ЮЛСКИ БЕБЕНЦА '08 (тема 34)

• 11 474
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
За матраците и аз ще слушам с интерес, че скоро ще ми се наложи да сменяме леглото ..
И аз много обичам мечета, та чак на мечка стръвница започнах да приличам ... Laughing в последно време.. Няма майтап...
Много се дразня на времето тази седмица.В събота си купих 2 блузи - палатки с къс ръкав и искам да ги нося пък, а то кво стана - студ.. Crossing Arms И пак нямам дрехи , всички парцалки за дебели са ми тънки, а аз съм вече голяма  Crossing Arms

# 211
И аз много обичам мечета, та чак на мечка стръвница започнах да приличам ... Laughing в последно време.. Няма майтап...
Много се дразня на времето тази седмица.В събота си купих 2 блузи - палатки с къс ръкав и искам да ги нося пък, а то кво стана - студ.. Crossing Arms И пак нямам дрехи , всички парцалки за дебели са ми тънки, а аз съм вече голяма  Crossing Arms
Това аз ли го написах Laughing
Днес съм с блуза с къс ръкав палатка и отдолу една с дълъг по тялото, малко ми е къса и ми идва като бюстие, ама не се вижда от горната hahaha

# 212
Някой избрал ли е вече екип за секцио в майчин дом? Моля, споделете.

# 213
Днес съм с блуза с къс ръкав палатка и отдолу една с дълъг по тялото, малко ми е къса и ми идва като бюстие, ама не се вижда от горната hahaha

Това тези блузи дето са широки надолу ли са Thinking Майка ми беше пратила една такава с предната бременност ама така и не я облякох. Изглеждах огрооомна с нея  Sad

# 214
  • Варна
Искам вече да идва лятото, да развея волно сланини .. Laughing
Това дето на бременните им ставало горещо не важи за мен,а уж имам какво да ми топли вече, насъбрала съм  Rolling Eyes... Все ме тресе вечер, продължавам да съм на всякакви отоплителни уреди, климатици, печки и т н. Откачена работа...
Майра , такива са моите, на Дуци не знам. Като къси роклички, те не са за бременни специално - просто явно са на мода такива сега подобни тип туника , има доста избор по магазините .По големия номер ми е добре с шкембака  Crazy

# 215
Здравейте и от мен!Имам гостенка от Гърция и не съм писала отдавна,но поглеждам какво сте писали.Моята сладуранка няма търпение да  се роди бебока и независимо къде се намираме и колко хора има вдига ми блузата и ми целува корема Laughing.Утре съм на жк,дано всичко е о.к,аз продължавам да Sick остана ли още някой като мен? ooooh!Обиколих магазините за колички повечето са доста големички за мен,да видим какво ще купя newsm78 Весел ден на всички  bouquet

# 216
Матраците Тед хубави ли са? Какво трябва да му се гледа, когато се избира? Двулицев или еднолицев, с пружини или дунапрен? Препоръчайте конкретен модел ( на по разумна цена  Embarassed). А някой има ли опит със спалните им комплекти- завивки, чаршафи ? Предварително Ви   bouquet.

Добро утро и от мен. Нали наскоро купихме, та още ми е прясно инфото. Реално има два вида матраци: 1)латексови (много удобни, не се степват; обаче на тях им трябва да дишат - подматрачна рамка и нищо под спалнята иначе мухлясват) 2)пружинни - те се делят на: а) дунапренени (мекички), с латексово покритие(мекички и ортопедични), с кокос (твърди, но ортопедични). Ние купихме Фаворит С и спим като къпани (тази седмица се събуждаме все в 9  Grinning), но матракът идва малко скъпичък. Не знам какъв размер ти трябва, затова ти препоръчвам на сайта http://www.ted.bg/?page=cms_index&structure=mattress&FCI … 6ffb3f8d4d0871fb4да чекнеш цените според размерите. А дали матракът е двулицев или еднолицев - двулицев е по-добре според мен, защото си го сменяш според сезона (лятна и зимна страна) и от родителите ми знам, че има ефект. Надявам се да ти помогнах.

# 217
  • Варна
Веси, и аз имам 2 такива, не са забременни най- големия размер. Тази сутрин установих, че едната ми е малка  #Crazy. Корема ми расте с часове. Докато се вайках, че нямам корем сега съм доволна да ми личи отдалече, само да не ме боли така жестоко гърба, 5 минути немога да стоя дори седнала.
Докато гладех си мислех една глупост- нали ние сме юлки, тези които ще раждат април- априлки, а през май- майки  Laughing.

# 218
  • Варна
Здравейте!
Inka 26, относно питането ти за матраците на ТЕД- преди години взехме двулицев с пружини, резултата: много бързо почна да скърца и изпъкна леко от едната страна. Иначе, мисля, че е добре да е двулицев.
Mamaivi - отдавна не съм  Sick, но пък честичко ми се гади. От пастата за зъби, например  Confused
donka - на мен ми правят гинекологичен преглед през месец. И проби ми взеха вече два пъти /за разлика от първия път когато това стана само веднъж, в края на бременността/.
И да ви питам приемате ли Зимафлуор /флуорни таблетки/? На мен гинеколожката ми ги изписа,  но впредвид мненията във форума, се чудя дали да ги почвам...  newsm78

Желая ви хубав и спокоен ден!  Simple Smile

# 219
Добро утро и от мен! Аз съм болна  Cry. Носът ми тече, гърлото ми е на рана... и май имам температура. Започнах от вчера да вземам едни хомеопатични хапчета и пия витамини и чайчета. Старах ме е за бебките, да не им стане нещо от високата температура.  Confused
И да се изкажа и аз за дрехите- имам няколко туники с дълъг ръкав- памучни , с висока талия, страхотно стоят! Само с тях ходя, много са удобни.
Весито, много сладурско това с мечето, мн. мило!  Hug
Хубав ден на всички!   bouquet

# 220
  • Варна
Джолити, аз си харесах това легло http://www.ted.bg/?page=cms_instance&structure=bed&insta … 9ac8b85fcdce65701
Матрака е на цената на леглото, но за нас това легло е временно. Тепърва ще си правим спалня. Та затова искаме такова легло с два матрака 90/ 200 и после да се раздели на 2. Незнам дали ще е удобно. Щом казваш, е е удобен този матрак ще се доверя, нямаме 1000 лв за матрак  Tired.

# 221

Това тези блузи дето са широки надолу ли са Thinking Майка ми беше пратила една такава с предната бременност ама така и не я облякох. Изглеждах огрооомна с нея  Sad
Не е широка, аз съм пускала снимка с нея преди:

Предпочитам да е широка обаче, че да ми скрива целулитения задник Laughing
Днес съм се нацедила в един бял паналон от предната ми бременност, много ми е удобен, но много ми е портокалово дупето.

# 222
  • София
Добро утро мами,забравих да снимам котенцата  bouquetзле съм с паметта Thinking
Веси ,много сладки мечета
За матраците и аз трябва да се разровя newsm78
А искам да ви питам нещо,мисля ЖЗ да вземем подобно легло- http://www.pakostnik.com/bg/pics/3192563225.jpg ,обаче искам матрака да е с нива,и решетката да се маха-някой може ли да помогне newsm78

# 223
Джолити, аз си харесах това легло http://www.ted.bg/?page=cms_instance&structure=bed&insta … 9ac8b85fcdce65701
Матрака е на цената на леглото, но за нас това легло е временно. Тепърва ще си правим спалня. Та затова искаме такова легло с два матрака 90/ 200 и после да се раздели на 2. Незнам дали ще е удобно. Щом казваш, е е удобен този матрак ще се доверя, нямаме 1000 лв за матрак  Tired.

Inka, мерси за доверието  Hug Най-добре е обаче да отидеш да ги тестваш - в Айко имат най-голяма изложбена зала и най-много матраци можеш да пробваш. За купуването обаче от Деница ти препоръчвам, че не се чака по 30 дни (ама пак си има главоболия). Айде да не досадя в темата ....

# 224
  • София
Дуци,голям си сладур.Имам предложение да опресним снимките с тумбаци,моят е пораснал доста...ще взема да го снимам... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт