога да карам и ми даде шофьорска книжка Mr. Green ... обадих се на всички близки и познати и казах, че са ме скъсали, което беше много правдоподобно за първо явяване. Всички се хванаха. Сега обаче не мога да си измисля хубава лъжа Crazy
Да пробвам ли с "Али проходи" или "Али каза мама"  Mr. Green

# 28
   Еха,вече сме в Родени!!!

# 29
Здравейте и от нас.Ще пиша после  че вече сме будни..... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт