Вятър духа, слънчице грее - НОЕМВРИйче по разходки дупе вее!!!

• 17 707
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
скъпа ми 4аровна приятелко-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Бъди все така прекрасна мацка и добър човек-оби4ай истински и получавай стократно обратно тази любов-има ли нужда да ти казвам,че те оби4ам много(и ми липсват бани4ките с коремите Mr. Green)

# 31
Aбе малко съм смотана и сега се уча да боравя с комп+това съм и блондинка ама ще пробвам да изпратя снимки само да не ми се смеете Joy

# 32
# 33
  • София
Ети  Hug Hug Hug Няма ли да идваш скоро насам да ни спретнеш една срещичка без банички и без кореми Heart Eyes

# 34
# 35
  • София - Дианабад
МОНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ЗДРАВА, ВИНАГИ УСПЯВАЩА, ЛЪЧЕЗАРНА И ОБИЧАНА ОТ ХОРАТА, КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ!!!
Ради, браво, че ти минава лошия период Hug.
Иначе днес една от майските мами се оплакваше, че й открили камъни в бъбреците и аз й казах да е спокойна и й разказах за теб.

Бъди все така прекрасна мацка и добър човек-оби4ай истински и получавай стократно обратно тази любов-има ли нужда да ти казвам,че те оби4ам много(и ми липсват бани4ките с коремите Mr. Green)

Знаете какво да направите   Wink

# 36
Дени,много Убаво заглавийце,пак си върховна Hug

Заслугата за заглавието е на Ради Wink

Нашите кумуве ни подариха екскурзия до Париж Simple Smile, а ние на тях - дигитален фотоапарат... Peace

elito, страхотни сте! Heart Eyes А снимката в басейна е уникална! Grinning А тази на спящите близнаци е ...нямам думи направо

P.S. "Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора." Shocked Това отдавна не ми се беше случвало Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 19:54 от Дени4ka

# 37

е, много са ти хубави момчетата. да с ати живи и здрави !

# 38
маце-евалата Peace-просто невероятни деца-как се справяш оба4е ти си знаеш ooooh!
а снимките от сватбата ти са уникални Heart Eyes-мноооого готина  bouquet
добре дошла де-в тоя ред на мисли-при нас е весело-ама ве4е си видяла Wink

# 39
  • София
Ели СТРАШНИ СТЕ!!! Разгледах всичките снимки - има култови наистина! Да са ти живи и здрави момчетата Hug и шапка ти свалям как успяваш да се справиш Hug

# 40
Ели,супер сте!Малките са невероятни,да са ви живи и здрави,а има и снимки,които са уникални Simple SmileА ти си невероятна булка,снимката в колата ме разтърси направо :

# 41
EЛииии , къде си била тооолкова време бе жена!! ТА ТИ СИ СИ ТОЧНО ЗА ТУК!!

ЧУДЕСНИ ДЕЦА ! да са живи и здрави! И ти си много яка мацка, слънчева и секси! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДОБРЕ ДОШЛА И много се радвам, че ни откри...  bouquetЛюбима ми стана снимката с шаферите... Mr. Green

# 42
да, и аз ги разгледах всичките. elito-3, много сте слънчеви и лъчезарни. Peace

# 43
да, и аз ги разгледах всичките. elito-3, много сте слънчеви и лъчезарни. Peace

Подкрепям и аз  Peace

# 44
Стига бе хора,притесних се и се изчервих Embarassedнаистина не се бъзикам!Благодаря Ви!Знаете ли как ми се вдигна самочувствието(което никога не съм имала),от двете бременности съм станала прасе в космоса и постоянно съм на диети плюс това съм качила снимки където не се вижда висящия ми корем Mr. GreenНа сватбата ме снима фотографа,който ми правеше редовно снимки докато работех в КАРАМБА и знае как да ме снима,а и аз като си пийна(повечко)обичам да правя простотий(снимката в колата,където се плезя..)Не търся с това което съм

написала още комплименти,само си споделям с Вас.
Кaril от 2 месеца имам компютър,никога преди не съм имала желание да се науча да го ползвам,та сега съм много начинаеща.Още един път много благодаря за хубавите Ви думи!  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт