Ползвате ли бебефони и вършат ли работа

• 7 007
  • 154
  •   1
Отговори
# 90
Имам бебефон, но ми е почти нов - включвала съм го само няколко пъти за проба.Купих го за времето, когато гледах бебето сама и нямаше как и до магазин да сляза.Взех Томи  с обратна връзка и не мисля, че грешката е в апарата, но с мъжа ми си направихме експеримент - той отиде до съседната кооперация, а аз останах вкъщи.Опитахме да се чуем, но глас почти не излизаше от смущенията, т.е. не важи функцията с обхвата от 300 или 400м (трябва да погледна кутията за точност).
А за вкъщи..., за вкъщи си мислех само, че ще ползвам бебефона, когато влизам в банята, но и това не стана - започнахме и да се къпем заедно с бебето.
В стаята не го включвам, понеже живеем в апартамент-студио и  детето ми е постоянно под око.Надявам се поне, когато един ден дъщеря ни има собствена стая и...примерно, се страхува от тъмното, да ползва  така необходимият ни уред, за да ни вика от спалнята! Wink

# 91
Да ползвам бейбифон. Много ценен ми е!

# 92
Да ползвам Peaceмного необходима вещ.

# 93
Ползвам Филипс и съм много доволна! Чувствителен е и регистрира всеки шум! Мои близки имаха бебефон Бертони, но единственото което правеше е адски много да шуми и така разбираха че детето е будно или мърда!

# 94
Ние ползваме бебефон с камера, взехме го от ТСМ. Много сме доволни. Може да се включи към телевизора и да се наблюдава детето, а и цялата стая от голям екран. Чува се прекрасно.
Много съм доволна. Даже, като се замисля, не знам, как бих се оправяла без това чудо.

# 95
  • София
това е един от най-полезните уреди за детето- ползва се дори и в по-късна възраст.

Ако е хубав - нищо друго освен шума в детската няма да улавя. Поне нашият е такъв - Филипс разработка за Авент.

Все пак няма само да стоите в апартамента - нали ако пътувате някъде например отидете на почивка няма да се вържеш вечер за бебето в стаята. Ние сме били в ресторанта, а той си спеше сладко сладко....така че имай и това предвид

# 96
  • Някъде на път....
Със сигурност вършат работа!  Crossing Arms
С Петър не сме ползвали, но сега ще взема да купя един, че май ще ми е много нужен........  ooooh!

# 97
Не съм ползвала,не мисля и да ползвам.

# 98
Не съм ползвала.

# 99
За мен това е незаменима вещ. Ползвам го от раждането на сина ми и май скоро няма да се разделя с него. Моя е Томи Премиум.

# 100
  • София
Мисля да купим и да използвам бебефон. При положение, че децата ще са в детската, а ние ще спим в хола, мисля че ще ми е от полза.

# 101
Това е една от наи-успешните ми покупки когато родих дъщеря си smile3521. Не можеш да си представиш какво удобство е, навсякаде го влача с мен, дори в двора когато простирам. Къщата ни е на два етажа и детето спи на втория, не си представям да препускам всяка минута и да надничам smile3506. Нося го абсолютно навсякаде когато заминем за повече дни и така съм много спокоина. Не ми се е случвало до сега да улавя други радиовълни newsm78. Наи-искренно ти пожелавам да се снабдиш с това устроиство па макар и да не сте в къща на два етажа. Успех Peace.

# 102
Според мен е безмислено-аз лично не съм ползвала бебефон, тъй като в апартамента всичко се чува-дори зная кога комшиите спят Joy нищо не остава скрито или не чуто-а камо ли детето като плаче Hug

# 103
На нас ни подариха, когато Мила беше на три месеца. В началото се стрясках и от най-малкия шум, но вече свикнах. Според мен е голямо удобство и съвета ми е да си вземеш Peace

# 104
Да. Вечер го слагам да спи, пускам го и оитваме с мъжа ми в хола на спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт